ligeia ja niezaleznie od dojscia do skutku ogolnego spotkania, chetnie pojde z Toba na piwo/soczek/etc.
czy w takim razie mam oficialnie powiedziec w Budojo, ze zlot odwolany, czy bedziecie nas trzymac w niepewnosci az do 29 czerwca?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja się obrażam, na ten przykład. W piciu piwa nie jestem żadna płoć!no kicha, bo grube ryby nie mogą, same płocie się ostały
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kantele, nie rozumiem o jakiej kiszce mówisz… Przeczytaj dokładnie topic od początku a zauważysz, że wszystko tu jest. :-)w piątek będę w dojo i powiem, że zlot odwołany bo to jakaś kicha jest.
do jutra wieczór macie czas na protesty...
Napisano Ponad rok temu
gud luck! trzymam kciuki. 8)Rozpoczynam prawdopodobnie kurs, którego daty nie znałem jeszcze tydzień temu, a na którym bardzo mi zależy.
wiesz, tak to zabrzmiało, jakby w ogóle miało nigdy nie być zlotu w innym terminie. mam nadzieję, że bliżej września zarzucisz znowu pomysł zlotu, jak już większość będzie mogła i uda się zorganizować spotkanie. żeby nie gadali, że aikidocy to tylko w gębie mocni.Jeżeli kiedykolwiek byłaby okazja spotkania bardzo chętnie bym Was poznał, pogadał i razem poćwiczył. :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Was natomiast zachęcam do spotkania na piwku/soczu/kawce z Ligeią w Wawie. To niepowtarzalna okazjaWitam serdecznie,
Z uwagi na fakt, że większość osób zainteresowanych spotkaniem jednak nie dysponuje czasem w umawianym terminie 30.06.-01.07. z przykrością informuję, że zlot jest odwołany.
W imieniu swoim i innych bardzo dziękuję za zaproszenie i propozycję zorganizowania spotkania w Budojo.
Mam nadzieję, że "międzystylowy" zlot Aikido w niedalekiej przyszłości dojdzie do skutku.
Pozdrawiam,
Robert
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Was natomiast zachęcam do spotkania na piwku/soczu/kawce z Ligeią w Wawie. To niepowtarzalna okazja
![]()
Dajcie tylko Ligei cynk a Ona wszystko zorganizuje na miejscu![]()
Ligeia ze śwagrem po pijaku, nie takie rzeczy organizowała :wink:
Pozdrawiam, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ligeia dziekuje za napędzenie towarzystwa bo pewnie bez Ciebie bysmy sie w ogole nie spotkali
pewno bardzo starałaś się nie chuchać w ich stronę... :twisted: :wink:ps. wszedzie jak wracalam pelno gliniarzy, tylko czekalam az sie do mnie przyczepia.. ale na szczescie musialam chyba budzic zaufanie oswietlona jak choinka i jadaca grzecznie i nie za szybko ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu