Ile macie wzrostu i ile ważycie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To może zamień się ze mną? Ja mam 176 cm / 75 kg . I jak, odechciało się bycia niższym i lżejszym? HeheheJa mam 190cm i waże 100kg, ale szczerze mówiąc wolał bym być niższy i leżejszy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wzrostu moze nie doda, ale na pewno nie zaszkodzi...Nie wiem jak wy, ale ja przerzucam się z R`n`B na Bacha i Szopena
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jeszcze tak ze 4 cm urosne
Napisano Ponad rok temu
To, że powypadają włosy na klacie, to akurat plus :wink: . Bo wg laseczek, owłosiona klata wygląda nieestetycznie .Barbatus, zapomniałes dodać że obniża także poziom testosteronu :wink: . W końcu urosną ci piersi i powypadają włosy na klacie, nie dziękuję .
Napisano Ponad rok temu
Bo wg laseczek, owłosiona klata wygląda nieestetycznie .
ja tam nie zauwazylem takowych reakcji
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem kto Ci to powiedzial, ale ja slyszalem dokladnie odwrotne opinie od pan.To, że powypadają włosy na klacie, to akurat plus :wink: . Bo wg laseczek, owłosiona klata wygląda nieestetycznie .Barbatus, zapomniałes dodać że obniża także poziom testosteronu :wink: . W końcu urosną ci piersi i powypadają włosy na klacie, nie dziękuję .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Co do moim proporcji to ostatnio sporo kg niestety przybylo i aktualnie jest 198/122
Napisano Ponad rok temu
Ale za to przy takich wymiarach, to musisz mieć niezłego "powera" :wink: ...Podobno im wiecej wlosow na klacie, plecach, nogach, tudziez pod pachami, tym mniej na glowie :-)
Co do moim proporcji to ostatnio sporo kg niestety przybylo i aktualnie jest 198/122
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
narty vs snowboard
- Ponad rok temu
-
Tabliczka czekolady
- Ponad rok temu
-
o kolanach raz jeszcze - bez kontuzji