100 pompek
Napisano Ponad rok temu
a ten gosciu to akurat nic ciekawego nie pokazal. ani nie ma potrojnego klaskania, ani pompek na jednej rece (albo klaskania przy pompce na jednej rece, jak to ross potrafi), ani pompek bez nog ("planche push up"), ani w staniu na rekach etc... po prostu, kilka plyometrycznych. ta "around the world" jedynie ciekawie wygladala :wink:
edit:
ok, ogladam drugie video. w porownaniu do tsatsouline'a jego pompka na jednej rece jest kiepska.
divebomber to podstawa, a nie zaawansowana wersja...
ten "upadek" w "slow mo" ehhh.... robilem tak w gimnazjum ale zaczalem szanowac nadgarstki po zlamaniu.
ok, jest planche ("jumanji").
scorpion (lol powymyslal se nazwy...) jakby robil w pelnym zakresie to by bylo ok.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] maja sporo dobrych pomyslow.
Napisano Ponad rok temu
Kiedys w czasach kiedy trenowalem kyokushin codziennie robilismy kilkaset brzuszkow, 100 pompek w jednej serii i 7-8 km biegania.
Kiedy mialem kontuzje reki nie moglem cwiczyc kyokushin, mialem tak zalozony gips, ze moglem tylko... wyciskac na laweczce i... w pierwszym podejsciu w zyciu - wycisnalem 100kg. Czyli cos tam te pompki daja.
Progresja o jedna dziennie pompke wiecej - to nic szczegolnego. Natomiast to samo na drazku jest niemozliwe.
Nawet bardzo atletycznie wygladajacy goscie unikaja drazka jak ognia. Jest po prostu trudny i slabo widac postep, ale daje rewelacyjne wyniki - jesli chodzi o sile relatywna do masy.
K_P
Napisano Ponad rok temu
mnie tam rozwala ten gosciu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem, czy mam racje, ale sie niezgadzam. niepelny zakres rozbudowuje w niepelny sposob, wobec czego nie widze sensu takiego wykonywania cwiczen.novo zgadzam sie ten koles mial kiepskie pompki na jednej rece ale pompki jak i inne cwiczenia trzeba wykonywac w roznych zakresa ruchu. Raz plytki nastepnym razem glebokie nie prostowac loki prostowac. To zawsze innaczej stymuluje miesnie i troche innaczej rozbudowywuje.
owszem. ale mimo wszystko, wybija sie dosc wysoko porownaniu do tego goscia, i potrafi wiecej. jest tez przykladem, ze i bez silowni (ale nie bez ciezarow) mozna sie wyrobic.A tak pozatym to zobacz jak na tym filmiku ross wyciaga dupa (biodrami) te pompki do gory.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Gwyn
Napisano Ponad rok temu
http://www.100pushups.info/programe.html - ciągle to mam w Ulubionych, ale nigdy jakoś nie spróbowałem :?
Zacząłem wczoraj program niestety ma błędy, więc nie wiem, czy został poprawnie ułożony ale zobaczymy. Dopóki bark mnie nie zacznie boleć, będę robił.
Napisano Ponad rok temu
http://www.100pushups.info/programe.html - ciągle to mam w Ulubionych, ale nigdy jakoś nie spróbowałem :?
Zacząłem wczoraj program niestety ma błędy, więc nie wiem, czy został poprawnie ułożony ale zobaczymy. Dopóki bark mnie nie zacznie boleć, będę robił.
Możesz powiedzieć jakie wg Ciebie ma błędy? Bo ja też robię ten program:-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a gdy sie rzuci okiem na linki z tej strony to zupelnie traci na wiarygodnosci.
Napisano Ponad rok temu
Zobacz chociaż tabelkę z pierwszego tygodnia.
Ja zacząłem od tabelki z drugiego tygodnia :wink:
A tak na serio to wiem o co Ci chodzi,ale nie będę już zmieniał tego planu bo skacząc z planu na plan do niczego nie dojdę:-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mam. Super niskie mieszkanie.. i za pół roku pewnie mnie już w nim nie będzie, więc nie chce montować..
Drazek rozporowy do podciagania to bardzo maly koszt i duza wygoda zamontowanie/zdemontowanie to chwilka czasu : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Sam mam podobny. Jesli chodzi o nosnosc bo niektorzy tym sie przejmuja to na moim podciagaly sie osoby o wadze okolo 120kg i nie zauwazylem zeby sie luzowal itd.
Napisano Ponad rok temu
Gwyn
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
podciąganie
- Ponad rok temu
-
ekstremalne pytanie o....konsystencje stolca:P
- Ponad rok temu
-
Ceny odżywek oszalały!!
- Ponad rok temu
-
odcineik szyjno piersiowy-jak rozciagacie??
- Ponad rok temu
-
jak czesto w tyg cwiczycie brzuch?
- Ponad rok temu
-
Doradzcie mi ;]
- Ponad rok temu
-
narkoza u dentysty
- Ponad rok temu
-
literatura potrzebna do pracy licencjackiej