aż żal ściska serce, że dorośli ludzie rozwodzą się na temat koszulek

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Idźcie na trening, a nie o pierdołach sie rozwodzicie... solidny spar w full-kontakcie dobrze wam zrobi => gradient tego co jest ważne

aż żal ściska serce, że dorośli ludzie rozwodzą się na temat koszulek
 A pozatrym pogadać o pierdołach też można, jeśli nie ma innych tematów to i o koszulkach można się porozwodzić troszkę
  A pozatrym pogadać o pierdołach też można, jeśli nie ma innych tematów to i o koszulkach można się porozwodzić troszkę  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Myślę, ze nigdy nie miałeś styczności z Tai Chi i stąd taka opinia. Ignorancja lub głupotaHehe, w takim razie koniecznie muszę sobie kupić koszulkę Tai Chi

Poza tym nie walczy styl tylko człowiek. A to jakim stylem walczy można też zobaczyć po gardzie/postawie. Z resztą i tak wygra lepszy.
 zwłaszcza w sypialni
  zwłaszcza w sypialni  Akurat moja dziewczyna ćwiczy to coś nie coś wiem o tym, ale nie pitol mi człowieku, że to jest nie wiadomo co. Skoro takie skuteczne to się na to zapisz
  Akurat moja dziewczyna ćwiczy to coś nie coś wiem o tym, ale nie pitol mi człowieku, że to jest nie wiadomo co. Skoro takie skuteczne to się na to zapisz  :roll:  Zobaczymy jak Ci pomoże człowiek a nie styl jak dostaniesz parę bomb od dobrego uderzacza.
   :roll:  Zobaczymy jak Ci pomoże człowiek a nie styl jak dostaniesz parę bomb od dobrego uderzacza.0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu