dieta pomużcie!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[url=http://www.fabrykasily.pl/viewtopic.php?p=526#p526:66oo9n9l]Dieta na mase + porady[/url:66oo9n9l]
[url=http://www.fabrykasily.pl/viewtopic.php?p=645#p645:66oo9n9l]Odżywianie w cyklu na masę[/url:66oo9n9l]
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się że ktoś musi mu w tym pomóc {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif więc najlepiej pytać o rade fachowca:)Nie o to chodzi żeby Ktoś Mu rozpisał dietę a o to żeby Sam się tego nauczył {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
Napisano Ponad rok temu
wydaje mi sie ze juz mu fachowcy odpowiedzieliWydaje mi się że ktoś musi mu w tym pomóc {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif więc najlepiej pytać o rade fachowca:)Nie o to chodzi żeby Ktoś Mu rozpisał dietę a o to żeby Sam się tego nauczył {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
Napisano Ponad rok temu
Tutaj ci pomogą ale nie odwalą za ciebie całej roboty. Fajnie by było jakby kogoś obarczyć trzymaniem diety, treningiem i łykaniem tych ochydnych w smaku i zapachu supli a my byśmy tylko leżeli przed telewizorem i rosneli {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gifwydaje mi sie ze juz mu fachowcy odpowiedzieliWydaje mi się że ktoś musi mu w tym pomóc {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif więc najlepiej pytać o rade fachowca:)Nie o to chodzi żeby Ktoś Mu rozpisał dietę a o to żeby Sam się tego nauczył {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu