Wszystko zalezy od genetyki, zaangazowania w to co sie robi i suplementacji w takiej zabawie z przezucaniem zelastwa. Bawie się w to juz z 6 lat z rozna intensywnoscia i czestotliwoscia.
Zadbaj o diete (najprosciej kup sobie takiego typowego tucznika 5 kilowego)
Zeby byla nadwyzka energetyczna. Po sniadaniu, Przed treningiem, bezposrednio po treningu. wnietreningowe tez 3 razy.
Trening bym ulozyl pt. 2 tygodnie obiegowki a potem 4 razy w tygodniu.
Pon ; Klata
Sroda ; Barki
Piatek ; Plecy, triceps
Sobota ; Nogi, biceps
Nie bedziesz musial katowac po 2 godziny kazdej z grup wiec nie bedziesz spedzal na silowni wiecej niz 1;15 w pon i srode i 1;45 w piatek i sobote.
Duzo spij, zadbaj o dobra regeneracje, nie chlej alkoholu - wiem sa wakacje - Nie upijaj się!
Maszyny wymuszaja odpowiedni ruch a wolne ciezary angazuja wieksza ilosc miesni. Przyluz sie do poprawnego wykonywania cwiczen. Cwiczysz dla siebie a nie dla ilosci kg na sztandze. Wykonuj je dokladnie po kilku miechach jak zostaniesz na silowni bedziesz pobijal swoje rekordy silowe.
Sila w 2 miesiace moze wzrosnac ci o 50 % albo i lepiej. Jezeli masz kase na Gainera kup go. Jezeli masz jeszcze kase na bialko wieczorem bo kup je i jedz.
Mam pod swoimi skrzydlami juz kolejnego znajomego ktorego prowadze na silowi od podtsaw. Gosc ma 194-6 cm wzrostu i byl szkieletem. w 2,5 miesiace jego sila na niektorych cwiczenia wzrosla o 200 % bo poprostu jego miesnie dowiedzialy sie ze powinny byc w tych miejsach w ktorych wczesniej byla skora. w 2,5 miesiaca przytyl juz 10 kg miesni. Wiem ze Ty cwiczac sztuki walki jestes silniejszy sprawniejszy i twoje miesnie sa w leprzej kondycji niz jego baza ale napewno Ci to nie zaszkodzi a pomoze. Jak juz mowilem wszystko zalezy od genetyki czlowieka ale nie ma to jak satysfakcja po dobrym treningu i obserwowanie swoich postepow
. Zabieraj sie do roboty.
- Pozdrawiam J.