Ćwiczenia bez siłowni-w domu
Napisano Ponad rok temu
Sam cwicze bez silki, klasycznie, pompaje (rozny rozstaw rak), podciagania (to samo co pompki), abs na brzuch, przedramiona, ramiona, barki hantlami 7kg (tylko takie posiadam), przysiady, krzeselko przy scianie itd. Trzeba sie ratowac jak zal kasy na silke
Napisano Ponad rok temu
Trzeba sie ratowac jak zal kasy na silke
Ross jest dobry ale ostatni argument jaki podałeś już nie
Napisano Ponad rok temu
3-6 razy w tygodniu tkd, plywanie i rossowy trening... do tego studia dzienne i to niezbyt latwe ;]
Poza tym co ja sie tam bede tlumaczyl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ponieważ jadę w lipcu na 2 tyg. nad morze oczywiście biorę buty do biegania, to jednak gryfu, drążka, worka, tarcz i sparring partnerów ze sobą nie zabiorę. Jakieś pomysły na codzienne treningi na urlopie bez sprzętu?
Ok, brzuszki, pompki, anything else?
BTW. Apropo marudzenia studentów- ja studiuję zaocznie co weekend! na tygodniu praca 8 h dziennie + treningi
fajnie? Ciebie mamusia będzie utrzymywać do 25 roku życia, a ja robię, by sobie sam wszystko opłacić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tori, nad morze jeździ się odpoczywać. Zrób, jak mówi xox22. Weź ze sobą tylko buty i troche pobiegaj, a reszta niech odpoczywa.
Napisano Ponad rok temu
Poza tym co Ty wymieniłeś i drążkiem występują tam pompki na krzesłach, przysiady na jednej nodze, coś podobnego do drugiej fazy burpees i opuszczanie się opierając się rękoma o ścianę (krzesło) mające imitować wyciskanie sztangielek zza głowy leżąc (na boczną i przyśrodkową tricepsa).
Ale to co mówi xox22, żeby sobie zrobić 2 tygodnie samych aerobów też ma sens, zależy na co się nastawiasz.
Napisano Ponad rok temu
jakby mial gdzie trzymac platforme, sztange olimpijska i 200kg ciezarow to tez bym sobie kupil i bym mogl cwiczycTeż mi żal kasy na siłownię, więc sam kupuję sobie sprzęt i ćwiczę, kiedy chcę.
Napisano Ponad rok temu
Sztanga to nie worek ziemniaków. Trzeba się nauczyć opuszczać ją delikatnie.platforme
Na gwintowanym gryfie wystarczy poluzować nakrętki i talerze też się będą obracać.sztange olimpijska
Wiem, wiem, to nie to samo, ale człowiek musi sobie jakoś radzić z tym, co ma.
W tej chwili mam 135 kg i większość tego leży sobie w kącie. Dodatkowe 70 też by się zmieściło.200kg ciezarow to tez bym sobie kupil i bym mogl cwiczyc
Napisano Ponad rok temu
co do sztngi sam sobie odpowiedziales, to zdecydowanie nie jest to samo.
widzisz, mi te 135 na martwy by juz nie wystarczylo :wink: a te 200 to tak na zapas bym mial.
ale, mialo byc bez przyzadow
ok. a wiec:
podciaganie na drzewie (jak nie ma drazka :wink: )
pompki w staniu na rekach.
pompki (wasko na triceps, szerzej na klate)
superman
przysiady (na jednej nodze)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wykroki
wspiecia na palce
+mostki (na kark)
+plank, v-ups na brzuch
Napisano Ponad rok temu
Wolę nie próbowac.to opusc sobie 100% zarzutu a potem powiedz, jak sie czuja twoje lokcie :wink:
W tej chwili cała moja sztanga waży max. 142 kg i, jeśli chodzi o martwy, to jest prawie na styk.mi te 135 na martwy by juz nie wystarczylo :wink: a te 200 to tak na zapas bym mial.
A wracając do tematu...
Nick, nie zapomnij o bieganiu. Najlepiej sprinty. Na moje łydki działają lepiej niż wspięcia na palce.
Na brzuch polecam ABS II (bez problemu znajdziesz pdfa przez google)
Napisano Ponad rok temu
mała rozgrzewka
-3 serie pompek na kościach z nogami na łóżku po 30 (ostatnia seria ręce wąsko na płaskich dłoniach)
-3 serie ćwiczeń na brzuch (łokcie do kolan, scyzoryki, podnoszenie nóg wyprostowanych etc.)
a po tym bieg
Sprawa wygląda tak, że nie umiem leniuchować, bo źle się wtedy czuję- jak bym miał zbyt wiele wolnego czasu or something Po prostu muszę coś zrobić, choćby przykładowy zestaw ćwiczeń absII, który trwa te 10-20 min, żeby tylko nie usnąć z myślą, że zawaliło się dzień bez trenu.
Aha
U mnie jest podobnie, ale dobrze, że prowadzę regularnie w notesie wydatki. Całkowicie skresliłem papierosy ze swojego życia (od stycznia). Potrafiłem miesięcznie wydawać 100-150 na fajki... za zaoszczędzoną kasę kupiłem sobie teraz tarcze na przedramiona i nowe rekawice Ogólnie zdałem sobie sprawę, że czlowiek sobie żałował np. 10 zł na magazyn, a na ramkę fajek bez problemu wyjmowało się z portfela kasę. Dzięki temu teraz zamiast fajki kupię sobie od czasu do czasu jakąs grę na konsolę, dvd, albo droższy ciuch.Też mi żal kasy na siłownię, więc sam kupuję sobie sprzęt i ćwiczę, kiedy chcę.
OT
Podliczyłem odłożoną kasę na wyjazd i nie mogę sobie darować, że w 2 tyg. przewalę tyle, co mógłbym wydać na nowiutkie PS3 z całym osprzętem
Napisano Ponad rok temu
fajnie? Ciebie mamusia będzie utrzymywać do 25 roku życia, a ja robię, by sobie sam wszystko opłacić.
Przestan jebac bo nic o mnie nie wiesz, btw swojej matki nie pamietam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tori jeszcze mozesz stanac na rekach przy sciania i wyciskac uginajac rece w lokciach.
Post Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 15:46
pompki w staniu na rekach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
serie sprintów i back szybkim krokiem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem z kręgosłupem
- Ponad rok temu
-
nadciągnięte ściegna, sposoby szybkiej regeneracji????
- Ponad rok temu
-
Maść przeciwbólowa i przeciwzapalna
- Ponad rok temu
-
problem ze stawami
- Ponad rok temu
-
Powrót do Formy...
- Ponad rok temu
-
woda z kofeina