kitrać = bzykać
Sniffles wins
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kitrac znaczy chowac.Tyle ze jak ktos uzywa jakichs zwrotow nie rozumiejac ich znaczenia to wychodza pozniej takie sytuacje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja wiem gdzie jest 1 sklep z ziolami ale jak to brac te tabletki czy jak to sie robi czy te tabletki sie normalnie polyka i juz jak tak to dobrze t orozejrze sie , bo nie chce mi sie jakis naparow robic.
Napisano Ponad rok temu
ja wiem gdzie jest 1 sklep z ziolami ale jak to brac te tabletki czy jak to sie robi czy te tabletki sie normalnie polyka i juz jak tak to dobrze t orozejrze sie , bo nie chce mi sie jakis naparow robic.
Popracuj nad interpunkcją. Jak już to opanujesz, to przejrzyj opakowanie od tabletek, podejrzewam, że będzie tam dawkowanie- albo poczytaj ten temat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
maca- jak to się w ogóle czyta?
Napisano Ponad rok temu
moja aptekarka tez tak mowila...ale jak zadzwonila gdzies do dostawcow zeby przywiezli [akruat na aptece nie bylo] to jak powiedziala maKa to za wafla jej zrozumiec nie mogli ;D... lepiej powiedziec maca i kazdy wie o co comon najwyzej was poprawia w aptece ... a nie ze 'maki nie ma, ale mamy mace ' ;Dmaca- jak to się w ogóle czyta?
pani w sklepie zielarskim mi wyjasnila gdy jebnalem fonateycznie "maca", iz to jest maKa. co brzmi tez debilnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu