Popełniłem błąd? Stchórzyłem czy byłem odpowiedzialny?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
. . .kurwa te zakwasy chyba mi nigdy nie zejdą. . . TAK!!! Rozciągałem już mięśnie z 5 razy!!! argh! Jutro mam zajęcia na 2 pietrze 8O
Napisano Ponad rok temu
I nie słuchaj różnych internetowych dzielnych fajterów, którzy myślą, że życie to gra RPG.
Napisano Ponad rok temu
Rozsądek to też część odwagi.
PS.Gdybanie co byś zrobił teraz, nic nie mając przy sobie jest bez sensu:) Mądry Polak po szkodzie Zapomnij po prostu.
Napisano Ponad rok temu
a ja mysle ze koles sie chwali i jakby stanal z nimi twarza w twarz to by powiedzial predzej przepraszam...dajcie sobie spokoj.
Kto się chwali? Niby ja? Czlowieku, nie wiesz co mówisz, "przepraszam" słyszy tylko czasami moja dziewczyna i na tym koniec, gdbym stanął z nimi twarzą w twarz wiedząc, że byłaby pewna walka - nawet bym słowa nie powiedział, a przepraszam tym bardziej...zastanów się co piszesz i jeszcze jedno - czym mialbym się chwalić w całej tej sytuacji? :roll: pijani nie byli, mieli jakieś argumenty przeważające za tym, że razem by sobie ze mną spokojnie dali radę, a na takiego nie wyglądam. Tym bardziej nie wiem, może czuli się silni, nie mam pojęcia...
Napisano Ponad rok temu
trzeba bylo pojsc do kierowcy i poprosic o zatrzymanie autobusu i wezwanie policji - proste i skuteczne...
ale co by musial powiedziec policji? ze zaczepiali czy np grozili?
Napisano Ponad rok temu
ze w autobusie jest dwoch agresywnych, najprawdopodobniej pijanych mezczyzn ktorzy grozili tobie i innym pasazerom pobiciem i jesli natychmiast nie podjedzie patrol to zapewne kogos zaraz zaatakujaale co by musial powiedziec policji? ze zaczepiali czy np grozili?
Napisano Ponad rok temu
(...) W każdym razie - nie biłem się nigdy (...)
Teraz sam sobie odpowiedz na pytanie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nigdy sie nie biles, nie wiesz na co Cie stac a sam wyglad nic Ci nie daje jesli ktos wie na co go stac...tym bardziej jesli bylo ich 2...mieli jakieś argumenty przeważające za tym, że razem by sobie ze mną spokojnie dali radę, a na takiego nie wyglądam. Tym bardziej nie wiem, może czuli się silni, nie mam pojęcia...
Napisano Ponad rok temu
patrzylem na owego wrzoda okolo 5 sekund ale on wymiekl
faktycznie, rzadzisz...
dobra koles, wyluzuj. jest zdenerwowany, ma wyrzuty sumienia, poza tym w walce determinacja jest tak samo wazna jak umiejetnosci.
sytuacji nie widziales, goscia nie znasz, nie osadzaj...
EDIT
dobrze zrobiles, ze nie wdales sie w bojke, tyle
Napisano Ponad rok temu
Weź się za jakiś trening a dziewczynie podziękuj za dobra reakcję.
Napisano Ponad rok temu
O ile ta historia jest prawdziwa, to w ogóle nie gadaj o tym z dziewczyną a już na pewno nie pytaj jej czy byś sobie poradził. Ty masz wiedzieć takie rzeczy a ona to wyczuwać.
Weź się za jakiś trening a dziewczynie podziękuj za dobra reakcję.
zgadzam sie z G-Manem..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
determinacja w realu a nie na forum...teraz tutaj z siebie byka robi i mowi czego by nie zrobil..fantazjowac mozna prawda..i juz dajmy sobie z tym spokoj bo takich sytuacji roznych czy podobnych mial kazdy z nas(chyba?).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Autor zrobil dobrze, moim zdaniem.
Ale dziwie sie tym, ktorzy przez pol zycia cos cwicza, a pisza, ze nic by nie robili.
Po pierwsze, byloby dla mnie skaza na honorze, gdyby ktos wyzwal moja dziewczyne i nie przeprosil, co nieraz trzeba wymuszac :wink:
Po drugie:
Ludzie!! kto ma nauczyc takich frajerow, zeby nie zaczepiali przypadkowych ludzi. Wlasnie ci, ktorzy sie na bojkach nieco znaja. A uwierzcie mi, ze jak typki dostana nawet niezbyt mocny lomot, to na drugi raz sie 10 razy zastanowia, czy oplaca im sie kogos zaczepiac...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Chiński boks uliczny
- Ponad rok temu
-
Trening "batonem" i jego dzialanie.
- Ponad rok temu
-
Zastosowanie wiatrówki do samoobrony.
- Ponad rok temu