Skocz do zawartości

Zdjęcie

Street MMA

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

budo_mesjasz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1074 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Ninjitsu

Napisano Ponad rok temu

Re: Street MMA

Czy w Polsce są organizowane jakieś sparingi między fajterami różnych stylów? Ale nie takie klepanki, tylko jakieś konkretne zasady, sędziowie itd? Coś jak spotkania w garażach w USA?

Pytam z ciekawości, a kiedyś, kto wie...

Bez urazy chłopie, ale weź poczytaj troche budo nim zaczniesz tu pisać... gdzie spojrze to jakies Twoje tematy w klimacie 'jak samymi uderzeniami poradzic sobie z graplerem' (milion piecset sto dziewiecset postow o tym od 2002 bylo...) teraz jakies 'Street MMA'... :roll:

?
Jakem ze stolicy tonic nie wim

Szkoła Podstawowa nr 65, pamietaj zeby nie bic po twarzy bo drugi fajter przyjdzie z mamą...

...

a moze to jednak byla recenzja takiego filmu z bradem pittem?
  • 0

budo_dealer
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1692 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

Czytałem kiedyś miesięcznik "Men's Health" i w którymś z numerów z początku tego roku był artykuł o takich walkach. Wyglądało to tak że spotykali się np w 20 robili okrąg i wychodził jeden i drugi ( nie mylić z jakimiś ustawkami solowymi) i następnie jak już któryś z nich odpadł to z okręgu inna para wychodziła itd. Obowiązywało kilka małych zasad .
Może się wydać zabawne z boku ale ciekawa sprawa.
Nie wszyscy z nich ćwiczyli wcześniej SW, więc zapewne dostawali wjeba i było jednostronnicowe

Hahaha Powiedzmy, ze sporo bylo w tym artykule rzeczy nie do konca prawdziwych. Podrysowali "troche" zajecia, ktore nosza czasem nazwe "wolna mata". :) :) :)

EDIT: Najlepszy byl fragment o tym jak 9krotny mistrz swiata w tajskim bije sie z bodajze wlascicielem agencji reklamowej, slychac uderzenia kosci po czym obaj ledwo stoja :) :) :)
  • 0

budo_hellfire
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2404 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

Czytałem kiedyś miesięcznik "Men's Health" i w którymś z numerów z początku tego roku był artykuł o takich walkach. Wyglądało to tak że spotykali się np w 20 robili okrąg i wychodził jeden i drugi ( nie mylić z jakimiś ustawkami solowymi) i następnie jak już któryś z nich odpadł to z okręgu inna para wychodziła itd. Obowiązywało kilka małych zasad .
Nie wszyscy z nich ćwiczyli wcześniej SW, więc zapewne dostawali wjeba i było jednostronnicowe

To był artykuł zainspirowany filmem Fight Club i tym, że ktos w Wawie organizuje coś podobnego.
  • 0

budo_novocaine
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 5882 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

To był artykuł zainspirowany filmem Fight Club i tym, że ktos w Wawie organizuje coś podobnego.

you DO NOT TALK about fight club! :evil:
  • 0

budo_singlaub
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1465 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

Brzmi jak kapłera.
  • 0

budo_ytrewq
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 70 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tak miało być jednostronne.
Możliwe że nad koloryzowane ale akurat mi się nasunęło.
  • 0

budo_loot
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 387 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Czytałem kiedyś miesięcznik "Men's Health"..

no spoko, zajebiste źródło.
  • 0

budo_wodnik szuwarek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1113 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

Czytałem kiedyś miesięcznik "Men's Health"..

no spoko, zajebiste źródło.

akurat gazetka fajna.. tylko dla gości pod czterdziestkę :wink:
a jesli chodzi o ich wiedze na temat MA to tragedia..
kiedyś mieli kilka artykułów o najpopularniejszych sztukach walki i takie słowa klucze jak: karate, judo, ju jitsu, bjj, mma, zapasy nie padły..... a to chyba bardzo dziwne....
co do tematy street mma.. to cóż nie bede komentował bo chyba nie trzeba..
chłopie weź sie za trening albo zostań tylko interentowym czyli wirtualnym specem od MA.. tylko zapewniam Cię, że poprzez takie topici twoja wiedza szybko będzie weryfikowana..
pozdrawiam all i streetfighterów i zwykłych posiadaczy siniaków made in dojo :wink:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024