jak NALEZY bronic sie przed nozem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz wlascwie to o bezpieczenstwo jak z obiektu zjezdzam chodzi. Na wiezy mamy bron,to nam moga naskoczyc. Ale zamowilem batony na razie. Chuje(kompanie naftowe) zarabiaje miliony, ja musze sie tlumaczyc po co mi palki. Jeszcze raz sie zaytaja to odpowiem zeby im w dupy wsadzic. Gazow nie zamowilem bo nie wiem jakie. Poza tym trzeba rozlozyc zeby nie od razu wszystko,lepiej to na papierze wyglada. :roll:
Jeszcz troche i beda mnie rozliczac z rolek papieru toaletowego.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
caly watek o gazach:Gazow nie zamowilem bo nie wiem jakie.
http://budo.net.pl/v...r=asc&start=975
a co do roznych ostrych wynalazkow - np WildFire 18% / 3mio SHU, pepper spray (OC)
tu filmik: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
gosc nawet w masce przeciwgazowej nie dal rady tego wytrzymac
Napisano Ponad rok temu
Zamowilem gazy jest super,za miesiac beda. Porazka i chujnia z patatajnia.
Jak zamowia zasrana srobke to za 2 godz dowioza,my musimy czekac miesiac.
Jednak palki beda za 2 tygodnie. Skontaktowalem sie z kumplem,ma z biorem pogadac bo tez potzebuja. Ma kontakty z roznymi sklepami i chandlarzami zlomem moze cos przyspieszy. Mm nadzieje ze sarin w puszce jest OK :twisted: . Przydalby sie ale nie ma,szkoda.
Na razie bedziemy powielac uklad palka-kastet,mysle ze nie bedzie tak zle. Jak bedzie mie ktos chcial naprawde zabic to mnie odstrzeli,albo zadzga z nienacka.
Na takich patalachow czarnych,to sam odglos rozkladanego batona zrobi wrazenie.
Dzieki wielkie za porady,jestem zobowiazany
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
jak wrzucacie filmiki "dla odprężenia" to dodawajcie uśmiech, bo temat czasami jest poważny, szczególnie jak mówimy o ochronie zdrowia i życia.
Napisano Ponad rok temu
jako dodatek do pałki
a może by tak do obrony zainwestować w tarczę?
np. taką duużą z tworzywa
+ kamizelkę chroniącą przed przecieciem
hełm z osłoną karku i szyi
pewnie bedzie w tym gorąco jak h...
ale powinno ochronić osłaniane partie przed cięciem maczetą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tarabanic sie do baru w kamizelce z tarczą na plecach i hełmem pod pachą?
8O
fakt, średnio to widzę...
Napisano Ponad rok temu
Nie da rady,tarcza do baru troche przesada. To ma byc jako samoobrona przed napastnikiem. Gaz i palka sprawdzi sie doskonale,na razie palka kastet musi starczyc. Jednak pomysl z ta tarcza podoba mi sie. Do tego miecz 1.5 reczny :-) . Wiesz policja w nigeri jest tylko z nazwy,nie dziala ona w cale,no ok jako poborca lapuwek sprwdza sie doskonale.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
PS:z nalazłem coś takiego:
Ochronną koszulkę wykonano z nieznacznie grubszych włókien niż zwykłą. „Współczesna kolczuga” zapewnia trzy razy skuteczniejszą ochronę niż standardowy ubiór. Może nam uratować życie, gdy podczas wieczornego powrotu do domu ktoś zaatakuje nas nożem. Nie jest to jednak rozwiązanie idealne. Ubiór chroni jedynie przed cięciami – dźgnięcia nie wytrzyma. Mimo wszystko jeśli obawiamy się o własne zdrowie lepiej mieć taką ochronę aniżeli żadnej. Koszt koszulki to 610 USD.
Napisano Ponad rok temu
choc moze na dzikich lokalesow w afryce zadziala
Napisano Ponad rok temu
Qrde super towyglada,zaraz bede pisal i zamawial. Podaj linka albo jakies specyfikacjece tego stroju. Dla nas pewnie nie beda chcieli kupic,ale mamy inzynierow i innych doktorow. Podepniemy sie pod nich i tyle. Wiadomo cenniejsi sa,poniewaz to oni zarabiaja pieniadze dla firmy.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale pewnie sa i inne, lepsze sklepy..
artykul na youtube z wiadomosci o takich wynalazkach: (po niemiecku)
Napisano Ponad rok temu
Za goraco aby kurtki nosic. Nie bede przeciez skladal zamowienia na zbroje plytowa i tarcze (korbacz w promocji). Juz i tak przekroczylem limit,pokaze to dzisiaj wszystkim i jak sie zgodza to bede zamawial.
Dzieki welkie
Napisano Ponad rok temu
dziewczyna oczywiście
BladeRunner Kevlar lined T-Shirt
Cut and slash protective T-Shirts. Ideal as extra protection when worn in conjunction with other body armour or on it's own.
Please order your normal T-Shirt size. Unisex
PRICE INCLUDES POSTAGE
Price: £43.48
Ciekawe jakie jest wytrzymałe???
Napisano Ponad rok temu
Jak kopmpania zakupi takie cudenka(jezeli sie zgodza),to przetestujemy 1. Wtedy powiem jakie to jest wytrzymale i ile warte. Czekam na odpowiedz z firmy.
Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
testy aniola z mieczem pod komenda
- Ponad rok temu
-
jak NIE nalezy bronic sie przed nozem
- Ponad rok temu
-
wracajac do spraw do ktorych sie nie powinno wracac