Napisano Ponad rok temu
Re: RAFAł SZLACHTA MUSI ODEJść
PL prawie czyni wielką różnicę. Wymieniłaś pięć osób, a zapomniałaś o Prakong Warszawa, Camel Olsztyn, Arkadia Kalisz, NakMuay Szczecin, Samolewski Poznań, Husarz Białystok, Łukasz Banach Perfekcja Tarnów, Jakub Rafalski Raczadam Kraków i inni co się podpisali pod tematem. Jeżeli kogoś pominąłem to nie było to celowe. To są WIELKIE miasta, które skupiają wokół siebie wielu zawodników, kolegów, itd.Trochę ubolewam, że kluby PZKB milczą nie wiem może uznają zasadę, gdzie dwóch się bije trzeci korzysta. PL o kasę i o stołek to ja nie walczę. Walkę to mogę na stojąco oglądać nie potrzebuję stołka, ale sorry MuayThai Szlachty zrobiło się nudne. Zasnąć można to gdzie tu mówić o rozwoju, a jak go nie ma to trzeba to rozwalić i robić to lepiej albo zająć się czymś innym. Nie chcę odchodzić od sportu, bo to moja pasja i powołanie. Jaka to różnica BOKS, K-1, MUAYTHAI . ONE WORLD ONE FIGHT. Liczy się walka i pokazanie w ringu kto jest lepszy. U Szlachty nie było rozwoju- temat poruszałem wielokrotnie i nie będę się powtarzał. Odnośnie boksu czemu tam walczymy PL pyta. Boks to ja traktuję jako sparingi na ręce i szczerze polecam innym zawodnikom, aby startowali w boksie, bo łapy są ważne w MuayThai, Kickboxingu, K-1, MMA. Boks daje szansę na walki już czternastolatkom to też ważny argument. Kasa z Boksu ? Nie przesadzaj z amatorskiego sportu w Polsce jej nie ma, a burdel w PZB jeszcze większy niż u Szlachty. Oni się jeszcze ciągle kłócą, a nie ma o co, bo wszystko już rozkradli(delagaci, "działacze", itd.). Tam za flaszkę wódki to można kupić wynik walki, gdzie "wypierdala" się czternastolatka na wynik walki. Do PL JA MAM CAłY BAGAżNIK WóDKI, BO MAM WYPOżYCZALNIę LIMUZYN PRZEDłUżANYCH OD KILKU LAT I COś TAM PO WESELU ZAWSZE ZOSTAJE ALE POWIEM TAK SAM NIE PIJę A ZA Tą ILOść FLASZEK MóGłBYM KUPIć WSZYSTKICH DZIAłACZY BOKSU W KUJAWSKO-POMORSKIM ALE NIE ZROBIę TEGO BO SPORT TO SPORT A NIE UKłAD I JA IM TO TEż POWIEDZIAłEM TYM LEśNYM DZIADKOM ALE ONI TEGO NIE ROZUMIEJą BO ONI Są Z EPOKI KAMIENIA łUPANEGO ALE ZAPOMNIELI O JEDNYM TEMACIE, żE OD 16 LAT NIE MA KTO MEDALU Z OLIMPIADY PRZYWIEżć. JA NIE CHCę WSZYSTKIEGO ZMIENIAć BO SZKODA MI NA TO ENERGII ALE POLSKIE MUAYTHAI CHCę UZDROWIć I BEDE O TO WALCZYł Z CAłYCH SIł BO MUAYTHAI TO SPORT CHARAKTERNY I DLA WYBRANYCH. POZDRAWIAM