Skocz do zawartości

Zdjęcie

RAFAł SZLACHTA MUSI ODEJść

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
389 odpowiedzi w tym temacie

budo_dealer
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1692 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

Re: RAFAł SZLACHTA MUSI ODEJść
A czy będzie wielkim dyshonorem aspirowanie o pasy WAKO, IAMTF, WMF?

Czy na IFMA świat się kończy?
  • 0

budo_pl
  • Użytkownik
  • Pip
  • 48 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Z całym Szacunkiem ale bardzo sie mylisz... poziom zawodników PZMT pnie się w górę, najlepszym przykładem jest ostatni turniej w Krakowie... uwierz widziałam na własne oczy... poziom idzie do góry .. A co do medalistów MŚ IFMA to mylisz się bardzo bo jest taka osoba .. nie będę pisała nazwiska , ponieważ nie czuję takiej potrzeby.. i naprawde wierzę w to, że będą następni...i myślę, że nie jest na poziomie zawodnika, czy trenera dokuczać innym zawodnikom tylko dlatego że są z PZMT ( chodzi mi o wasze pisanie , że jest niski poziom ) , bo sami wiecie najlepiej ile pracy zawodnika i trenera trzeba włożyć , ile walk stoczyć aby ten poziom był wysoki, znam kilka przykładów osób, które starają się pracowac na swój sukces... więc nie widze powodu dla którego na starcie ich negowac ... :D
  • 0

budo_dealer
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1692 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A co do medalistów MŚ IFMA to mylisz się bardzo bo jest taka osoba .. nie będę pisała nazwiska , ponieważ nie czuję takiej potrzeby..

Właśnie powinnaś napisać inaczej to czcze gadanie.

(Daniel Sołtysiak zdobył w tym roku brąz w klasie A)
  • 0

budo_trenerfck
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 374 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dealer na IFMA świat się nie kończy, ale Szlachta nie powinien reprezentować nas w Tajlandii czy w Polsce. On jest dobrym dyplomatą, a to za mało jeśli mówimy o MuayThai. No poprostu popsuł to. PL naprawdę skoro uważasz, że poziom w PZMT jest taki wysoki to powiem tak. Trzy kluby w Polsce Arkadia, Camel, F C K chętnie z Waszymi trzydziestoma zrzeszonymi w PZMT się skonfrontują. Mecz zrobimy i wtedy trochę na oczy przejrzysz, bo Twoja miłość do PREZESA jest ślepa. Arek da 4 zawodników, Paweł da 4 zawodników, ja dam 4 zawodników. PREZES da 12 najlepszych z trzydziestu swoich klubów. Jest to do zrobienia i niech wygra lepszy. Rafał chyba rzucił na Ciebie jakiś CZAR.
  • 0

budo_trenerfck
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 374 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie chce mi się tu pisać, bo osoby pokroju PL nie rozumieją chociażby jednej fundamentalnej zasady MuayThai. WALKA jest najważniejsza w MuayThai, a zwolennicy Szlachty nawet na forum nie walczą. Ja nie krytykuję wszystkich zawodników PZMT czy trenerów, ale poprostu mówię do WAS WIELKIMI LITERAMI RAFAł SZLACHTA MUSI ODEJść DLA DOBRA NAS WSZYSTKICH. Ufff..... ciężkie to wszystko, ale nikt nie mówił, że będzie łatwo :D
  • 0

budo_trenerfck
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 374 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

PL,dealer, gladiatorzyringu, masato podpisujecie się pod tematem czy się nie podpisujecie?
  • 0

budo_cypis
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1272 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

...jednej fundamentalnej zasady MuayThai. WALKA jest najważniejsza w MuayThai, a zwolennicy Szlachty nawet na forum nie walczą...

Na forum panują inne reguły niż w ringu.

Strona która nie bierze udziału w tej dyskusji zwycięża.

:wink:
  • 0

budo_trenerfck
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 374 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Cypis w ringu też nie macie szans.
  • 0

budo_gladiatorzyring
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 736 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Z całym szacunkiem dla Słotysika medal miał po jednej walce. Po drugie jakoś nie przypominam sobie by startował przed tymi mistrzostwami w MP PZMT. Ale napewno walczył w k1 w ten weekend a sam jest zawodnikiem z karate. A co do twojej oceny poziomu. Akurat tu uważam że artur ma rację Kluby któe odeszły wygrały by pojedynek bez problemu. Przypominam też że jest jeszcze pare innych które odeszły wcześniej.
  • 0

budo_ernst
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 284 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Trenerze FCK nie rozumiesz ze takim pieprzeniem na forum nic nie zdziałasz..??założyeś temat,ludzie którzy chcą ci pomóc podpisali sie pod tematem..to zbierz ich i działaj a nie pierdol juz bo to nic nie da!!! Rafał S. czyta to sobie i sie pewnie śmieje bo nic z tego nie wyniknie..zamiast wypisywać na forum,włóż ta energie w realizowanie swoich planów.
Wiekszośc zawodników i tak ma to w dupie,bo jakby sie mieli przejmować tymi wszystkimi działaczami betonami to by do niczego nie doszli...ring zawsze sie gdzieś znajdzie...A ze jest żle i mogło by być lepiej to wiadomo...
  • 0

budo_dealer
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1692 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

PL,dealer, gladiatorzyringu, masato podpisujecie się pod tematem czy się nie podpisujecie?

Jestem za, a nawet przeciw :)
  • 0

budo_masato
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 308 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jestem ZA !!!! :)
  • 0

budo_cypis
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1272 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

...Trzy kluby w Polsce Arkadia, Camel, F C K chętnie z Waszymi trzydziestoma zrzeszonymi w PZMT się skonfrontują...

Cypis w ringu też nie macie szans.

Wiem. Pieniądze postawił bym na Was :wink:

Trenerze FCK nie rozumiesz ze takim pieprzeniem na forum nic nie zdziałasz..??...

Podpisuję się pod wypowiedzią ernsta.
Na co mi przyszło na koniec 8O

:wink:
  • 0

budo_pl
  • Użytkownik
  • Pip
  • 48 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

PL jest przeciw!!! :D

Co do Walki-masz racje jest najważniejsza, ale wiesz co??????? jakoś tak wyszło , że
Rafał Sz. nie robi problemów ze startami w każdej innej federacji, związku itp... zawodnicy naprawde mogą startować w PZKB, u Arka Wełny, ale najwyraźniej nie chcą... IFMA organizuje tyle imprez, że jest gdzie startować .... jeśli ktoś tylko chce ...
fajnie było by aby ktoś wymyślił maść na uczulenie na Rafała Sz. potrzebujecie takiej ! ! !
Trenerze FCK ja nie potrzebuję aby mnie ktoś czarował ... zawsze mam własne zdanie !!! to tak dla twojej niewiedzy :roll: Wogóle to kończe juz dyskusje z wami bo towalka z wiatrakami!!!! :roll:
  • 0

budo_trenerfck
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 374 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

PL mocna jesteś, ale tylko w znakach interpunkcyjnych. Załóż temat RAFAŁ SZLACHTA MUSI ZOSTAĆ i sama ze sobą gadaj.
  • 0

budo_gladiatorzyring
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 736 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

PL nie robi problemów co do startów :) Spytaj tych. którzy przez pewien czas próbowali startować tu i tu. A co do dużego wyboru imprez. A o jakich imprezach ty mówisz. Tych w Krakowie pierwszegi kroku. A ilu zawodników stratowało zawodowo z ramienia IFMA. Kiedy osattnio była jakaś gala zawodowa, gdzie zapłacono. Sołtysik i Miękinia walczyli na Łotwie, bo załatwił im Radlińśki wel ASAMI a pojechali z Wełną. Zresztą zobacz jak traktuje się starty u Wełny. Wcześniej PZMT chwali się że Błachowicz wygrywa walkę na KSW, chwali się Słowińskim, ale to że Sołtysik- brązowy medalista MŚ IFMA walczył z LEKO w K1 to już nie napisano. A walczyli w K1 pod patronatem japońskiej organizacji. Jędrzejczyk też walki załatwia sobie sama. A co na stronie PZMT. Największym wydarzeniem ( zzresztą niewypałem) w ostatnim czasie było seminarium ze Słowińskim (1000 osób na tyśląclecie Polski :) ) . O TPK nawet wcześniej nic nie było. A czemu nic nie napisał o MAXX FIght w Poznaniu. Startowałi tam czołowi, byli czołowi zawodnicy IFMA POLAND. Bo robiono to przy współpracy z Wełną i dlatego już są be. No ale o MMA napisał. :) :)
Co do imprez w PZMT. To obecnie organnizuje tylko Kraków. Miałbyć w Bydgoszczy i nie ma.Ostatnim turniejem polskim były MP w kwietniu. W maju była jedna liga. I teraz reanimuje PZMT Szlachta swoją series. Imprezami dla początkujących. I jak spojrzysz w kalendarz do marca czyli MP nie ma żadnego turnieju. są tylko pojedyńcze walki w większości pierwszego kroku. Zresztą tak jest zapisane do czerwca. W 2007 były chociaż 2 Puchary oprócz MIstrzostw. W 2006 oprócz MP było 5 imprez turniejowych i imprezy pierwszego kroku. Jeśli ktoś powie, że tak wygląda kipiąca od imprez i rozwijająca się organizacja. :) :):) TEN ROK TO : O imprez zawodowych, 1 impreza turniejowa(nie licze ME bo to nie jest impreza otwarta) organizator Kraków , kilka (6) imprez jednej walki w tym 4 w Krakowie. w 2006 PZMT była organizacją pełną gębą, teraz to Zrzeszenie Turnieju Pierwszego Kroku. Teraz masz odpowiedź dlaczego temat RAFAŁ SZLACHTA MUSI ODEJŚĆ. Piszą na nim czołowe byłe kluby PZMT, któe chciały coś robić. Uważacie że coś zmieni związek. Nic. Jesli nadal zasada mierni ale wierni będzie dominowała. Pieniędzy z Państwa nie starczy na organizacje turniejów do tego potrzebne sa dobre kluby. NIestety te które coś robiły sparzyły sie. Do wojny dojdzie jak powstanie związek. Teraz członkowie z poza krakowa nie maja wpływu na wybór Prezesa. Ale jak będzie związek to wojna będzie totalna. Uważam że Rafał jest dobrym organizatorem, ale jednego się nie nauczył. Z ludzmi trzeba sie dogadywać.
  • 0

budo_gladiatorzyring
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 736 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

W sobotę odwołano zarząd PZ Boksu za brak wyników sportowych. Pomimo, że wyprowadzono zwwiązek z długów i zwiększono członkow dwukrotnie. Wyniki sportowe na MS MT też z roku na rok coraz gorsze. Mam nadzieje że podobnie będzie z MT jak powstanie związek. Kluby, które odeszły wrócą i przejmą władzę. Może teraz ten temat jest zbyt wczesny bo nikt nie ma wpływu na prezesa PZMT, ale jest dobrym wstępem jeśli naprawdę powstanie Polski Związek MT.
  • 0

budo_ozzz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 594 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

gladiatorzyring - jeżeli dokładnie (a wygląda że tak) czytasz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to najwyraźniej niezbyt rzetelnie to relacjonujesz.

Ostatnia impreza w Krakowie to zarówno TPK jak i impreza drabinkowa (że tak to ujmę). A jak poczytasz jeszcze to może jeszcze coś ciekawego wyczytasz

Tylko tak jako off-top zarzucam bo sobie przeczytałem że do marca turnieju nie ma a był i będą następne.
  • 0

budo_trenerfck
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 374 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

O Andrzejek przemówił, tak długo milczał, aż tu nagle przemówił. Andrzej Kapusta vice-prezes MuayThai POLAND. Zadam jedno pytanie? Nie wstyd Wam ? Co Wy zrobiliście z tego MuayThai!!! Wstyd i Hańba. Poprostu WSTYD i Ty jeszcze może zaczniesz tu publicznie bronić Szlachte?
  • 0

budo_pl
  • Użytkownik
  • Pip
  • 48 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Drodzy panowie !!!! może byście czytali co jest napisane w każdym poście !!! Ja napisałam , że IFMA organizuje dużo imprez , na które można jeździć ... a IFMA to nie tylko Rafał ... aczkolwiek przez PZMT (dzięki) mozna uczestniczyć w tych imprezach .... :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025