Mistrzostwa Polski Kyokushin budokai
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poznalem osobiscie Shihan Olejnika , nie spodobalo mi sie twierdzenie ze Shihan Olejnik przejmie caly kyokushin w polsce i zebysmy sie przylaczyli do jego organizacji.
Nie bede przytaczal calej rozmowy bo nie ma sensu jednak sposob przedstawiania organizacji nie przypadl mnie i mojemu Sensei.
Pozdrowienia dla Poula do zobaczenia na seminarium
Leszek B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sory,że cię męcze ale mam pytanie jeżeli seitedo było złe dla shihan T to dlaczego zdawał tam na 1 i 2 dan przecież to duzy okres czasu i mógł się przeciwstawić z tym czego nie szanuje ?No tak!! I to byłby koniec osób i organizacji które uznają stopnie z seitedo...
Może , ktoś z byłego seitedo zabierze głos , który będzie wiarygodny może Ty TEDO ?
Napisano Ponad rok temu
Czy w zajmujecie sie karate, sztuką/sportem walki, rozwojem siebie, swoich uczniów itp, czy bawicie się w kiepską, brudną politykę??? :?
Mi się osobiście też nie podobają niektóre style, ich twórcy itp. Ale czy to wpływa na to co JA robię? Ja staram się swoje karate, rozwijać jak to tylko jest możliwe. Szukać odpowiedzi na pytania, badać inne style, sztuki walki i się uczyć. Rozwijać. Pieprzenie o polityce nie rozwija mnie jako karateki
Tu nie zwracam się bezpośrednio do jednostki, ale ogółu . Takie doświadczenie myślowe.
Skoro zdajesz sobie sprawę, że otaczają Cię style/organizacje, zakłamane, szarlatany, zarabiajace grube pieniądze, 6-9 dany za znajomości itp.
Logicznie znaczy to, że uznajesz swój styl/organizację, do której należysz za lepszą, prawdziwszą itp.
No to w czym problem? Robisz to co kochasz i niepotrzebnie przejmujesz się głupotą innych :-)
Jest to forum o karate, a tematów o "karate" coraz mniej. Gdzie, jakie zawody by się nie odbyły, jakie szkolenia itp, zawsze znajdzie się ktoś kto szuka dziury w całym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sory,że cię męcze ale mam pytanie jeżeli seitedo było złe dla shihan T to dlaczego zdawał tam na 1 i 2 dan przecież to duzy okres czasu i mógł się przeciwstawić z tym czego nie szanuje ?No tak!! I to byłby koniec osób i organizacji które uznają stopnie z seitedo...
he, he , he natlinka masz dana od sempai olejnikto to idzieszw zaparte ale z twoim sempjem bylo tak . Mt klub pewnie to potwiertdzi . W IKO nie mial dana tylko jakis kyu w seidtedo dostal dana a potem pozsedl do kucwira po nastepnego. kucfir go przepedzil to pojechal do szwajcri a tam nie zdal to pojchel do bluminga i ten mu sypnal az 5 dana.
No to normalnie dalsza kariera w kyokushin poinien zaczc od egzaminu na 1 kyu .
skad wzial te dany jak przyjechal do bluminga ?
Napisano Ponad rok temu
to jest publiczne zniesławienie, lepiej uważasz co piszesz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w sumie to mi to wisimoga se ponadawac nawet 10 dany.
mozesz wymazac wszstkie moje to co pisalem .
juz mnie ten temat nieobchodzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wcześniej obrazałaś innych ,że to nieprawda więc kto tu kłamie ? ,a po drugie w tym temacie nie ma żadnych pomówień ani zniesławień gdyz to 100 % prawda .To kiepskie informacje masz... 1 i 2 Dan zdawał w seitedo, a potem jeszcze raz w kyokushin, 3 Dan w IKKA w Szwajcarii, 4 i 5 Dan w IBK Bluminga. Ogólnie wszystkie stopnie w kyokushin... Nie piszcie niesprawdzonych informacji. Nieładnie...
TEDO jako człowiek z wysokiej półki w seitedo i będący w Zarządzie tej organizacji to potwierdza, więc wszytko jest w nalezytym porządku.Może dodamy o obozach , które sanepid zamykał na prośby rodziców ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Budowanie siły techniki
- Ponad rok temu
-
Kancho Soeno w Polsce!!! Letni Obóz Shidokan
- Ponad rok temu
-
XXVIII Mistrzostwa Polski Seniorów w Karate WKF Elbląg foty
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Oyama Karate w Kata Łask 2008
- Ponad rok temu
-
witam jest ktos z czestochowy? szukam dwóch klubów kyokushin
- Ponad rok temu
-
XIX Mistrzostwa Polski Seniorów i Juniorów w KT
- Ponad rok temu
-
Dr Ilia Yorga - 10 Dan.
- Ponad rok temu
-
Sensei Hiroshi Shirai w Polsce
- Ponad rok temu
-
Pierwszy numer magazynu Jissen ("walka realna")
- Ponad rok temu
-
Karate i "okinawskie sumo"
- Ponad rok temu