WARTO przeczytać ! ! !
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i cwiczcie ludzie ile wlezie .
ZDROWIE ! ! !
Napisano Ponad rok temu
Nie ma musu - jest wolny rynek usług i idei.
A tak z ciekawości napisz kto sie tak ceni - twój wpis bedzie miał większą wartość treściową, ale, uwaga, i ... marketingową. Bo istnieje wszak strategia cen luksusowych i cala masa tych, dla których bariera ceny jest jednym z pierwszych symptomów nietuzinkowej jakości Wszak tanie mieso jedzą psy :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
100% poparcia dla Łabędzia, to nie jest działalność charytatywna. Wyobraż sobie, że jesteś instruktorem, który prowadzi staże za 20 pln od osoby, po opłaceniu kosztu dojazdów, wynajecia sali i innych, bedziesz musiał pójść żebrać...
Panie Jeżyku . Jest tylko jedno "ale" . Caly staż 4 dniowy kosztowal 80 zł . Prosty rachunek 80/4 = 20 zł za blok treningowy . Ja mialem zaplacic 80 za jeden blok. To juz troche jest tych naszych polskich złociszy wiecej .
Pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
Przykład z mojego podwórka: w ten weekend w Copacabanie odbędzie się seminarium z Braulio Estimą, zeszłorocznym mistrzem świata absoluto (wszechwag) bjj. Będą dwa bloki po półtorej godziny. Dla niezrzeszonych impreza kosztuje 120 zł, dla członków Gracie Barra Polska 100 zł, a dla członków klubu 80 zł. Nie ma opcji połówkowej; czy wpadasz na jeden trening, czy na obydwa, płacisz całą cenę. Wcale mnie taki układ nie dziwi, a wręcz przeciwnie - przy tym poziomie prowadzącego i ograniczonej ilości miejsc można było zaśpiewać sobie sporo więcej, a i tak znalazłoby się dużo chętnych.
Napisano Ponad rok temu
Nawet coca cola w duzej butli jest tańsza niż konfekcjonowa w puszce 0,25 l To prosty mechanizm marketingowy - kupujesz wiecej płacisz to za jednostkę mniej. NormakaCaly staż 4 dniowy kosztowal 80 zł . Prosty rachunek 80/4 = 20 zł za blok treningowy . Ja mialem zaplacic 80 za jeden blok. To juz troche jest tych naszych polskich złociszy wiecej .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam . Bylem ostatnio na seminarium Aikido w Gdyni . Mam blisko bo cwicze w sekkcji Sesshin Kan takze w tym miescie. Było prowadzone przez instruktora zagranicznego . Nie mam za bardzo czasu zeby przecwiczyc cale seminarium , ale chcialem sie kopnac chociaz na jeden trening pocwiczyc . Niestety zostalem MEGA ZNISZCZONY . Stawka seminarium dla ludzi z wewnatrz wynosila 20 zł za trening , a ten cały Sensei zaśpiewal mi kwote 80 zł . 80 zł za 2 godziny cwiczeń ! Jak ma byc dobrze w tej Polsce kiedy takie młoty chodza po tej ziemii . Niestety ... Przykro mi to mowic ale w tej sekcji juz nie ma Aikido . Tam jest zwykly BIZNES .
Pozdrawiam i cwiczcie ludzie ile wlezie .
ZDROWIE ! ! !
Co za banał!
następny "Cierpiarz"
Zapisz się na BOks do Państwowej sekcji
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Któż to może być?
- Ponad rok temu
-
Uchwyt w Aikido