dylemat w doborze odżywek
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczę 2 lata z przerwami, mam 17 lat, 80kg, 188c,regularnie od początku listopada, jestem po 2 cyklach kreatynowych (1 olimpu i 1 activlabu), od stycznia planuję nowy cykl, waham się pomiędzy:
1) Ultimate Horse power 1kg
2) BSN No-Xplode
3) Gaspari nutrition superpump
4) NO shotgun
5) Universal storm
fundusze to do 200zł na cały miesiąc. Wiem że jest róźnica w działaniu stacków i boosterów ale sam nie mogę zdecydować czy to, czy to, bo na oba to mi raczej zabraknie funduszy. Cel treningu to przedewszystkim siła i troszkę masa(priorytet drugoplanowy).
Napisano Ponad rok temu
80kg, 188cm
przedewszystkim siła i troszkę masa
łaaat de fak ?
taka chudzina przymasuj troche siła sama przyjdzie ,, rozumiem ze diety nie stosujesz ?
Napisano Ponad rok temu
Jestem w pełni świadom co napisałem powyżej, dietę stosuje, powoli idzie do góry i jest to mój cel długodystansowy, a cel na najbliższy miesiąc to siła, szczególnie na płaskiej. Dietę owszem mam cały czas, jakby tak nie było to bym nie kupował supli. Ale też nie chce przybrać drastycznie na masie bo mam zaliczenie z podciągania pod koniec stycznia;] Następny, kwietniowy cykl będzie stricte na mase i wtedy też się Was, Drodzy Forumowicze, zapytam;]
a wracając do tematu ,,Proszę o pomoc w dokonaniu wyboru'';]
Napisano Ponad rok temu
4) NO shotgun
5) Universal storm
te spośród wymienionych są chyba najlepszymi, ja osobiście postawiłbym na STORMA
Napisano Ponad rok temu
Więc aktualnie 2:1 Dla storma
Dzięki za opinię, prosze resztę koksów o opinie, może ktoś brał wszsytkie, albo niektóre i szczególnie się wryły w pamięć skutecznością/beznadziejnością;]
Napisano Ponad rok temu
To chociaż wyjawcie jak mam dawkować universal storma. Po ang jest napisane że jest 80 porcji, miarka ma ok. 10g i brać 30 min przed treningiem i 30 min po treningu. Po polsku napisane jest by brać jedną miarkę która ma 20g, rano i przed treningiem. Wybrałem opcję polską, tyle że ta miarka ma 10g niecałe, to mam brać 2 miarki czy jedną? Dzisiaj zacząłem cykl, wiem że może za wcześnie by coś było czuć, to się zastanawiam czy nie zwiększyć?
Bo drugie jest to mój pierwszy suplement w proszku. Czy żeby rozpuścić to mam mieszać łyżeczką czy potrząsać shakerem? Bo przy potrząsaniu się trochę piana robi xp
Napisano Ponad rok temu
ja osobiscie nigdy storma nie bralem, ale sporo kolegów bralo i pochwalało, bierz najlepiej tak jak jest na opakowaniu napisane jesli 1 porcja to 20g tak jak pisales a miarka ma 10g to bierz 2 miarki jak nie bedziesz czul po jakims czasie zadnych efektow to zwieksz dawke i bardziej do michy sie przyloz A i wg mnie to bez roznicy czy hakerem czy luyzeczką wymieszasz, ja zawsze kreatyny mieszalem w szklance i lyżeczką ZYCZE PRZYROSTOWwidzę że tajna wiedza, podzielić nią się nie chcecie:P
To chociaż wyjawcie jak mam dawkować universal storma. Po ang jest napisane że jest 80 porcji, miarka ma ok. 10g i brać 30 min przed treningiem i 30 min po treningu. Po polsku napisane jest by brać jedną miarkę która ma 20g, rano i przed treningiem. Wybrałem opcję polską, tyle że ta miarka ma 10g niecałe, to mam brać 2 miarki czy jedną? Dzisiaj zacząłem cykl, wiem że może za wcześnie by coś było czuć, to się zastanawiam czy nie zwiększyć?
Bo drugie jest to mój pierwszy suplement w proszku. Czy żeby rozpuścić to mam mieszać łyżeczką czy potrząsać shakerem? Bo przy potrząsaniu się trochę piana robi xp
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu