Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spotkajmy się, co?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
64 odpowiedzi w tym temacie

budo_hara-kiri
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1088 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Spotkajmy się, co?

Pozdrowienia dla wszystkich ćwiczacych z wszystkich Federacji Organizacji Zrzeszeń itp
Dobrze byłoby raz do roku ogólnopolsko (wszyscy Aikidocy Polski) spotkać się poćwiczyć a i miodu posmakować po staropolsku taki Woodstock.Hej

Ano tak se niedawno o tym gadaliśmy z Ligeią jedząc kluski z serem i tym, no, kawiorem :lol:
Ale nie o kluskach chciałem tylko o spotkaniu.
Może by się tak zjechać gdzieś w centrum (Wawa?), poćwiczyć razem, wspomnianego miodu popróbować, pogadać? Taki mini zlot forum Aikido.
Co Wy na to…?
Pozdrawiam, h-k :-)
  • 0

budo_garry
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2514 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Spotkajmy się, co?
Kiedys takie forumowe spotkanie zorganizowala sekcja shudokan w Zabrzu. Jednak mimo dużego entuzjazmu osób na forum. Spoza katowic (shudokan, yoshinkan) przyjechałem tylko ja.
Tak więc sądzę że będzie to kolejny niewypał albo wzorem zlotów VB przyjedziemy na trening który poprowadzi sensei Hoffman :)

Jak napiszecie żebyśmy spotkali się na wódce to zainteresowanie pewnie byłoby większe ;)
  • 0

budo_hara-kiri
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1088 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Osobiście nie miałbym nic przeciwko treningowi poprowadzonemu przez sensei R.Hoffmanna.
Jeszcze fajniej byłoby, gdyby było kilka treningów, każdy prowadzony przez przedstawiciela innej szkoły :-)
  • 0

budo_feanor
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 301 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

I to jest słuszna koncepcja :wink:
  • 0

budo_shawnee
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1617 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

O!
  • 0

budo_garry
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2514 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mażyciel

krokodyla kup mi luby...
  • 0

budo_hara-kiri
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1088 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mażyciel...

Czemu marzyciel?
Przecież kilku naszych forumowych Kolegów posiada wysokie stopnie i prowadzi własne kluby, ucząc wg różnych przekazów. :-)
Pozdrówka, h-k
  • 0

budo_garry
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2514 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Odpowiedź napisałem w pierwszym moim poście
  • 0

budo_feanor
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 301 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

to da się zrobić ale w warszawie koszty wynajmu sali na weekend są dość spore.... no nie wiem... ja bym z checią się spotkał. Ale organizacji się nie podejmę bo nie znam miejsc dobrych i tanich
  • 0

budo_darkbudda
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

1.Wybrac tanie małe miasto z salą, w srodku Polski.(tani szybki dojazd dla wszystkich)
2.Nakłonić nakłaniać prosić Szefów organizacji do podjęcia wysiłku
3.Spisać wszystkie zrzeszone,prywatne kluby,organizacje itp. aby kontakt utrzymać
przedsięwzieńcia
3.Zorganizować to latem
4.Zacząć to teraz
5.Stworzyć konto bankowe przedsięwzieńcia
Płatność z gory 30%-50% kosztów (wyznaczyć ,poprosić AUTORYTET znany w Aiki o
nadzór finansowy,aby przekrętu niebyło)
Koszt z 40zł. od osoby ??
6.Nikogo niewyróżniac i niedyskryminować !!
7.Forma spotkania. Pokazy-Wykłady-Dłuuuga kolacja :)
Dotyczy wszystko i wszystkich co ma mają słowo " AIKI " w nazwie

zgoda buduje niezgoda rujnuje
  • 0

budo_ligeia
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ano tak se niedawno o tym gadaliśmy z Ligeią jedząc kluski z serem i tym, no, kawiorem :lol:
Ale nie o kluskach chciałem tylko o spotkaniu.
Może by się tak zjechać gdzieś w centrum (Wawa?), poćwiczyć razem, wspomnianego miodu popróbować, pogadać? Taki mini zlot forum Aikido.
Co Wy na to…?

ano tak było. :) jeśli o mnie chodzi to jestem za. za wspólnym treningiem i spotkaniem potreningowym przy piwku/wódce/soku porzeczkowym. :)

Wawa jest ok. a może ktoś użyczy nam swojego dojo (za drobną opłatą na pokrycie kosztów eksploatacji)? tu wielki ukłon w stronę aikidoków tam ćwiczących.

Darkbudda ma dobry pomysł na organizację. trzeba znaleźć kogoś, kto zechce to wszystko koordynować.
  • 0

budo_avbert
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 648 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jestem gotów spotkać się z szanownymi aiki-budowiczami w każdym miejscu. I z racji tego że wszyscy mniej lub bardziej trenujemy nie koniecznie w konwencji stażu.
Proponuje wybrać sie na świerze powietrze. Np. do zalesia lasu kabackiego, pięknego ogrodu botanicznego w powsinie, na polach mokotowskich, tam gdzie można spożyć piwo na świerzym powietrzu i obgadać problemy polskiego akido i polityki międzynarodowej.
Tak może być łatwiej.

Na ra
  • 0

budo_bogumil
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1308 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

1

wyznaczyć ,poprosić AUTORYTET

Hm .. Ja

2

znany w Aiki

Hm ...Ja JA ( chyba każdy Mistrz Aiki i nie tylko, mnie w kraju zna - to chyba nie ulega wątpliwości )

3

,aby przekrętu niebyło

Ja JA JA :!: (Jestem uczciwy z natury :D ponad to mam spore doświadczenie w zarządzaniu o wiele większymi budżetami)
  • 0

budo_bogumil
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1308 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Zapomniałem dodać, że jestem też człowiekiem niezwykle skromnym i nie bywale pokornym :D
  • 0

budo_shabu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3242 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

pięknego ogrodu botanicznego w powsinie, na polach mokotowskich, tam gdzie można spożyć piwo na świerzym powietrzu i obgadać problemy polskiego akido i polityki międzynarodowej.

O, tak. Tutaj to nawet ja chętnie przyjdę, jako obserwator. A jeśli trening odbędzie się w CAA, to bardzo chętnie potrenuję (w końcu mój stary klub). Dawać, dawać. :)

Zapomniałem dodać, że jestem też człowiekiem niezwykle skromnym i nie bywale pokornym :D

:) :lol: :)
  • 0

budo_germanos
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 56 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Witam !
Jestem za spotkaniem ! Z tej racji , że jestem " udupiony " na miejscu zapraszam do Zar.
Każdy może poprowadzić trening, a później to co najlepsze : WśCIEKłE PSY : Finlandia, sok malinowy, tabasco :D :D :D
  • 0

budo_hara-kiri
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1088 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Witam !
Jestem za spotkaniem ! Z tej racji , że jestem " udupiony " na miejscu zapraszam do Zar.

No to ja stacjonuję mniej więcej po drugiej stronie naszego pięknego kraju, przy samej granicy z Ukrainą ;) Mamy fajne własne dojo i tzw. biuro i sklep na dole, ale... kto tu przyjedzie…
Zatem może wrócimy do planu spotkania gdzieś w centrum?
Szanowne Koleżanki i Koledzy z Warszawy (i okolic :wink: ) da się coś zrobić, czy nie bardzo, a może nie macie ochoty…?
Pozdrawiam, h-k :-)
  • 0

budo_leone re
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 369 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Witam !
Każdy może poprowadzić trening, a później to co najlepsze : WśCIEKłE PSY : Finlandia, sok malinowy, tabasco :D :D :D

Jestem za :lol: Później wycieczka z przewodnikiem po 1000-letnich Żarach, no i znów Finlandia :wink: :lol:
  • 0

budo_ligeia
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No to ja stacjonuję mniej więcej po drugiej stronie naszego pięknego kraju, przy samej granicy z Ukrainą ;) Mamy fajne własne dojo i tzw. biuro i sklep na dole, ale... kto tu przyjedzie…

to może do nas ktoś przyjedzie, bo my jakby bliżej centrum, chociaż nadal po złej stronie Wisły. :lol:

Zatem może wrócimy do planu spotkania gdzieś w centrum?
Szanowne Koleżanki i Koledzy z Warszawy (i okolic :wink: ) da się coś zrobić, czy nie bardzo, a może nie macie ochoty…?

a serio, to h-k ma rację. najlepiej byłoby zorganizować jakieś spotkanie w Wawie. tylko my tego nie zorganizujemy. ja osobiście mogę się włączyć w organizację spotkania (w jakikolwiek sposób - chociaż zdalnie). więc jak będzie? ktoś się pisze? czy poprzestajemy na poklikaniu w temacie, dopóki nie straci na popularności? ;)
  • 0

budo_redakcja budojo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 857 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

[ Zatem może wrócimy do planu spotkania gdzieś w centrum?
:-)

Jeżeli uda wam się uzgodnić datę i listę uczestników to budojo zaprasza, szczegóły można dogadać mailowo. Cały czerwiec i lipiec pracujemy.
Warunek - całość przygotowań koordynuje demokratycznie wybrany vortalowiec. :lol:
W programie aikido, kenjutsu, może nawet kyudo lub ewent. mini turniej sumo :) .

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024