jak to wyglada??
Tabliczka czekolady
Napisano Ponad rok temu
ps. tak naprawdę prawdziwy twardziel nie pogardzi niczym co ma w sobie czekoladę 8)
Napisano Ponad rok temu
knoppersy są dla miękkich cipek, prawdziwy mężczyzna jada snickersy :twisted: :twisted:
gadanie
Napisano Ponad rok temu
To moja rodzina jest spaczona genetycznie - na myśl o zjedzeniu całej tabliczki czekolady/całego kitkata mnie mdli, autentycznie, lubię za to gorzką - Lindt ma fajną serię, właśnie wcinam gorzką 70% z papryczką chili (ale sredni czas utylizacji czekolady = min 2 tygodnie ), oprócz tego w święta obżeram się ciastami, ale na co dzień mnie nie ciągnie.
Za to moi rodzice patrząc na mnie twierdzą, że jestem słodkożerna, sami jedzą jeszcze mniej..
No defekt genetyczny po prostu :wink:
Napisano Ponad rok temu
8O nie moge sobie tego wyobrazic
Napisano Ponad rok temu
znowu alpen gold z orzechami
no ale pierdole to dobrze mi tak ;-)
Napisano Ponad rok temu
Czekolada mnie jakoś specjalnie nie kręci. Wolę mięso.
Napisano Ponad rok temu
ekhm drozdzowki tez najlepsze nie saOd kiedy na budo przeczytałem, że batoniki pokroju Snickers czy Mars, są gorsze nawet od fastfoodów, przerzuciłem się na drożdżówki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nie... Nawet drożdżówki są niezdrowe?ekhm drozdzowki tez najlepsze nie saOd kiedy na budo przeczytałem, że batoniki pokroju Snickers czy Mars, są gorsze nawet od fastfoodów, przerzuciłem się na drożdżówki.
Wybieram mniejsze zło i zostaję przy drożdżówkach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
warzywa i owoce to slodycze natury
Napisano Ponad rok temu
wcinam gorzką 70% z papryczką chili
8O nie moge sobie tego wyobrazic
Takie sa początki czekolady - Aztekowie pili płynną gorzką z przyprawami właśnie, głównie z papryką. Smakuje nieźle, ale też wolę tradycyjne połączenia, np z orzechami (Nussebeiser rządzi) albo skórką pomarańczową (Lindt).
Spróbuj sobie takiej z papryczką kiedys, potem zostaje tylko z mrówkami (do kupienia w Toys4Boys bodajże )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak to mozliwe ze snickers jest gorszy od fastfoodow, nie pogodze sie z tym bez naukowych dowodow
Przecież to logiczne jest. Weź takiego cheeseburgera: masz tam bułkę (węglowodany), warzywka, mięso (białko), ser, zasadniczo wszystkie składniki jakie są Ci potrzebne. Składniki chujowej jakości, ale zawsze, do tego pełno tłuszczu i różnych syfów, ale jednak nażresz się tym i zaspokoisz potrzeby organizmu.
Można zobaczyć na forach kulturystycznych różne topicki o tym. Kolesie potrafią dłuższe okresy jechać na fastfoodowej pizzy i burgerach, a i tak mają zajebiste gainy (w smalcu też, ale mniejsza ).
To jest po prostu takie marne paliwo - będzie dymić, będzie strzelać, ale pojedziesz.
A z takiego Marsa to co masz? Zepsute zęby co najwyżej.
Napisano Ponad rok temu
Przecież to logiczne jest. Weź takiego cheeseburgera: masz tam bułkę (węglowodany), warzywka, mięso (białko), ser, zasadniczo wszystkie składniki jakie są Ci potrzebne. Składniki chujowej jakości, ale zawsze, do tego pełno tłuszczu i różnych syfów, ale jednak nażresz się tym i zaspokoisz potrzeby organizmu.
Można zobaczyć na forach kulturystycznych różne topicki o tym. Kolesie potrafią dłuższe okresy jechać na fastfoodowej pizzy i burgerach, a i tak mają zajebiste gainy (w smalcu też, ale mniejsza ).
To jest po prostu takie marne paliwo - będzie dymić, będzie strzelać, ale pojedziesz.
A z takiego Marsa to co masz? Zepsute zęby co najwyżej.
Zgadzam się .
Wychodząc z siłowni czuje głód który da się zaspokoić tylko mięchem a nie jakąś czekoladą ...
Napisano Ponad rok temu
ew pysznego shake'a z mlekiem, bananami, truskawkami i bialkiem :wink:Zgadzam się .A z takiego Marsa to co masz? Zepsute zęby co najwyżej.
Wychodząc z siłowni czuje głód który da się zaspokoić tylko mięchem a nie jakąś czekoladą ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
o kolanach raz jeszcze - bez kontuzji
- Ponad rok temu
-
Trening - rozciąganie
- Ponad rok temu
-
napój w czasie treningu siłowego
- Ponad rok temu