walki uliczne z płcią przeciwną
Napisano Ponad rok temu
jak ktoś jedzie bez biletu to do więzienia chcą wsadzać, a jak ktoś używa przemocy fizycznej i to w dodatku w stosunku do kobiety, to zajebiście.
no to zajebiście.
ja tam bym żadnej gówniary nie uderzył, szczególnie jeśli ona by mnie nawet nie dotknęła.
no opowieści jak z kurwa Monty Pythona czy coś
Napisano Ponad rok temu
Biegały za mną po całym osiedlu, a ja przed nimi uciekałem, ale nie ze względu na to że "nigdy bym kobiety nie uderzył" ale po prostu ze strachu i świadomości że z tymi zdeterminowanymi do wpierdolenia mi laskami nie miałem najmniejszych szans.
to co napisał wcześniej dar 75
jako zdecydowany zwolennik feminizmu uważam, że płeć przeciwnika nie ma znaczenia
Na stwierdzenie aby się tak nie odzywała padła odpowiedź standardowa: a co mi zrobisz?
Zdjąłem plecak...
Do końca nie wierzyła, ze jej przywalę. Hak w brzuch, kolano w mazak, K.O. Druga coś się pluła i dostała z bańki.
One Cię nie chciały nawet dotknąć...
wygląda na to że dar75 uznał za ważniejsze było pokazanie głupim laskom ich szczebla na drabinie niż nieużuwanie przemocy.
Mam też wrażenie że to że byłeś "zły" miało też wpływ na to co zrobiłeś.
Ja bym tak nie zrobił.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poracha ludzie...........
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(alt mi sie zjebal)
BTW Ma ktos enigme pod reka .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na kolejnym przystanku wsiadła kobieta z brzuchem - w ciązy. Stanęła obok tamtej dziewczyny, tyle że ta punkówa chyba jej nie widziała, bo ciężarna stanęła za nią. Nagle słyszę jakieś zamieszanie, podniesiony głos - jakiś businessmanik z Ikarusa, może pod trzydziestkę, w garniołku, z teczuszką. Pieprzony elegancik (byłem ubrany podobnie, wracałem od klienta :wink: ) Coś tam gadał do tej siedzącej panny, ja zwróciłem uwagę dopiero, jak podniosł głos krzycząc: "Ja Cię gówniaro nauczę, jak nie miał kto tego zrobić, jak nie wiesz, że sie ustępuje miejsca!" po czym złapał tą młodą za ramię i po prostu ściągnął ją na chama z siedzenia. Dopiero wtedy zobaczyłem twarz tej dziewczyny - malowało się na niej zaskoczenie zmieszane z przerażeniem w oczach.
Ten typ ją trzymał za ramię, ona do niego coś zaczęła sylabizować, bełkotać bardzo niewyraźnie. Słyszeliście na pewno, jak "mówią" głuchoniemi. Wszystko stało się jasne, zreszta wtedy zauważyłem w jej uszach takie słuchawki, jak mają właśnie głusi. Ona go po prostu nie słyszała!
Myślałem, że elegancik sie zreflektuje, coś zacząłem mówić, że przecież ona jest głuchoniema, w tym czasie dziewczyna walnęła go ręką w żołądek / nieporadnie ale celnie. A ten qtas jej oddał - też nieporadnie i też celnie. Wziąłem chuja za wszarz, zapytałem, czy spróbuje się ze mną, akurat był przystanek, więc go wypierdoliłem z Ikarusa. Autobus pojechał dalej a ja do dziś żałuję, że nie wysiadłem i nie doyebałem mu na tym przystanku.
Morał jest taki, że jak kiedyś zobaczę, że jakiś typ wyciąga łapy do dziewczyny, to dopierdolę mu podwójnie - za bieżące i za tamto niedokończone. Wierzę, że nie ja jeden tak zrobię, więc męscy zwolennicy feminizmu...choć Polska długa i szeroka, jak nie ja, to ktoś inny wam doyebie, że zrozumiecie, czym się różni siła mężczyzny od siły kobiety.
Pozdrawiam.
P.S.
Forum to forum, każdy może pisać ale i każdy może czytać. Mniemam, że te debilizmy powyżej to w większości wytwory młodzieńczej wyobraźni (vide Dar), jak nie, to chujowo. Do czasu..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat jest wyjebisty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mialem wtedy moze 10 lat ona kolo 13-14...typowy babochlop-duzo wyzsza ciezsza i wogole, kozaczyla sie i chciala mnie pobic za to ze najebalem jej bratu ktory byl tez odemnie starszy jakos rok(bylem kozak)...a wiec akcja wygladala tak:
wracalem sobie ze szkoly do domu i tu nagle wyskakuje ona zza zakretu(taka miejscowka) i chce mi nastukac-wiadomo na poczatku gadka itd...oczywiscie bylo peno widzow;P ....zaczelo sie...chciala mi wysunac bombe w twarz jednak udalo mi sie zrobic unik i przewrocic ja...potem juz byla formalnosc dosiad i jazda %-)...w podstawowce wszyscy mnie za to szanowali bo ona naprawde pobila wczesniej wielu chlopakow %-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na pilota myśliwca go!Ja zanalizowalem sytuacje w ciagu ulamka milisekundy
Napisano Ponad rok temu
Ja np. nie jestem zwolennikiem feminizmu, otwieram drzwi, przepuszczam, podaje płaszcze itp. bo mnie tak nauczyli, i tak samo z uderzeniem kobiety- nie do pomyślenia.
W pewnym wieku, przy pewnej masie i sile podpartej treningiem i inteligencją chyba można załatwić sprawę nie przechodząc do brutalniejszych metod. A z drugiej strony rzucają się w 99% procentach gówniary, które więcej wrzeszczą i kwiczą, niż rzeczywiście stanowią zagrożenie. No chyba, że atakują stadnie i ze sprzętem, ale wtedy się spierdala a nie bije
A jako grappler-dyplomata załatwiam zwykle sprawę dobrą gadką, ewentualnie kulanką (co prawda nie na ulicy, ale różnie bywa:)) i muszę się przyznać, że kobiety mają najlepszą gardę na świecie, jak wpadniesz to nie możesz (raczej nie chcesz:)) wyjść heh.
Napisano Ponad rok temu
Heh, tylko przez te zapędy/nawyki grapplerskie nie rozpędź się i przypadkiem nie złam partnerce ręki, nie mówiąc o uduszeniu jej :wink: .A jako grappler-dyplomata Very Happy załatwiam zwykle sprawę dobrą gadką, ewentualnie kulanką (co prawda nie na ulicy, ale różnie bywa:)) i muszę się przyznać, że kobiety mają najlepszą gardę na świecie, jak wpadniesz to nie możesz (raczej nie chcesz:)) wyjść heh.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zmiany w prawie karnym...
- Ponad rok temu
-
Strach i pewność siebie
- Ponad rok temu
-
21" vs 26" teleskop