RAFAł SZLACHTA MUSI ODEJść
Napisano Ponad rok temu
Czy na IFMA świat się kończy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do medalistów MŚ IFMA to mylisz się bardzo bo jest taka osoba .. nie będę pisała nazwiska , ponieważ nie czuję takiej potrzeby..
Właśnie powinnaś napisać inaczej to czcze gadanie.
(Daniel Sołtysiak zdobył w tym roku brąz w klasie A)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na forum panują inne reguły niż w ringu....jednej fundamentalnej zasady MuayThai. WALKA jest najważniejsza w MuayThai, a zwolennicy Szlachty nawet na forum nie walczą...
Strona która nie bierze udziału w tej dyskusji zwycięża.
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiekszośc zawodników i tak ma to w dupie,bo jakby sie mieli przejmować tymi wszystkimi działaczami betonami to by do niczego nie doszli...ring zawsze sie gdzieś znajdzie...A ze jest żle i mogło by być lepiej to wiadomo...
Napisano Ponad rok temu
PL,dealer, gladiatorzyringu, masato podpisujecie się pod tematem czy się nie podpisujecie?
Jestem za, a nawet przeciw
Napisano Ponad rok temu
...Trzy kluby w Polsce Arkadia, Camel, F C K chętnie z Waszymi trzydziestoma zrzeszonymi w PZMT się skonfrontują...
Wiem. Pieniądze postawił bym na Was :wink:Cypis w ringu też nie macie szans.
Podpisuję się pod wypowiedzią ernsta.Trenerze FCK nie rozumiesz ze takim pieprzeniem na forum nic nie zdziałasz..??...
Na co mi przyszło na koniec 8O
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Co do Walki-masz racje jest najważniejsza, ale wiesz co??????? jakoś tak wyszło , że
Rafał Sz. nie robi problemów ze startami w każdej innej federacji, związku itp... zawodnicy naprawde mogą startować w PZKB, u Arka Wełny, ale najwyraźniej nie chcą... IFMA organizuje tyle imprez, że jest gdzie startować .... jeśli ktoś tylko chce ...
fajnie było by aby ktoś wymyślił maść na uczulenie na Rafała Sz. potrzebujecie takiej ! ! !
Trenerze FCK ja nie potrzebuję aby mnie ktoś czarował ... zawsze mam własne zdanie !!! to tak dla twojej niewiedzy :roll: Wogóle to kończe juz dyskusje z wami bo towalka z wiatrakami!!!! :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do imprez w PZMT. To obecnie organnizuje tylko Kraków. Miałbyć w Bydgoszczy i nie ma.Ostatnim turniejem polskim były MP w kwietniu. W maju była jedna liga. I teraz reanimuje PZMT Szlachta swoją series. Imprezami dla początkujących. I jak spojrzysz w kalendarz do marca czyli MP nie ma żadnego turnieju. są tylko pojedyńcze walki w większości pierwszego kroku. Zresztą tak jest zapisane do czerwca. W 2007 były chociaż 2 Puchary oprócz MIstrzostw. W 2006 oprócz MP było 5 imprez turniejowych i imprezy pierwszego kroku. Jeśli ktoś powie, że tak wygląda kipiąca od imprez i rozwijająca się organizacja. :) TEN ROK TO : O imprez zawodowych, 1 impreza turniejowa(nie licze ME bo to nie jest impreza otwarta) organizator Kraków , kilka (6) imprez jednej walki w tym 4 w Krakowie. w 2006 PZMT była organizacją pełną gębą, teraz to Zrzeszenie Turnieju Pierwszego Kroku. Teraz masz odpowiedź dlaczego temat RAFAŁ SZLACHTA MUSI ODEJŚĆ. Piszą na nim czołowe byłe kluby PZMT, któe chciały coś robić. Uważacie że coś zmieni związek. Nic. Jesli nadal zasada mierni ale wierni będzie dominowała. Pieniędzy z Państwa nie starczy na organizacje turniejów do tego potrzebne sa dobre kluby. NIestety te które coś robiły sparzyły sie. Do wojny dojdzie jak powstanie związek. Teraz członkowie z poza krakowa nie maja wpływu na wybór Prezesa. Ale jak będzie związek to wojna będzie totalna. Uważam że Rafał jest dobrym organizatorem, ale jednego się nie nauczył. Z ludzmi trzeba sie dogadywać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnia impreza w Krakowie to zarówno TPK jak i impreza drabinkowa (że tak to ujmę). A jak poczytasz jeszcze to może jeszcze coś ciekawego wyczytasz
Tylko tak jako off-top zarzucam bo sobie przeczytałem że do marca turnieju nie ma a był i będą następne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Marcin Parcheta na Prince's Cup w Bangkoku
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia na wzmocnienie kopnięć
- Ponad rok temu
-