waga mierząca bf??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pic na wode fotomontaz.widziałem takie cudo w media markcie za ok 120 złotych?? myslicie ze to pic czy daje jakies wiarygodne pomiary??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Krvavy tez dla mnie najwazniejsze jest zauwazanie tych skokow w dol lub w gore,nie koniecznie konkretna wartosc. napisz jak ta Twoja waga sie nazywa to poszukam na allegro.
pozdro i dzieki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Polecam eksperyment, wejdźcie na wagę, zmierzcie BF. Teraz weźcie sztangielki w ręce i zróbcie to samo ...
Jak dla mnie to te wagi używają po prostu wzorów dostępnych w necie do otrzymania wyniku na podstawie wieku/wzrostu/etc ...
Inna sprawa jest z tymi specjalistycznymi wagami, tutaj rzeczywiście podobno mierzą, ale i kosztują kupę kasy.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gubrin są gdzieś takie wagi w olsztyńskich aptekach?? padł tutaj taki pomysł
Nie mam pojęcia, ja nie widziałem. W sumie to prędzej bym się dowiadywał na droższych siłowniach (ostatnio chyba Kinetic powstał).
A tak ogólnie to najlepszym pomiarem Bf jest lustro, ewentualnie metoda "fałdowa" używając calipera lub ewentualnie suwmiarki.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Targi KeepFIT 2008 w Silesia Expo w Sosnowcu. Będzie możliwość zmierzenia BF (przynajmniej tak wynika z reklamy radiowej).
Wstęp za darmo.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
podgrążone oczy
- Ponad rok temu
-
Jaki trening dla nastolatka??
- Ponad rok temu
-
przetrenowanie - coś innego