Jaki Ph
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie odnosnie PH. a wiec, chcialbym nabrac troche suchej masy i teraz jaki ph bylby najlepszy, do dyspozycji sa te co na allegro i jeszcze jedno, moglibyscie mi powiedziec cos na temat Revenge firmy Diabolic Labs. Moze ktos to bral?
Prosze o odp.
Ps. SAA nie interesuje mnie
Napisano Ponad rok temu
GG: 17625069
Części BMW e36,e38,e39,e46,e60, VW PASSAT B5/B5FL, B6, CC, FIAT COUPE/TURBO
ZDERZAKI DO WIĘKSZOŚCI MAREK!!!
Mechanika pojazdowa
Usługi transportowe, bus oraz laweta
TEL: 665-360-997, GG: 17625069 (Rafał)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najpierw kolego powinienes napisac ktory to twoj cykl,jaki masz staz, ile lat Bez tych informacji nie uzyskasz pelnowartosciowej odpowiedzi.Witam
mam pytanie odnosnie PH. a wiec, chcialbym nabrac troche suchej masy i teraz jaki ph bylby najlepszy, do dyspozycji sa te co na allegro i jeszcze jedno, moglibyscie mi powiedziec cos na temat Revenge firmy Diabolic Labs. Moze ktos to bral?
Prosze o odp.
Ps. SAA nie interesuje mnie
Napisano Ponad rok temu
Najpierw kolego powinienes napisac ktory to twoj cykl,jaki masz staz, ile lat Bez tych informacji nie uzyskasz pelnowartosciowej odpowiedzi.
weź się lepiej za saa. Wszyscy przeginają z tymi PH a prawda jest taka że działają na nielicznych a niosą za sobą konsekwencje zdrowotne wieksze niż saa.
Napisano Ponad rok temu
weź się lepiej za saa. Wszyscy przeginają z tymi PH a prawda jest taka że działają na nielicznych a niosą za sobą konsekwencje zdrowotne wieksze niż saa.
Ale zabłysłeś
Napisano Ponad rok temu
Ale zabłysłeś
a) zabłysnąłęś
wiem, brałem raz m drol i uwarzam że straciłem pieniądze..
nowicjuszem nie jestem i potrafie wyciągnąc potencjał z różnych specyfików. Jedyne co osiągnąłem na m drolu z cel to zapalenie mięśni i ból wątroby. Podejrzewam że z innymi ph jest tak samo. Dodam że przed tym jak brałęm m drol miałem cykle na saa jednak zablokowanie receptorów nie ma tu nic do rzeczy ponieważ robiłęm cykl na m drolu po wakacjach.
Napisano Ponad rok temu
Juz byl o tym temat na forum i kazdy sam sobie wyciagnal wnioski, wiec prosze nie spamaowac tematow Miales nie przyjemna przygode z PH, ale to nie znaczy ze prohormony nie dzialaja. Jeszcze osobiscie nie spodkalem sie z osoba na ktora PH nie zadzialalo. A nie przyszlo ci na mysl ze ktos nie ma dostepu do SAA Przeciez nie mozna isc do sklepu i zakupic sobie sterydya) zabłysnąłęś
wiem, brałem raz m drol i uwarzam że straciłem pieniądze..
nowicjuszem nie jestem i potrafie wyciągnąc potencjał z różnych specyfików. Jedyne co osiągnąłem na m drolu z cel to zapalenie mięśni i ból wątroby. Podejrzewam że z innymi ph jest tak samo. Dodam że przed tym jak brałęm m drol miałem cykle na saa jednak zablokowanie receptorów nie ma tu nic do rzeczy ponieważ robiłęm cykl na m drolu po wakacjach.
Ps watroba sama w sobie nie boli bo nie jest unerwiona.
Napisano Ponad rok temu
p.s post skierowany do uzytkownika terrorsiejem
Napisano Ponad rok temu
aby udowodnic brak twojej wiarygodności na starcie dodam :w innym temacie polecilem ci m drola ale widze ze nie potrzebnie bo i tu bradnie wypisujesz , zapewne jestes z tych osob co jada po ph a nigdy nie mialy z nimi stycznosci albo o ile juz wziales m drola to o takich rzeczach jak oslonki pewnie nie bylo mowy bo skoro ph nie blokuja to co dopiero maja miec wspolnego z watroba .
p.s post skierowany do uzytkownika terrorsiejem
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
braku twojej wiedzy nie muszę udowadniac bo wystarczy poczytac twoje posty. nie ja polecam clomid do prohormonów. wystarczy przestudiowac anatomie działania prohormonów i clomidu a wyciągniesz odpowiednie wnioski.
a tak na marginesie powiedz gdzie powiedziałem brednie i to uzasadnij. Zobaczymy wtedy jak błyszczysz wiedzą. Zapraszam do dyskusji na jaki kolwiek temat związany z kulturystyką
Napisano Ponad rok temu
aby udowodnic brak twojej wiarygodności na starcie dodam :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
braku twojej wiedzy nie muszę udowadniac bo wystarczy poczytac twoje posty. nie ja polecam clomid do prohormonów*. wystarczy przestudiowac anatomie działania prohormonów i clomidu a wyciągniesz odpowiednie wnioski.
a tak na marginesie powiedz gdzie powiedziałem brednie i to uzasadnij. Zobaczymy wtedy jak błyszczysz wiedzą. Zapraszam do dyskusji na jaki kolwiek temat związany z kulturystyką
*edit(po chwili zastanowienia) aby zatrzymac utratę masy.
Napisano Ponad rok temu
teraz dopiero to zauważyłem
przepraszam zapomniałem że na forach internetowych należy pisac tak jak dla idiotów.. bolały mnie tkanki znajdujące się naokoło wątroby. To nie jest ból wątroby, wątroba nie może bolec.. a skoro to tkanki obok a nie sama wątroba - to się nie liczy.(ironia)
Napisano Ponad rok temu
Czlowieku miales jeden cykl na PH i na tej podstawie stwierdzasz ze PH to lipa mata dobrze napisal ze zaliczasz sie do ludzi ktorzy jada po PH. Przeciez nawet nowicjusz wie ze mocne PH mocno blokuje, taki blok moze trwac nawet kilka miesiecy i jesli nie uzyje sie clomu to konsekwecje moga byc o wiele wieksze. W necie mozna znalesc tysiace wypowiedzi za i przeciw i taka dyskusja moze trwac wiecznie, liczy sie praktyka i doswiadczenie."Ps watroba sama w sobie nie boli bo nie jest unerwiona. "
teraz dopiero to zauważyłem
przepraszam zapomniałem że na forach internetowych należy pisac tak jak dla idiotów.. bolały mnie tkanki znajdujące się naokoło wątroby. To nie jest ból wątroby, wątroba nie może bolec.. a skoro to tkanki obok a nie sama wątroba - to się nie liczy.(ironia)