RAFAł SZLACHTA MUSI ODEJść
Napisano Ponad rok temu
Odczytuję to tak w PZMT nie można za flaszkę wódki kupić wynik walki....w PZB [...] Tam za flaszkę wódki to można kupić wynik walki...
Oczekiwałem trochę bardziej konkretnie. Skoro obecny prezes PZMT jest osobiście atakowany oraz wymieniany z imienia i nazwiska, to tego samego oczekuję od następnego.Ja wam podpowiem kto powinien zostać prezesem [...] Niestety obecny prezes nie zalicza się do ani jednego punktu...
Dużo łatwiej jest zniszczyć coś, co jest, niż zbudować coś lepsze w miejsce tego.
Napisano Ponad rok temu
a za ile?, pisz nie krępuj się :wink:Odczytuję to tak w PZMT nie można za flaszkę wódki kupić wynik walki.
Oczekiwałem trochę bardziej konkretnie. Skoro obecny prezes PZMT jest osobiście atakowany oraz wymieniany z imienia i nazwiska, to tego samego oczekuję od następnego.
tez ma być atakowany z imienia i nazwiska ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli za np rok uznamy że nic się nie zmienia, albo pogarsza, zwalniamy WSPÓLNIE prezesa z jego stołka i ponawiamy operację.
Prezesi czują się bezkarni i bezpieczni, dla tego się nie starają! Rafał Szlachta nie został przez nikogo wybrany, sam siebie mianował prezesem i dla tego nie docenia tego co ma ani się nie stara tak jak powinien.
PL powiem ci szczerze że bywałem na wielu imprezach PZMT i PZKB i na niezrzeszonych i może zrobi ci się przykro ale NIKT nigdy przy mnie nie powiedział dobrego słowa o Rafale Szlachcie, nawet ludzie którzy są mu baaaaardzo bliscy ( w zarządzie itd...). Ogólnie ludzie są fałszywi i tyle. Gadają na Szlachtę za plecami ale boją się powiedzieć otwarcie co myślą, czekają aż inni ( czyli osoby które wymieniłaś ) załatwią to za nich.
Ciekaw jestem ilu "zwolenników" Szlachty zostanie przy nim jak straci Muay Thai ???
Ludzie nie są w PZMT dla Szlachty !!! Są tam bo jeszcze nie dotarło do nich że Muay Thai bez Szlachty też istnieje, ze też można jeździć do Tajlandii, walczyć zawodowo, robić kursy państwowe i się rozwijać i to nawet dużo lepiej i szybciej niż w PZMT.
Długo Rafał zwodził obietnicami związku i wejściem MT na olimpiadę i będzie tak robił ile tylko się da. Jedyne, powtarzam, jedyne co daje członkostwo w PZMT to możliwość startu w IFMA. Osobiście mam to gdzieś. Mogę sobie startować w ISKA, WMF, WKA, WKN,WAKO...
A i propozycji walk zawodowych nie brakuje. W dodatku będzie się to rozwijać.
Zwolennikom Szlachty powtarzam jedno staropolskie przysłowie: nadzieja matką głupich
Nikomu nie chcę ubliżać, sam byłem głupi i straciłem czas startując u Szlachty.
Napisano Ponad rok temu
Na pewno kiedyś będzie.tez ma być atakowany z imienia i nazwiska ? :wink:
masato, przepraszam jeżeli pytanie zabrzmiało jakby było skierowane do Ciebie. Nie taki był mój zamiar.CYPIS nie mam złotej recepty na zmiany w Polskim Muay Thai i nie będę podawał żadnych nazwisk...
Uważam, że dyskusja dojrzała na tyle aby przestać wypisywać co złego zrobił Rafał Szlachta i dlaczego powinien odejść.
Wielu chętnie wzięło by udział w dyskusji bardziej konstruktywnej. Kto byłby najlepszym prezesem PZMT (pytanie do założyciela tematu). Co konkretnie ów człowiek zrobi dla MT w Polsce - jaki ma plan.
Napisano Ponad rok temu
Myślę że ciężko będzie komukolwiek podać jakąś konkretną osobę.
Osobiście znam kilka osób, które jestem zdania, mogłyby pełnić taką funkcję.
Pytanie jest czy oni sami tego chcą?
Najlepiej byłoby tak jak piszesz, żeby kilka osób się zgłosiło, podało kim są, co zamierzają, jakie mają plany, dosłownie jak w wyborach. Wtedy wiemy z kim mamy do czynienia i kogo wybierać.
Bez tego będziemy nadal stali w miejscu.
Nie uważam również że prezes powinien być wielkim mistrzem czy trenerem. Chodzi o to żeby potrafił zarządzać organizacją w taki sposób aby nie skłucać ludzi i żeby wszystko się rozwijało.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Tomek Błach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy ty naprawde nie widzisz tego , że pisanie tu jest bez sensu, tylko psujesz sobie opinie w środowisku, myslisz, że nie czytają tego inni trenerzy...... napewno czytają , a to, że nie zabierają tu głosu świadczy tylko o jednym... :roll: Robisz z siebie płaczliwego czubka z problemem niedowartościowania własnej osoby!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rafal Szlachta jest osoba publiczna i dlatego nie widze powodu by nie pisac tego na forum. Pokladalismy w tym czlowku duze nadzieje... a On poprostu nie tyle ze nie sprostal On nas zawiodl... uwazam ze mamy moralne prawo pisc i wylewac tu swoje zale. Przestrzegac ludzi przed zlym czlowiekiem... To Nikodem Dyzma naszych czasow...sensowne to by było zakończenie tematu... Może i kilka osób ma tu racje z kilkoma sprawami, ale dlaczego rozwiązujecie problem na forum... Trener FCK tak się chwaliłeś , że było spotkanie , na którym podjęliście kilka decyzji.. no z całym szacunkiem ale jakos tego nie widac , gdyby tak było przestał byś tu pisać ...... :roll:
Czy ty naprawde nie widzisz tego , że pisanie tu jest bez sensu, tylko psujesz sobie opinie w środowisku, myslisz, że nie czytają tego inni trenerzy...... napewno czytają , a to, że nie zabierają tu głosu świadczy tylko o jednym... :roll: Robisz z siebie płaczliwego czubka z problemem niedowartościowania własnej osoby!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PL Ty chyba coś bierzesz albo wąhasz albo jedno i drugie.
TrenerzeFCK ty chyba takze niezle sie zacignales poprzedni wpis nie pozostawia watpliwosci 8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Marcin Parcheta na Prince's Cup w Bangkoku
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia na wzmocnienie kopnięć
- Ponad rok temu
-
Uderzanie w worek a zdrowie
- Ponad rok temu