Co się bujasz, na co sie gapisz, chcesz w ryja.
Napisano Ponad rok temu
Fighter skoro siedziales,to nie masz nic do stracenia. Pewnie jakbym siedzial,to tez bym nie odpuszczal. Jednak po 7 latch wojska dostalbym troche inny wyrok.
Po prostu zastanawiam sie czy warto krzywdzic ludzi,za ich niedorozwoj intelektualny. Skoro ktos Cie nie atakuje tylko sobie pierdoli,za uszami.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
zwłaszcza taki honor, który byle ciul głupim tekstem może "splugawić". Czy to honor, czy taczej rozrośnięte ego wlaściciela?Dobrze piszesz ale wiesz nie można odpuszczać bo honor jest wazny...
:roll:
Prawdziwa cnota krytyk się nie boi.
Napisano Ponad rok temu
Dobrze piszesz ale wiesz nie można odpuszczać bo honor jest wazny,odpuscisz raz,dwa to puźniej czesto takk bedziesz miał bo zaraz kazdy bedzie wiedział ze nic im nie zrobisz,np. dziecko w podstawowce da sie raz okrasc to puzniej ciągle bedą je okradac.W zyciu trzeba byc stanowczym i miec swoje zasady.
Na przykład moją zasadą jest stosowanie jednakowej ortografii. Napisałeś to słowo na dwa różne sposoby i żaden z nich nie jest poprawny.
Napisano Ponad rok temu
A kto ci każe skakać mu na głowę w glanach??Jet- mam 180cm wzrostu i waze 118kg. Jak skocze Ci na glowe w glanach nic sie nie stanie?
Nie mówię. Gdzie ja tak napisałem?Nie mow mi,ze jak widzisz 4 gosci sypiacych glupie teksty,to sie na nich zucasz.
Nie mówiłem o przypadku używania sprzętu, wtedy faktycznie łatwiej komuś krzywdę zrobić.Jezeli mnie zaatakuje tychze 4 i mam palke lub kstet to ich uzyje.
Napisano Ponad rok temu
poza tym motyw z innych dyskusji - idziesz sam, to mozesz sobie ryzykowac swoj tylek - twoje prawo, ale jak idziesz z zona/dzieckiem/siostra/matka/etc to rzucanie sie na kogos z piesciami tylko dlatego ze sprzedal glupi tekst jest kretynizmem.. bo jak ci sie jednak nie uda, to nie dosc ze ty dostaniesz po pysku, to i twoi najblizsi moga na tym ucierpiec - przez twoja glupote i "honor" ulicznika..
wiec reasumujac: walka na ulicy TAK, jesli jest to samoobrona i tylko w przypadku odparcia bezposredniej napasci fizycznej.. walka na ulicy jesli chodzi o glupie odzywki, to dziecinada i kretynizm..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Spoko ziomuś, nie do ciebie mówiłem / pomyliłem się, looz itp."
Tylko musisz być przygotowanym, że:
- albo nie jest sam i chora ambicja każe mu zaryzykować
- jest po extasy (itp) i percepcja inaczej przyjmie twoje słowa
- jest pierdolnięty i szuka dymu tak czy inaczej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam podobnie ale wole nasrać na niego, dłużej trwa ale efekt... niepowtarzalnyUrywam jaja i wsadzam mu do ryja, a potem odlewam sie na zwloki !!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Problem
- Ponad rok temu
-
Michalczewski w Sopocie...:)
- Ponad rok temu
-
Street MMA
- Ponad rok temu