wpierdol to może dostajesz ty a nie moi zawodnicy.
uzasadnij wypowiedź, bo nie masz uprawnień instruktorskich muay thai
Napisano Ponad rok temu
wpierdol to może dostajesz ty a nie moi zawodnicy.
Napisano Ponad rok temu
A prezes milczy....Ktoś mi tu napisał pół roku temu, że ja zachowuję się jak dziecko, a prezes co?...
Przyjemniej się czyta te laurki niż Twoje wypowiedzi....Niech laurki wysyła w ramach kampani przeciw narkotykom...
Napisano Ponad rok temu
I to jest najważniejsze NIe liczy się to, ze jest dobrym trenerem, że dba o zawodników, że ma wiedzę etc, tylko ważne jest to, że nie ma papierka instruktora muay thai - powiedz jeszcze, ze papierka od Rafała Szlachtywpierdol to może dostajesz ty a nie moi zawodnicy.
uzasadnij wypowiedź, bo nie masz uprawnień instruktorskich muay thai
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
E tam, pewnie chodziło o podziały między Wisłę i Cracovię... Kto nie jest z Krakowa tego nie zrozumie :wink:Tak potwierdzam Kraków to ładne miasto i Rafał przegiął w tym momencie nie wpuszczając ludzi z sąsiedniego osiedla na turniej amatorski. Jednym słowem bardzo NIEELEGANCKO postąpił,(...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak. Wierzę w niego bardziej niż w Boga....w Rumcajsa wierzysz bardziej niż w Boga [do mnie]...
Sally, ilu masz tych zawodników Dwóch, trzech... Żeby było niebezpieczeństwo, że w dniu zawodów wszyscy w tym samym czasie złapią kontuzję czy będą nie w formie.Punkt A [klub wystawia zawodników przynajmniej na 4 turniejach dowolnej rangi w ciągu jednego sezonu sportowego] - był już pierwsza niemożliwością. Skąd mam wiedzieć czy moi zawodnicy będa w stanie wystartować w 4 turniejach w tym pucharze lub mp. Wystarczy ze złapią kontuzję czy będą nie w formie...
Gdy się ma średniej wielkości klub, na pewno się ktoś chętny znajdzie. PytałaśPunkt C - nie wiem czy ktos z mojego klubu akurat chciałby sędziować, trudno mi kogoś zmuszać na siłę...
Czy mam wystawiać kogoś na siłę, lub zawodników nieprzygotowanych...
Jakich nieprzeszkolonych zawodników. Wszyscy Twoi to świetni fajterzy. Kilka postów wcześniej napisałaś:To jest wbrew logice wyszkolenia, wymuszanie na zawodnikach obowiązkowych startów, wystawianie zawodników nieprzeszkolonych, na niskim poziomie narażając ich na niebezpieczeństwo poważnej utraty zdrowia...
:roll:tak czy siak i tak dostaniecie wpierdol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odnoszę wrażenie, że powtarzaniem w kółko Rafał Szlachta musi odejść może być odbierany przez wiele osób jako oszołom. Tym samym może psuć dobrą robotę którą robi Arek Wełna w ISKA.Odnosząc się do pierwszej części Cypis, to jednak wbrew pozorom FCK coś zrobił.
Wiele razy pisał dziwne rzeczy ale zwrócił uwagę na problem i jako jeden z niewielu potrafił się postawić...
Większość startujących w PZMT to początkujący biorący udział w TPW (Turniej Pierwszych Walk). Rzeczywiście nie wziąłem pod uwagę możliwości zdobywania pierwszych szlifów na zawodach w innych formułach....Pozostałych mam początkujących a ja początkujących wystawiam w kickboxingu żeby osiągnęli odpowiedni poziom...
Znowu mój błąd. Po raz kolejny przepraszam....Co do sędziów to pisze wyraźnie że nikt nie jest zainteresowany sędziowaniem.
pozdrawiam...nie wiem czy ktos z mojego klubu akurat chciałby sędziować...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TrenerFCK, skąd Szanowny Prezes ma brać kasę aby dawać zawodnikom i trenerom :roll:...Szanowny Prezesie zawodnikom trzeba dać kasę, trenerom, bo bez nich nie ma sportu...
Nie nazwałem Ciebie oszołomem ani siebie wolontariuszem.Szanowny Cypisie lepiej być szczerym oszołomem niż fałszywym wolontariuszem.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu