Miejmy nadzieję, że to nie jest zaraźliwe.Jestem tak pobudzony intelektualnie, że chyba przeczytam jakąś książkę!
Kozieradka (zioła dla zdrowia i nie tylko)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
ja osobiscie zamiast kombinowac z magicznym sokiem w gumijagod wole popracowac na profesjonalizmem treningowym i bardziej przykladac sie do diety. niezbyt wierze w opychanie sie maka, mleczkiem pszczelim, faszerowanie sie ziolami. wybieram zdrowe jedzenie, dobry program treningowy, odpowiednie miejsca do treningu (ludzie, trenerzy) i raz po raz nieco kreatynki
Napisano Ponad rok temu
Tak jak z suplami, to ma tylko wspomagać zdrową dietę dobrze przemyślane treningi i odpowiedni odpoczynek między nimi
Jak na razie z tych rzeczy które na mnie na pewno podziałały i są naturalne to żeń szeń i kawa
P.S. Sorry za oftop i dajmy chłopakom robić to co lubią
Napisano Ponad rok temu
Jakie efekty daje Wam żeń-szeń? (pobudzenie, koncentracja?) Jak mocno to odczuwacie? Czy macie jakąś pewność, że to nie placebo? Myślałem żeby podjadać w dni, w które mam dwa treningi, ale nie chcę wyrzucać lichych oszczędności w błoto.
Napisano Ponad rok temu
Jako, że ten temat stał się tematem o "naturalnych suplach" () zadaję kolejne pytanie, głównie do jerza,(..):
Jakie efekty daje Wam żeń-szeń?
chyba glownie do zony jerza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jako, że ten temat stał się tematem o "naturalnych suplach" () zadaję kolejne pytanie, głównie do jerza, ale odpowiedzieć może każdy:
Jakie efekty daje Wam żeń-szeń? (pobudzenie, koncentracja?) Jak mocno to odczuwacie? Czy macie jakąś pewność, że to nie placebo? Myślałem żeby podjadać w dni, w które mam dwa treningi, ale nie chcę wyrzucać lichych oszczędności w błoto.
Głównie odczuwalne jest pobudzenie. Inne pobudzenie niż po kawie ale pobudzenie. W związku z tym że jestem pobudzony to łatwiej też mi się skoncentrować. Żona nie narzeka ale też nie kupuje mi tego żeń-szenia za plecami
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kwas linolowy (cla)
- Ponad rok temu
-
Jaja kurze-szkodliwe??
- Ponad rok temu
-
podciaganie nachwytem