technika vs hamówa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja sie zawsze zastanawialem, jak ludzie znajduja tematy, ktore maja juz pare ladnych lat i od tylu nie były odświeżane
Nawet nie zauważyłem, że przeterminowany jest, zresztą nawet by miał 100 lat i tak na temat jest i co jak co ale młynek nadal powszechny przez większą część społeczeństwa, nie tylko tą kokso dresową
Napisano Ponad rok temu
zgodnie ze zdrowa zasada zaczynaja czytanie od najstarszych tematow. tylko nie wiedza, ze nie nalezy na nie odpowiadac. a wiesz czemu? BO NIE CZYTAJA NEWBIE!a ja sie zawsze zastanawialem, jak ludzie znajduja tematy, ktore maja juz pare ladnych lat i od tylu nie były odświeżane
Napisano Ponad rok temu
zgodnie ze zdrowa zasada zaczynaja czytanie od najstarszych tematow. tylko nie wiedza, ze nie nalezy na nie odpowiadac. a wiesz czemu? BO NIE CZYTAJA NEWBIE!a ja sie zawsze zastanawialem, jak ludzie znajduja tematy, ktore maja juz pare ladnych lat i od tylu nie były odświeżane
hmm w tej sytuacji jeszcze dodałbym na koniec zamykając, mam nadzieje :wink: , to czy ktoś odkopuje czy nie stare tematy, nie ma znaczenia, przecież po to są , chyba nie będę zakładać nowy, bo będzie świeży ? bez sens, ale ok, powróćmy jednak do tematu...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
@EDIT
Żeby offtopa nie robić
Moim zdaniem z młynkiem różnie to bywa. Może być mniej lub jeszcze mniej precyzyjny. Dużo też zależy od wagi przeciwnika, przy mojej wadze 51 kg choćbym nie wiem jaką techniką zaszpanował to nie wyobrażam sobie obrony przed 130 kg napastnikiem który na mnie naciera z pełną siłą "młynkową". Moim zdaniem należy szukać wtedy "luk" w obronie a tych zapewne będzie od choroby.
Napisano Ponad rok temu
w takiej sytuacji zalecalbym szukanie luk, w sensie: ktoredy spieprzacprzy mojej wadze 51 kg choćbym nie wiem jaką techniką zaszpanował to nie wyobrażam sobie obrony przed 130 kg napastnikiem który na mnie naciera z pełną siłą "młynkową". Moim zdaniem należy szukać wtedy "luk" w obronie a tych zapewne będzie od choroby.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na poważnie, małpia garda i szybka kontra. Resztę się improwizuje.
Napisano Ponad rok temu
Oczekujesz gotowego planu na jakas losowa sytuacje w losowym miejscu? Chopie zastanow sie, co chcesz uslyszec? "Kiedy naciera wrog, po prawej masz sciane, po lewej stolik, zrob przewrot w tyl, fikolka w bok, rzuc granat dymny i zniknij w tlumie..."
To był tylko taki przykład przecież nie będe stał i czekał albo on zrobi tak jak ja sobie zaplanuje, chodziło mi o miejsce w którym nie ma jak zbyt się uchylić czy odskoczyc w bok, np moze być to w pubie, albo w jeszcze innym miejscu, przecież nie zakładamy że akurat musi być to na wolnej przestrzeni, nawet wtedy nie ma pewnosci, że przypadkowo podczas uniku nie nadziejemy się na coś. Lepiej sobie taki plan założyć wcześniej, można i zapomnieć o nim w czasie bójki ale przezorny zawsze ubezpieczony.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobry pomysl na mlynek :wink:
Pierwsze sekundy.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Dajcie pokój...lapamat, a jaka jest data ostatniego postu w temacie na który odpowiadasz :roll:
Jak taki noob założy nowy wątek na stary temat to jest biadolenie, że było i niech se poczyta archiwum. To co ma zrobić? Odkopuje.
Nie wiem w czym wam taka archeologia przeszkadza? Jeśli ktoś chce się bardzo włączyć do dyskusji po latach to niech próbuje, najwyżej nikt mu nie będzie odpowiadał. Nie za bardzo widzę sens z każdym odkopaniem odpisywać i przewracać oczami...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak często zdarza wam się bić na ulicy?
- Ponad rok temu
-
LICZY SIĘ PSYCHIKA - reszta to pestka ......
- Ponad rok temu
-
"misztsze wienziennych morderstw"
- Ponad rok temu
-
Shotokan dla Samo-obrony i Shotokan na Ring
- Ponad rok temu
-
przygotowanie do sparingu....
- Ponad rok temu
-
nienawisc do policji wsrod mlodziezy