Organizacja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ...
zapraszamy do lektury
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może w Święta bym przyjechał zobaczyć ,bądz Ferie Zimowe.Nic nie stoi na przeszkodzie abyś nas odwiedził w najbliższą sobotę ....wiecej info na stronie.Może byłby to pierwszy krok to otwarcia oddziału naszej akademii w Szczecinie.Ja po nauki fruwam do Rzymu,Londynu itd więc ta Łódź nie jest tak daleko.Serdecznie zapraszam. :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przepraszam ale pytanie jest troche głupie...Proszę o odopowiedz czy nazwa MT jest zastrzezona i kto ja może używac w Polsce ?
a czy nazwa karate jest zastrzeżona, i kto jej może uzywac? albo judo, albo kickboxing..
to nie sa nazwy bedace znakami towarowymi które można sobie zastrzegac, to sa dyscypliny sportowe a nazwy może używac ten kto faktycznie uczy danego stylu
Napisano Ponad rok temu
No wiesz nie wiedziałem ,że to tak zostanie odebrane ?, karate to nazwa ogólna ,a MT czy to tez cos takiego jak nazwa karate bo juz styl np. kyokushinkai czy shotokna to nazwy zastrzezone. Dlatego sie pytam Mój klub nosi nazwę Klub Sztuk Walki i dlatego sie pytam , gdyż jako instruktor samoobrony chce zacząc nabór do sekcji MT . Trochę zajęć było w Krakowie z instruktorem MT więc jakies zarysy sa ,a reszta to kontaktowe karate. Tak więc jeżeli grupa się zformułuje to zamierzamy podjąć współpracę z jakimś stowarzyszeniem ogólnopolskim ,-przepraszam ale pytanie jest troche głupie...Proszę o odopowiedz czy nazwa MT jest zastrzezona i kto ja może używac w Polsce ?
a czy nazwa karate jest zastrzeżona, i kto jej może uzywac? albo judo, albo kickboxing..
to nie sa nazwy bedace znakami towarowymi które można sobie zastrzegac, to sa dyscypliny sportowe a nazwy może używac ten kto faktycznie uczy danego stylu
Dlatego poprostu pytam i licze na odpowiedz kogoś z organizacji MT lub instruktora !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak przygotowac się do pierwszych zawodów Muay Thai?
- Ponad rok temu
-
pytanie
- Ponad rok temu
-
ANKIETA: ocena sytuacji sportów walki w Polsce
- Ponad rok temu
-
NOWA STRONA POLSKIEGO ZWIĄZKU KICKBOXINGU
- Ponad rok temu
-
zbicie, obicie, boli, tyle
- Ponad rok temu
-
smutny dzien
- Ponad rok temu
-
Andriej Molchanov / treningi na Bielanach
- Ponad rok temu
-
Twarde rękawice
- Ponad rok temu
-
Drugi Memoriał Leszka Błażyńskiego
- Ponad rok temu
-
Kubańscy pięściarze posprzedawali medale....
- Ponad rok temu