Skocz do zawartości

Zdjęcie

czterech pocietych we wrocku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
86 odpowiedzi w tym temacie

budo_puent
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1157 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: czterech pocietych we wrocku

1. No wyraznie zaznaczyl ze chodzi mu o skinheadow

Ehh... Co jak co ale Ciebie bym nie podejrzewał o aż tak wybiórcze czytanie :P
Kolega wyraźnie zaznaczył "tak zwanych" łysych :P Aczkolwiek jest to może moja zwykła nadinterpretacja i po raz kolejny pokutuje (skąd inąd zasłużony wizerunek łysego :P )

2. Khem...rozejrzyj sie - jestesmy na forum o sztukach i sportach walki, a Ty mi wypominasz subkulture?

Nie przesadzaj :P raczej capoeritias i aikidocy nie są krwiożerczymi bestiami :P (no a przynajmniej nie wszyscy :P )
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Ehh... Co jak co ale Ciebie bym nie podejrzewał o aż tak wybiórcze czytanie :P
Kolega wyraźnie zaznaczył "tak zwanych" łysych :P Aczkolwiek jest to może moja zwykła nadinterpretacja i po raz kolejny pokutuje (skąd inąd zasłużony wizerunek łysego :P )

wlasnie podejrzewam, ze nadinterpretujesz. A wizerunek jest zasluzony, owszem, ale mi on nie odpowiada, wiec zaznaczam tylko ze nie zycze sobie zrownywania skinoli z neonaziolami :)

Nie przesadzaj :P raczej capoeritias i aikidocy nie są krwiożerczymi bestiami :P (no a przynajmniej nie wszyscy :P )

Ale bokserzy, thaibokserzy, kickbokserzy, mma'owcy itd. juz sie do takich zaliczaja, czy jeszcze nie? :)

edit: a tak w ogole to straszny offtop nam wyszed.
Wiec wracajac do tematu: sprawa powinien sie zajac sad, to oczywiste - i rzucanie wyrokami na prawo i lewo, kiedy nie znamy szczegolow sprawy jest bezsensowne. Tak wiec proponuje zaczekac na rozwoj sytuacji i wtedy krytykowac/popierac wyrok.
Pozdrawiam
  • 0

budo_g-man
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 345 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:KB

Napisano Ponad rok temu

G-man ty chyba miałeś się tu już więcej nie wypowiadać ??...

Nie na budo tylko w "Polityce" i to ze względu na wyjazd i paru idiotów, którzy potrafią tylko wyzywać i obrażać. Po powrocie stwierdziłem jednak, że nie można dopuścić do szerzenia się dezinformacji i jestem. A w głównej tematyce forum będę się wypowiadał bo trenuję prawie całe życie i wiem to i owo. Jak się nie podoba to się nie odzywaj. :)

Marcin99, w tekście nie było nic o czymś więcej niż pyskówkach, więc sytuacja jest jasna. Murzyn przegiął i będzie odpowiadał, prawdopodobnie tak jak to opisałem. Coś tam o tym wiem ;)
  • 0

budo_marcin99
  • Użytkownik
  • Pip
  • 25 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mradu, ja wiem, że skinhead nie oznacza neonazisty i 'tzw.' było tam użyte celowo, ale NS to też skini i akurat o takich skinów mi w tej wypowiedzi chodziło. Ok, sorry, jeżeli Cię uraziłem :D

G-Man, no w tekście nie było, ale to nie znaczy, ze tak nie było, albo nie mogło sie skończyć na czymś więcej niż pyskówce... ja sie zgadzam, jak przekroczył granice obrony koniecznej, to powinien iść siedzieć, mówie tylko, że ci kolesie sobie sami zasłużyli...
  • 0

budo_szwed
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 520 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Prosze was nie robcie tu kolejnego tematu pt. Zli brutalni skini vs. pokojowi ludzie itd
Ja was prosze

Co do tematu to rozbil mnie tekst że dwóch kolesi chciało się pochwalić przed partnerkami
Krew mnie zalewa jak to czytam Czy zawsze jesli ktos nie ma mózgu musi zawsze pokazać ze ma duża łapę?? Traga
  • 0

budo_tynks
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 943 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Muay Thai

Napisano Ponad rok temu

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Tak dla zakończenia tej dyskusji o skinhead'ach
  • 0

budo_roboy
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 716 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

co za kurwa tepe rasistowskie ciecie bez wyobrazni.
  • 0

budo_simon mol
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 135 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Boks

Napisano Ponad rok temu

teraz to tym bardziej bedzie nagonka na czarnoskorych
  • 0

budo_g-man
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 345 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:KB

Napisano Ponad rok temu

Przecież to nie chodzi o to, że był czarny tylko o to, że pociął nożem. Gdyby ktoś za granicą śmiałby się, że jesteś Polakiem to pociachałbyś go nożem?? Idioci dostali za swoje, ale murzyn ostro przegiął i powinien iść do więzienia.
  • 0

budo_dzey
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2486 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:JJ

Napisano Ponad rok temu

ciagle pozostaje pytanie czy on ich pocial bo mu TYLKO powiedzieli pare niemilych, rasistowskich tekstow, CZY moze chcieli go rowniez pobic i on sie tym nozem bronil przed nimi.. bo to dosc znacznie zmienia obraz sytuacji
  • 0

budo_mesjasz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1074 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Ninjitsu

Napisano Ponad rok temu

Panowie, moze wstrzymajmy sie z wypowiedziami na podstawie jednego - i to wyraznie nie obiektywnego artykulu - cholera wie jak to było i może zostawmy policji i prokuraturze ocene tego wydarzenia...
zwróćcie tylko uwage ze w artykule jest napisane że w zdarzeniu brały udział 4 osoby (2 polakow i dwoch holendrow) i 4 osoby trafiły pocięte do szpitala, niezły to musiał być 'amok' że najwyraźniej pociał i kumpla i siebie ;)

swoją drogą jak przeczytałem ten Dziennikowy artykuł to wyobraziłem sobie jak - w równie bezstronnej stylistyce - moglby wygladac w innych gazetach ;)

Nigdy Więcej:"Dwóch pijanych rasistów obrzuciło wyzwiskami i rzuciło sie na młodego, czarnoskórego DJ-a, chłopak uratował życie swoje i kolegi tylko dzięki temu że miał przy sobie scyzoryk którym sie umiejętnie obronił"

GW:"Czarnoskóry chłopak został najpierw obrzucony obelgami a później zaatakowany przez dwojkę pijanych mężczyzn pod jednym z Wrocławskich klubów. W samoobronie użył noża. Zaatakowany rowniez - prawdopodobnie - znajdował się pod wpływem alkoholu"

Rzeczpospolita:"Dwójka podchmielonych chłopaków wychodząc z jednego z klubów, zaczepiła słownie pijanego, czarnoskórego obywatela Holandii. Ten, w odpowiedzi, rzucił się na nich w furii i dotkliwie pociął ich nożem. Istnieją przesłanki że sprawca jatki był również pod wpływem narkotyków"

Nasz Dziennik:"Kolejny, po Simonie Molu, Murzyn dokonał zamachu na życie Polaków. Tym razem w bardziej bezpośredni sposób. Dwóch chlopców odprowadzających koleżankę z potańcówki, zostało zaatakowanych przez uzbrojonego w nóż, pijanego i naćpanego Holendra. Chłopcy broniąc życia koleżanki zostali bardzo ciężko ranni."

;)

nie zycze sobie zrownywania skinoli z neonaziolami :)

A co, przez to ze sa NS Skinheads to juz nagle przestają byc skinami? a takie NSBM-y tez nie sa metalami?
Nie badz taki przewrazliwiony... zreszta sam wiesz ze wiekszosc polskich SH, a jeszcze z 10 lat temu zdecydowana wiekszosc, to są nazi-cwele... i taki obraz sie utrwalil w społeczenstwie. Big Cyc tez nie Tobie i Twoim kolegom czapke kazał w wkładać ;)
Zresztą ziomuś, juz nie badz taki dumny obronca skinowskiej dumy bo ja jeszcze mam w archiwum gg jak mi mowiles ze to w sumie tylko taki styl i w ogole łysolkiem się nie czujesz ;)
:) :)
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Mesjasz - a no NSi sie odłączyli, oni są boneheads, wiec wiesz ;)
  • 0

budo_mesjasz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1074 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Ninjitsu

Napisano Ponad rok temu

Mesjasz - a no NSi sie odłączyli, oni są boneheads, wiec wiesz ;)

ale ja wiem Mradu, i ty wiesz ze ja wiem ;) tak samo jak Ty wiem ze skinhead i rasista ma jeszcze mniej sensu niz punk konserwatysta ( :) :) :wink: ) ale faktem jest to ze oni sami nazywaja siebie sh (nie wiem ktory polski naziol w ogole slyszal nazwe bonehead, czy zna prawdziwe korzenie sh - a nawet jesli o nich slyszal to uznaje je to zapewne za lewacko-żydowski spisek mający pozbawic wojownikow bialej rasy wiary w to kim są ;) ) i są odłamem Twojej subkultury zią ;) . Jasne ze stereotypowe spojrzenie sh=ns jest krzywdzące do ludzi ktorzy odwołują sie do prawdziwej natury tego ruchu, ale wiedziales na co sie porywasz stary... :)
  • 0

budo_budo_boy
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 239 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A wracając do teamtu bicia Polaków przez cudzoziemców... czy to nie we Wrocławiu była bojka polsko - kazachska gdzie studenci z Kazachstanu wspomagali sie nożami??
Dzisiaj coś sie o uszy mi obiło ale szczegołów jakichś nie znam :wink: ciężkei czas skoro we własnym kraju chcą ans wypatroszyć :lol:
  • 0

budo_jedker
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 263 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

pomylka :oops:
  • 0

budo_jahred
  • Użytkownik
  • 8 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

rasizm, rasizm...
ale u nas jest jeszcze jeden jego rodzaj "antymetalowy"
Wpierdole u nas tzw. "brudasy" dostaja nad wyraz czesto, ot. jeden bardziej ekstremalny:

Kolega wraca w bialy dzien prze osiedle obok szkoly Nagle ktos mu krzyczy zza plecow "Eeee!" i BUM!
Budzi sie potem na okulistyce w szpitalu
Lekarz mowil ze milimetry... i nie mialby oka teraz.
A dostal prawdopodobnie jakas decha/kijem, nie skroili ani kom. ani portfela, po prostu dostal za bycie metalem prawdopodobnie od jakichs lebkow... sam nie pamieta... dobrze ze jakas babka starsza go w koncu zobaczyla z okna bo lezal tam kolo pol godziny zanim ktos zareagowal...

P.S. Pamietam jak odklejal opatrunek zeby pokazac jak go urzadzili, a tam takie czarne wokol oka i napuchniete i tylko mala szparka
Kolega: - ej, ale otworz to oko
Pobity: - stary, ono jest otwarte...
  • 0

budo_dzey
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2486 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:JJ

Napisano Ponad rok temu

akcja z czasow liceum - kolezanka (metalowka - czarny skorzany plaszcz, glany itd) wrocila do swojego rodzinnego miasta (Sierpc) na wakacje - wraca wieczorem z pubu - idzie na przystanek - z nadprzeciwka idzie jakis koles - na oko calkiem normalny gosc ok 30stki - i jak sie zrownali to bez slowa wywalil jej w tube tak ze fiknela koziolka.. gosc sie nawet nie zatrzymal - po prostu poszedl dalej a ona sie dlugo jeszcze zbierala z chodnika.......

nie rozumiem takich ludzi.. :?
  • 0

budo_nechrist
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2092 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

metali czy tych drugich? ;)
  • 0

budo_erisnay
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 115 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jak już mówimy o aktach bezsensownej agresji...

W moim obfitującym w patologie mieście:
koksik, 17 lat, widzi kotka.
- kici-kici, kici-kici...
kotek podchodzi, najpierw pogłaskał kotka na co dziewczyny jakieś 15m dalej zrobiły 'AHH'.
Spojrzał na nie i JEB!!! Kotek dostał kopa a koksik zatrzymał nogę gdzieś na wysokości pasa...
kotek pofrunął kilka metrów :evil:
  • 0

budo_maveric
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 651 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a propo debilów, akcja z ostatniej soboty
Sis byla z znajomymi w jakims klubie i jak przechodzila kolo toalety to kolo jej drzwiami wyjebal w twarz :twisted: biedactwo zwijala sie z bólu i jej kolezanka powiedziala ze moze by ja przeprosil, on na to "lepiej spierdalaj bo jeszcze Ci wyjebie 8O " Chyba by go tam rozpierdolił , karetka bygo zbierala jak bym przy tym :twisted: ale na szczescie bylo w poblizu paru znajomych i zrobili z gentelmanem pożadek i przy okazji połamali pare stołów.

Jedno pytanie do wszystkich, jak mozna udeżyć kobiete? nie czaje tego ,trzeba miec główno zamiast mózgu zeby cos takiego zrobić.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024