Pytanie o staż z Hiroshi Isoyam'ą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja się wybieram. Z chęcią z wami poćwiczę.
Ty, Sebol, na drugi raz ostrzegaj nas przed takim radykalnym posunieciem, bardzo prosze? Wiesz w moim wieku latwo dostac ataku serca z powodu tak szokujacej deklaracji....
Napisano Ponad rok temu
Poszukaj tam mnie, poznasz po tatuazach...Ja się wybieram. Z chęcią z wami poćwiczę.
Napisano Ponad rok temu
Się oznacz jakoś, proszęJa się wybieram. Z chęcią z wami poćwiczę.
Napisano Ponad rok temu
a powaga - to we Wrocku jest w tym samym czasie też staż i chyba nikogo nie będzie.
Napisano Ponad rok temu
Będę miał podwinięty lewy rękaw (ramię po dwóch operacjach). Pozatym 183cm - chuderlok. I może pozostanę w okularach bo ćwiczenie raczej będzie spokojne w takim tłumie i nie spadną ;-)Się oznacz jakoś, proszę
Napisano Ponad rok temu
bede stal w ciemnym plaszczu i czapce z daszkiem...haslo: slonce wschodzi na zachodzie 8)
Napisano Ponad rok temu
Szczepan miłego zawału - ten w locie to ja a Pana Isoyamę chyba znasz ;-)
Napisano Ponad rok temu
Voivod, kusisz zbuntowane nastolatki tekstem "chodźcie laski za garaże, pokażę wam swe tatuaże"? :wink:Poszukaj tam mnie, poznasz po tatuazach...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jako nuras tak Ci pokażę :wink:Nie tylko nastolatki i nie wyłącznie zbuntowane...
Pozdrówka
Napisano Ponad rok temu
Poszukaj tam mnie, poznasz po tatuazach...
I po kolczykach... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nie??? A miałem wrażenie..., no cóż...Niestety, nie, kochanie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
P.S. Władze Suchego Lasu stanęły na wysokości zadania tym razem. Pomysł z bigosem był świetny.
Napisano Ponad rok temu
Twoja opowieść Wodzu bardziej przypomina relację kogoś, komu się film porwał :wink:Spałem na macie, ale nie widziałem i nic nie słyszałem. Wyjątkowo grzeczny tym razem byłem O ile wiem, to Voivod też. Do tej pory z szoku wyjść nie mogę :wink:
A może to efekt spania w dusznej sali, wypełnionej po brzegi, obżartymi bigosem (żołnierskiej grochówki nie było?) stażowiczami? :wink: :twisted:
A teraz konkrety panowie, konkrety. Relacja, zdjęcia, pikantne szczegóły, kontrowersyjne i obrazoburcze opinie
Czekamy
PS. Na fotce pan asystujący mistrzowi Isoyama ma minę pt. 'ociemniałym podaj rękę, mniej wytrwałym skracaj mękę...' :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium treningowe z Ando Tsuneo Shihana (8 DAN IYAF).
- Ponad rok temu
-
Certyfikat Shodan Aikido Hombu Dojo
- Ponad rok temu
-
genkeikokyunage
- Ponad rok temu
-
i po stazu z sensei Tamura w Lambersart 26/27.01.08
- Ponad rok temu
-
Co w aikido jest niepotrzebne i dlaczego akurat tenkan?
- Ponad rok temu
-
Konkret
- Ponad rok temu
-
Mr Smile!!!
- Ponad rok temu
-
Rozgrzewka i jak cwiczyc
- Ponad rok temu
-
Trening z dziećmi, wymiana pomysłów