No to zasady mamy ustalone.
Na spotkanko zgłaszają się pełnoletni i kulturalni vortalowicze 8) 8)
No to spotkanie będzie bardzo kameralne! :wink:
Napisano Ponad rok temu
No to zasady mamy ustalone.
Na spotkanko zgłaszają się pełnoletni i kulturalni vortalowicze 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
nawet bardzo, jeśli nie uda się ustalić terminu pasującego wszystkim (i pomysłodawcy, i gospodarzowi, i prowadzącym trening, i vortalowiczom). bo będzie na nim li i jedynie gospodarz.No to spotkanie będzie bardzo kameralne! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Co to za defetyzm? A fe. Jeśli nie uda się ustalić terminu pasującego wszystkim, to nie będzie tylko tych, którym termin nie będzie pasował. :twisted:nawet bardzo, jeśli nie uda się ustalić terminu pasującego wszystkim (i pomysłodawcy, i gospodarzowi, i prowadzącym trening, i vortalowiczom). bo będzie na nim li i jedynie gospodarz.
Napisano Ponad rok temu
Ano tak by to mniej więcej chyba wyglądało.Podsumuje co do tej pory padło, co by nie wprowadzić się w błąd:
-> Zlot trwa 2 dni, wekend, od soboty rano do niedzieli popołudnia.
-> Ćwiczymy pod gościnnym dachem budojo
-> Nocleg na macie, bez spożycia.
-> spotkanie po treningach, wieczorem w ogródku grill bez ekscesów.
-> Z rana na kaca najlepsza praca, czyli mordercza rozgrzewka + 2 godziny treningu kondycyjnego <żarcik>, zwykły luźny trening.
-> rozjazd w niedziele koło 15 - dzięki czemu wszyscy wrócą do domu tak na 22, co umożliwi funkcjonowanie od poniedziałku.
Doszły mnie słuchy, że w damskiej ubikacji napisane jest głupi KaOwiec-> Zebraniem listy ludzi oraz rozmową z Budojo zajmuje się kol. Hara-Kiri znany od tej pory jako KOwiec
Wygląda na to, że faktycznie wypali toto może w lipcu, a wtedy mi pasuje tylko termin pierwszy.terminy lipcowe:
1 łikend: 30 czerwiec/1 lipiec
2 łikend: 7-8 lipiec
3 łikend: 14-15 (jak dla mnie już odpada -> obóz)
Napisano Ponad rok temu
dobra, już nie będę.Co to za defetyzm? A fe. Jeśli nie uda się ustalić terminu pasującego wszystkim, to nie będzie tylko tych, którym termin nie będzie pasował. :twisted:
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu