Organizacja
Napisano Ponad rok temu
Jak mozna prosze o linki , gdyż mój klub zamierza podjąc współpracę i szukamy najlepszej ofertyjest przynajmniej kilka organizacji
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tyle co ja moge pomoc, mozna bylo zrobic to samemu odpalajac google :wink:
Napisano Ponad rok temu
że tak powiem stronka chodzi srednio...Stare ,tradycyjne Muay Thai ..kiedy nie bylo rękawic a indianie nie znali wody ognistej :wink: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
którąkolwiek zakładkę sie klepnie zawsze wychodzi to samo pozatym zawartość merytoryczna słaba...słowem jednym stronka powiedzmy na 2 w skali 1-5MIĘDZYNARODOWA AKADEMIA MUAY BORAN
WSTEP
ZARZAD AKADEMII
DOKUMENTY PRAWNE
KRU PRZEMYSLAW DANOWSKI
Napisano Ponad rok temu
np. klub Oyama karate z Jeleniej Góry robi MT ale jako całkowicie oddzielne treningi i do tego sa zrzeszeni w dolnoślaskim stowarzyszeniu MT czy jakoś tak...jak ktoś robi całkiem osobno takie treningi to myślę że może to być ok, w shidokanie chyba wyglada to nieco inaczej- np. w poniedziałem robimy bare knucle w środe thai a w piatek parter...więc tak naprawdę tego thaia jest niewiele.Czyli można powedziec , Muya Thai mogą robic w ramch Polskiego Związeku Kick Boxing'u i Polskie Zrzeszenie Muay Thai,a i słyszałem,że kluby karate z Oyama tez robią Muya Thai ? Jednym słowem wszystko jest zgodne z prawem gdyz nikt nie ma wyłączności na nazwę Muya Thai ? prosze o odpoiweidz i wyjasnienie
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak przygotowac się do pierwszych zawodów Muay Thai?
- Ponad rok temu
-
pytanie
- Ponad rok temu
-
ANKIETA: ocena sytuacji sportów walki w Polsce
- Ponad rok temu
-
NOWA STRONA POLSKIEGO ZWIĄZKU KICKBOXINGU
- Ponad rok temu
-
zbicie, obicie, boli, tyle
- Ponad rok temu
-
smutny dzien
- Ponad rok temu
-
Andriej Molchanov / treningi na Bielanach
- Ponad rok temu
-
Twarde rękawice
- Ponad rok temu
-
Drugi Memoriał Leszka Błażyńskiego
- Ponad rok temu
-
Kubańscy pięściarze posprzedawali medale....
- Ponad rok temu