[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To jeden z najmądrzejszych artykułów, jakie czytałem. Przeczytaj DOKŁADNIE CAŁY TEXT i powiedz, czy masz jeszcze jakieś wątpliwości
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O co ci chodzi, chłopcze
![]()
Zbłaźniłeś się Barbatus, kubeł zimnej wody na głowę by Ci się przydał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego Brazylijskie Jiu-jitsu ma być NAJ?
(...)
Jest to styl Ricksona Gracie, najlepszego fajtera na Ziemi.
Napisano Ponad rok temu
Obstawiam, że mam więcej lat niż ty kalekoZ Twoim wiekiem i wzrostem to w realu byś do mnie raczej mówił "psze Pana"
Napisano Ponad rok temu
Obstawiam, że mam więcej lat niż ty kaleko
Zresztą, mówię "proszę pana" do osób, które zasługują na szacunek, a nie netowych napinaczy. A na respect to trzeba sobie zasłużyć, chłopczyku . A co do wzrostu - jesteś naprawdę ograniczony, jeśli myślisz, że będę cię szanował za to, że jesteś ode mnie wyższy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wez trolu pierdolisz takie głupoty w kazdym temacie i jeszcze użytkowników wnoszących coś sensownego do tematu obrażasz...Ziewwww... Kończę tą idiotyczną gadkę z tobą, nie będę się zniżał do twojego poziomu, popisz sobie z innymi dziećmi neostrady a mi nie zawracaj głowy. Bywaj.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktoś, kto na forum używa wobec mnie słowa "pierdolisz" ma czelność, by nazywać mnie chamem, który obraża innych użytkowników? A może nie trzeba było wagarować z lekcji języka polskiego, Panie Kulturalny? Masz problem z odróżnianiem wulgaryzmów od normalnych słów?wez trolu pierdolisz takie głupoty w kazdym temacie i jeszcze użytkowników wnoszących coś sensownego do tematu obrażasz...Ziewwww... Kończę tą idiotyczną gadkę z tobą, nie będę się zniżał do twojego poziomu, popisz sobie z innymi dziećmi neostrady a mi nie zawracaj głowy. Bywaj.
Napisano Ponad rok temu
A czy ja powiedziałem coś takiego, że chcę, by mnie ktoś poparł? Hehehehe, dziecko, nie wtykaj mi tu swojego szczenięcego sposobu myślenia, ja mam w dupie wasze poparcie lub jego brak. Jestem indywidualistą a nie durnym społeczniakiem. A atmosferę na tym forum to ja mam w najgłębszych czeluściach mej kakaowej dziury między pośladkamiNie chciałbym się wtrącać w tą kłótnię , bo jestem nowy i jeszcze nie wiem co i jak, ale chyba po ilości postów widać kto więcej wnosi na tym forum i kto jest tu dłużej, a co za tym idzie ma większy szacunek u ludzi czynnie udzielających się tutaj, więc niech Pan o nicku Barbatus nie liczy na to, że ktoś go tutaj poprze, więc niech już wrzuci na luz bo to tylko psuje atmosferę na forum.
Napisano Ponad rok temu
A czy ja powiedziałem coś takiego, że chcę, by mnie ktoś poparł? Hehehehe, dziecko, nie wtykaj mi tu swojego szczenięcego sposobu myślenia, ja mam w dupie wasze poparcie lub jego brak. Jestem indywidualistą a nie durnym społeczniakiem. A atmosferę na tym forum to ja mam w najgłębszych czeluściach mej kakaowej dziury między pośladkamiNie chciałbym się wtrącać w tą kłótnię , bo jestem nowy i jeszcze nie wiem co i jak, ale chyba po ilości postów widać kto więcej wnosi na tym forum i kto jest tu dłużej, a co za tym idzie ma większy szacunek u ludzi czynnie udzielających się tutaj, więc niech Pan o nicku Barbatus nie liczy na to, że ktoś go tutaj poprze, więc niech już wrzuci na luz bo to tylko psuje atmosferę na forum.
.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zaraz się zacznie...najskuteczniejszą sztuką walki na pojedynczych wrogów jest brazylijskie jiu jitsu,..
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu