Jak przygotować i co mozna dodawać do jedzenia?
Napisano Ponad rok temu
1.Jajka, płatki owsiane+orzechy+rodzynki
2.Pierś kurczaka+ surówka
3.Ryba (łosoś, tuńczyk, dorsz itp nie zalecam jedzenia Pangi) Chleb razowy + warzywa
4.Przed treningowy: Pierś kurczaka, kasza gryczana lub ryż brązowy
5.Po treningowy:Wołowina+ ryż biały
6.Twaróg półtłusty, oliwa z oliwek
PYTANIA:
ad1.Czy jajka mogą być smażone z dodatkiem np. cebuli i szynki? A płatki zmieszane w misce z orzechami i rodzynkami tzw.musli?
ad2.Pierś kurczaka smażona na patelni na oleju kuchennym bez soli? czy gotowana? / surówka wiadomo..
ad3.Ryba może być smażona w bułce tartej i jajku? Chleb razowy ok. z warzywami np. pomidor, ogórek?
ad4.Pierś kurczaka jak przygotowana? A kasze gryczaną można zjeść np. w kaszance? ryż brązowy wiadomo
ad5.Co do wołowiny to jak ją przygotować? ryż wiadomo..
ad6.Twaróg przygotować z dodatkiem śmietany? i jeść to z chlebem? oliwę do czego dodawać..?
DODATKOWE PYTANIA:
1.Czy moge jeść ryż biały polany owocowym jogurtem?
2.Czy mogę robić sobie owocowe shake? Jak tak to bardzo proszę o przepis..
3.Jak będe w szkole to będe jechał na Kanapkach.. Czy jako dodatek do śniadania może służyć np; jogurt, baton z orzechami czy może orzeszki solone?
Dziękuje za Pomoc!
No i za cierpliwość
Pozdrawiam Wszystkich!
Napisano Ponad rok temu
ad2. raczej gotowana.
ad3.Od czasu do czasu możesz usmażyć z bułką tartą itp. i sobie zpapać.. każda ryba jest dobra... i zdrowa na wszystko:) warzywa jak najbardziej dodawaj sobie marcheweczki najlepeij surowej
ad4.KAsznka od czasu do czasu też nie zaszkodzi,a nawet pomorze... kurva narobiłeś mi smaku
ad5.NIe mam pojęcia
ad6. Na oliwie możesz smarzyć rybkę np. ser... z czym sobie chcesz nawet pomidorka sobie możesz dokroić... tylko nie sól za dużo... bo nam kulturystą nie trzeba dużo osoli Tak możesz z chlebem/bułką.
1. Tak możesz ja tak robię... dostarczysz dużo ww z ryżu+ jogurtu.
2. Możesz wymieszaj wszystkie owowce jakie masz... do tego np jogurt troszkę mleczka/miodu... no kto co lubi ;] kombinuj
3.Orzeszków solonych nie polecam/ za dużo soli no ale od czasu do czasu... tak samo batonów.. one nam tylko dostarczają jakiegoś zbędnego dziadostwa.. Na kanapkach powiadasz.. dodawaj sobie troszke szyneczki ser (gouda) np i marcheweczka i kurva będziesz paker...
Uff napisałem się Jak Ci odpowiedziałem na wszystkie pytania to po prawej masz plusika:)
Napisano Ponad rok temu
PYTANIA:
ad1.Czy jajka mogą być smażone z dodatkiem np. cebuli i szynki? A płatki zmieszane w misce z orzechami i rodzynkami tzw.musli?
ad2.Pierś kurczaka smażona na patelni na oleju kuchennym bez soli? czy gotowana? / surówka wiadomo..
ad3.Ryba może być smażona w bułce tartej i jajku? Chleb razowy ok. z warzywami np. pomidor, ogórek?
ad4.Pierś kurczaka jak przygotowana? A kasze gryczaną można zjeść np. w kaszance? ryż brązowy wiadomo
ad5.Co do wołowiny to jak ją przygotować? ryż wiadomo..
ad6.Twaróg przygotować z dodatkiem śmietany? i jeść to z chlebem? oliwę do czego dodawać..?
DODATKOWE PYTANIA:
1.Czy moge jeść ryż biały polany owocowym jogurtem?
2.Czy mogę robić sobie owocowe shake? Jak tak to bardzo proszę o przepis..
3.Jak będe w szkole to będe jechał na Kanapkach.. Czy jako dodatek do śniadania może służyć np; jogurt, baton z orzechami czy może orzeszki solone?
Ad1.Mogą
Ad2.Najlepsza jest gotowana ale w sumie ja i tak zawsze smażę jedna najlepiej to robić na oleju beztłuszczowym nazywa się chyba PAM
Ad3.Do ryby unikaj dużo panierki bo tam zbiera się sporo tłuszczu
Ad4.No pierś usmażona albo najlepiej ugotowana a kaszanka to się nie nadaje
Ad5.Smażyć, ale dobrze gotować z jakimś sosem
Ad6.Twaróg najwyżej zmieszaj z niedużą ilością jogurtu albo serka bo jest okropny do przełknięcia.Po tym można zapić oliwą.
1.Takie danie było by dobre bezposrednio po treningu ale i tak później byś musiał zjeść posiłek z większą ilością biała
2.Po treningu...
3.Jogurt naturalny,kefir