czterech pocietych we wrocku
Napisano Ponad rok temu
Może i mnie pojedziecie, ale jak dla mnie dobrze zrobił, nienawidze rasistów!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mianowicie jak podpici goscie chcieli sie popisac przed laskami i zaczeli wsiadac na czarnego to nie sadze ze skonczylo sie tylko na tym ze mu powiedzieli pare tekstow o afryce i bananach.. stawialbym na to ze jednak doszlo do przepychanki miedzy nimi podczas ktorej dopiero doszlo do uzycia noza (napadniety sie bronil, napastnicy mieli przewage liczebna, panika i uzycie noza..)
zreszta nie sadzmy akcji po gazetach - od tego jest policja - bo tez co innego pisali o tym polaku na lotnisku w Vancouver w Canadzie, a co innego bylo naprawde.. (nie bylo ataku na ochrone lotniska z jego strony a to istotnie zmienia postac rzeczy i zasadnosc uzycia tasera)
Napisano Ponad rok temu
W tym wypadku rasistą się okazał,też ten z nożem.Trzech chyba...
Napisano Ponad rok temu
czy jechali sobie od asfaltów i białasów - to akurat w nocy ma małe znaczenie
czy po subkulturze, czy ubliżali swoim matkom -
sorry, ale z tego powodu noza się nie wyciąga. kolesie byli nayebani a czarny również, tyle ze w dodatku debilem porywczym.
będzie sądzony jak człowiek, nie jak czarnuch czy białas.
Napisano Ponad rok temu
W tym wypadku rasistą się okazał,też ten z nożem.Trzech chyba...
W języku prawników takie wypowiedzi nazywają sie nadinterpretacja
Standardowe zajście,każdy najebany siła kupy której nikt nie ruszy i obiekt kpin.Dzień jak codzień.A jungle bunny pewnie z Daytony wychodził
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
smierci mu zyczysz?fajnie jakby do polskiego pierdla za to trafil.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie rasizm, szczególnie w polsce, które tyle wycierpiała od nazistów, bo byliśmy wybijani tylko za to, ze jesteśmy Polakami, to skrajny debilizm... nerwica mnie bierze, jak widzę tych kretynów ze swastykami, którzy wielbą hitlera, psychopate, który kilkadziesiąt lat temu wybijał ich dziadków...
Napisano Ponad rok temu
A ten Holender odpowie za usiłowanie zabójstwa. Prawdopodobnie nie będzie sądzony w Polsce tylko wydany do Holandii i tam odbędzie karę (prawdopodobnie w górnej granicy zagrożenia ustawowego - w końcu 3 osoby) i jakieś odszkodowania. Obrzucanie obelgami trudno zakwalifikować jako zamach, który trzeba odpierać nożem. Jeśli był odurzony narkotykami (co nie jest powiedziane w artykule) ma dodatkowo problem bo w żaden sposób nie złagodzą mu pewnie kary. Czy w Polsce czy nie facet ma prze$@#$e. Zanim wróci do kraju spędzi też miłe chwile w polskim areszcie śledczym
Napisano Ponad rok temu
naprawdę tego mu życzysz?jakiej śmierci,trochę "dobrej zabawy" jeszcze nikomu nie zaszkodziło Razz szczególnie że "czekoladka" będzie miała spore wzięcie Smile
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To raz,kolega wyraźnie zaznaczył.tak zwanych skinheadów
A dois,tak to jest jak sie człowiek utożsamia z subkultura propagująca przemoc fizyczna :-)
Napisano Ponad rok temu
2. Khem...rozejrzyj sie - jestesmy na forum o sztukach i sportach walki, a Ty mi wypominasz subkulture?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak wywolac walke??
- Ponad rok temu
-
Najważniejsza cecha fizyczna na ulicy...
- Ponad rok temu
-
Banda wyrostków zaczepia dwóch uczniów wracających ze szkoły
- Ponad rok temu
-
Szok
- Ponad rok temu
-
kanar jak zlotowa?
- Ponad rok temu
-
Akcja pod sklepem