Więcej noża?
Napisano Ponad rok temu
Ale akcje sa domena juz innych - widzialem - robili nota bene na naszych rodakow, ktorzy zaanektowali park na grzede. To byly juz mlodzi i sprawni ludzie.
Osobna grupa to policjanci, ktorych prawie codziennie spotykam kolo Heathrow - wiekszosc szron na wlosach, ale po ruchach i sylwetkach widac, ze sa w formie i dbaja o nia. Zadne olbrzymy, ani kulturysci, tylko ludzie sredniego wzrostu i czyms co kiedys okreslano sportowa sylwetka i ruchach kotow.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do tej akcji spod hammersmith ze zadziabali czarnego 18stolatka - napastnicy mowili potem ze chodzilo o to ze tamten ich nie szanowal wiec go zabili za to.. czyzby tak czesto przywolywany tu na forum i zle rozumiany "honor" wsrod ulicznikow? :?
Napisano Ponad rok temu
tam tak moga 8O pies moze przegryzc sciegna, oszpecic na cale zycie itd. to dobra ochrone prawna tam maja.
Napisano Ponad rok temu
poza tym pracuje w okolicach paddington wiec jestem tam bardzo czesto - na dworcu praktycznie ciagle jest jakis oddzial z psami - tylko psy grzecznie czekaja w transporterze na swoja okazje, rzadko chodza z nimi po peronach, czy samym dworcu.. ale mimo wszystko swiadomosc ze sa jest - bo transporter zawsze stoi obok glownego wejscia
Napisano Ponad rok temu
Kibol może cegłą, butelką albo nożem zabić, albo oszpecić na całe życie...tam tak moga Shocked pies moze przegryzc sciegna, oszpecic na cale zycie itd. to dobra ochrone prawna tam maja.
Napisano Ponad rok temu
Była nawet jakiś czas temu sprawa w Londku że facet uszkodził policyjnego psa bo mu dziecko ugryzł podczas takiej akcji.
Po drugie często jest tak że goście np. z Somalii gdzie wojowali ze sobą, w Anglii mają status uchodźcy i mieszkają na jednej ulicy naprzeciwko, wtedy to sie dzieje...
Ale widać ktoś nie pomyślał jak przydział dawał a może myślał że to zawsze jednego kolorowego mniej...?
pzdr gnz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tak na szybko tylko skomentuję, że nie wiem jak wam ale mi czasy szlajania się o 3 w nocy w poszukiwaniu wrażeń skończyły sie jak miałem 21 lat. Zwłaszcza, gdy jesteś na nie swoim terenie, gdzie wszystko się może zdarzyć.... Tej dzielnicy Londynu nie kojarzę, nie wiem kto ją zamieszkuje, może wypowie sie ktoś z London
Miał ktoś kiedyś z was akcję z nożem lub czymś ostrym>?
Ja miałem w liceum kiedy byliśmy jako szczyle w barze, tak po 18 lat i dojebali sie do nas jacyś ok 25 latkowie, że niby ktoś się źle spojrzał. Kolesie sami sie nakręcali, a z nami były jeszcze dziewczyny. Powiem szczerze, że jak miałem 17, 18 lat to trochę tych akcji miałem. Najgorsze że ci idioci zbili wszystkie kufle na stole i jeden z nich chwycił rozwalony kufel i przystawił do szyi mojemu kumplowi. I bądź tu mądry co robić Byłem wtedy ostro zesrany. O dziwo ten kumpel zachował zimna krew i mówił spokojnym głosem do tamtego ejj to jest szkło jak mi coś zrobisz to dopiero będzie problem, wiec wyluzuj itd
Nie wiem jak bym sie zachował na jego miejscu. Idiota z rozbitym kuflem odpuścił i mówi do mnie wychodzimy sie napierdzielać. Myślę hmm trochę nierówne siły, ja mam lat 18 ty 25, ale nic to najwyżej dostane po gębie i tyle :wink: Chociaż już wtedy zrozumiałem, że na ulicy nie ma honoru , 8) bo można było wszystko rozwiązać bez użycia szkła. Kolo mówi kurtki nie bierz, bo już jej nie masz Cóż myślę zima jest na bluzę nie będę sie naparzał biorę kurtkę i wychodzę kolo za mną Ale w trakcie zwątpił coś tam pogadał pod nosem i tyla było akcji Razem ze znajomymi odeszliśmy z tamtego lokalu Do dziś to wspominam Zawsze było tak ze człowiek dostawał po gębie i luz ale niebezpieczne narzędzia to jest przeginka Nie wiem jak bym się zachował w sytuacji kiedy ktoś by mi coś takiego przystawił? Jak uważacie? Chyba tylko nie dopuścić do takiej sytuacji, ale to wiem teraz, a wtedy człowiek młody w knajpie mało miejsca itd
A tak poza tym chyba byli naspidowani ci goście
To tyle opowieści przy niedzieli :wink:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
a co do tej sprawy z tym miskiem od Pottera - czytalem o tym artykul, idiota z niego, bo dal sie sprowokowac czarnemu, wyszedl z nim przed pub i zaczal okladac po pyskach, a jak czarny zaczal przegrywac to wyciagnal kose i mu ja ozenil parenascie razy w klate.. nie wiem jak u angoli z mysleniem i przewidywaniem sytuacji - ale mi jakos by do glowy nie przyszlo wychodzenie "na solo" z jakims czarnym metem w ciemna uliczke za knajpa.......
Napisano Ponad rok temu
A z białym?
Z białym można zaryzykować, z czarnym to jak walka z cieniem, wyczaj go w tej ciemnej uliczce
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wskazówki
- Ponad rok temu
-
zaopatrzenie w sklepach z bronią
- Ponad rok temu
-
atak psa - obrona
- Ponad rok temu
-
pokażcie co nosicie do obrony
- Ponad rok temu
-
23-latek zaatakowal grupe bezbronnych i niewinnych kibicow
- Ponad rok temu
-
Kopane/uderzane czy chwytane??
- Ponad rok temu
-
Jak wykańczać (nie zabijać):)
- Ponad rok temu
-
Jaki odpowiedni sport walki dla mnie?
- Ponad rok temu
-
Taktyka i strategia walki z kickbokserem/ thaibokserem?
- Ponad rok temu
-
Taktyka i strategia walki z bokserem...
- Ponad rok temu