Ćwiczenia dla kobiety na brzuch.
Napisano Ponad rok temu
Sprawa wygląda tak że dziewczyna pozbyła się paru centymetrów z ciała , jednak z tego miejsca nie idzie schudnąć.
Prosze o odpowiedz ludzi którzy mogą coś praktycznego doradzić.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
(poza tym, ze maja troche wiecej tluszczu, troche mniej miesni, troche inne hormony etc. ale miesnie w zasadzie sa te same )
Napisano Ponad rok temu
Nie ma potwierdzonych naukowo sposobów zrzucania smalcu tylko z danej części ciała. Chyba, że mówimy o chemii to teoretycznie maści na yohimbinie powinny pomóc.
Najgłupsze co może zrobić to zacząć ćwiczyć skośne brzucha, jak je rozbuduje to dopiero będzie płakała, że ma szeroką talie
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Hiit + dieta, nie ma innej rady.
Napisano Ponad rok temu
może nie biegam jakoś super długo ale przez 4 miesiące (i to regularnie 3x w tyg.) nie zauważyłam żadnej różnicy
a w między czasie zrobiłam A6W i na dolnej partii mięśni też wielkiej róznicy nie widzę
chętnie coś przetestuję jak coś fajnego ktoś wymyśli
Napisano Ponad rok temu
co do biegów ...
może nie biegam jakoś super długo ale przez 4 miesiące (i to regularnie 3x w tyg.) nie zauważyłam żadnej różnicy
a w między czasie zrobiłam A6W i na dolnej partii mięśni też wielkiej róznicy nie widzę
Tu nie ma zbytniej filozofii, jeżeli nie ma efektów (rozumiem, że chodzi o zrzucenie zbędnych kg) to trzeba albo dodać dodatkową aktywność, albo mniej jeść (oczywiście zdrowo i z głową).
Pamiętać też należy, że tłuszcz z pewnych partii ciała schodzi mozolnie i by się go całkowicie pozbyć trzeba zejść do naprawdę konkretnego poziomu BF. Śmiem twierdzić, że w wielu przypadkach sie to po prostu nie opłaca, a w przypadku kobiet zejście poniżej pewnej ilości BF jest po prostu nie zdrowe (rozregulowanie gospodarki hormonalnej, maleje biust, zatrzymanie okresu etc). Więc zadajcie sobie pytanie czy warto ...
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
dietaco do biegów ...
Napisano Ponad rok temu
Przezuc sie na hiit efekty beda o wiele lepsze. Do tego dieta, dorzuc jakis spalacz z efka albo venoma i moze uda sie zrzucic ten brzuch. :wink:co do biegów ...
Napisano Ponad rok temu
bo jeść to ja lubię....
i chyba pozostaje mi pokochac swój tłuszczyk w dolnej częśc brzuszka
no cóz takie życie
ale wiem że przynajmniej porządną próbe jego zrzucenia podjęłam
a co to hiit może jakiś odsyłacz zebym poczytała sobie??
dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiele dziewczyn po przejsciu na diete redukcyjna je wiecej niz wczesniej. :roll:
Edit: przykladowa dieta redukcyjna dla kobitki 62kg :
naidanie
jajecznica z 4 jaj
salata,ogorek,pomidor,oliwa 10g,przyprawy(salatka, warzywa dodaj wedlug uznania, nie musisz wazyc)
Sniadanie 2
Schab wieprzowy 150g
orzechy wloskie 30g
Brokoly 200-300g
Obiad
Losos 150g
Szpinak 300-400g
Przed treningiem silowym
30g wpc
1 sredni banan
Po treningu
Pieczen wolowa 150g
Ziemniaki 250g
Kalafior 200g
Kolacja
100g sera chudego
Szczypior,zodkiewka,ogorek,przyprawy,oliwa z oliwek 10g
Napisano Ponad rok temu
jestem na diecie i mimo wszystko jakoś mi nie wychodzi to chudniecie i raczej sobie odpuszczę bo waga ani drgneła od prawie 2 miesięcy (może nie jest za właściwa ale staram sie jak moge z tym liczeniem kalorii)
tak chyba musi poprostu u mnie być
co do hiit to generalnie stosuję to cudo podczas biegania i na basenie tylko i tu jestem blondynka nie wiedziałam że "trening interwałowy" jak ja go sobie nazywam to z angielska hiit na ale dzięki wielki zawsze się człowiek czegoś nowego uczy
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie mozesz odpuscic, jednym jest latwiej pozbyc sie tluszczyku innym trudniej ale zawsze sie da, wprowadz jakies zmiany w treningu/diecie i dasz rade zrzucic to co chcesz...
tak chyba musi poprostu u mnie być...
Napisano Ponad rok temu
Tak się zastanawiam czy tu nie będzie rady jak tylko namówić na aerobic
I więcej energi poświęcić na róch.
Pani iskierko jak można polubić "więcej ciała"? Czy nie lepiej się człowiek czuje podobając się sobie , nie mylić tego z samouwielbieniem .
Napisano Ponad rok temu
Jak zrzucić tłuszcz?? - więcej warzyw w diecie, ograniczyć produkty zawierające cukry proste (chleb, makaron, ciasto itp.) nie jeść po 18.00, ćwiczyć min. 40 min. przed śniadaniem - proste
Napisano Ponad rok temu
A co do geniuszów, którzy polecają biegi na dolne partie brzucha to weźcie się ludzie schowajcie i nie róbcie mętliku w głowach innym.
"Nie wiem jak doradzić swojej znajomej jakie ćwiczenia ma wykonywać na dolną partie brzucha w celu zgubienia tam znajdującego się tłuszczu."
tlumaczylismy koledze, ze pomylil dwie rzeczy. cwiczenia na miesnie i cwiczenia na zrzucanie tluszczu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Siłownia i alkohol....
- Ponad rok temu
-
Podbite oczy, i inne widoczne kontuzje
- Ponad rok temu
-
Waga stoi....
- Ponad rok temu