Pajace!
Napisano Ponad rok temu
aż żal ściska serce, że dorośli ludzie rozwodzą się na temat koszulek
Napisano Ponad rok temu
Idźcie na trening, a nie o pierdołach sie rozwodzicie... solidny spar w full-kontakcie dobrze wam zrobi => gradient tego co jest ważne
aż żal ściska serce, że dorośli ludzie rozwodzą się na temat koszulek
Właśnie wróciłem z treningu A pozatrym pogadać o pierdołach też można, jeśli nie ma innych tematów to i o koszulkach można się porozwodzić troszkę
No dobra, EOT, więcej tu nie bagrze chyba że coś ciekawego będzie
Napisano Ponad rok temu
Uwielbiam to!!
Sado-maso walki w full kontakcie
A co do trenowania, to mozecie sie zgodzic badz nie, ale przynajmniej czesciowo jestem zwolennikiem teorii o przeznaczeniu. Nie, zebym nie twierdzil, ze nic nie jest w naszych rekach.
Losowi trzeba pomoc po prostu.
U mnie bylo tak, ze dwie kolezanki sie zapisaly i przez miesiac mnie meczyly, zebym z nimi poszedl. Postanowilem sobie, ze pojde i ze bede chodzil dopoki nie zdobede czarnego pasa.
No i postanowienie spelnilem, a przy okazji znalazlem zyciowa pasje.
A kolezanki skonczyly cwiczyc przy pomaranczowych pasach. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Myślę, ze nigdy nie miałeś styczności z Tai Chi i stąd taka opinia. Ignorancja lub głupotaHehe, w takim razie koniecznie muszę sobie kupić koszulkę Tai Chi
Poza tym nie walczy styl tylko człowiek. A to jakim stylem walczy można też zobaczyć po gardzie/postawie. Z resztą i tak wygra lepszy.
Kolejny zwolennik morderczego Tai Chi, hehehe, bardzo skuteczne zwłaszcza w sypialni Akurat moja dziewczyna ćwiczy to coś nie coś wiem o tym, ale nie pitol mi człowieku, że to jest nie wiadomo co. Skoro takie skuteczne to się na to zapisz :roll: Zobaczymy jak Ci pomoże człowiek a nie styl jak dostaniesz parę bomb od dobrego uderzacza.
A by the way tekst o Tai Chi był żartem, jak Ty żyjesz skoro nie zauważasz takich rzeczy 8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak to bywa z kobietami...
- Ponad rok temu
-
akcja na Zabincu
- Ponad rok temu
-
Obrona w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Które zakończenie jest bardziej satysfakcjonujące
- Ponad rok temu
-
hey to ja Azorek ;)
- Ponad rok temu
-
Tak sie bija bokserzy
- Ponad rok temu
-
ulica a muay thai - mit!
- Ponad rok temu
-
strach, schowanie dumy, a teraz czuje sie jak ciota...
- Ponad rok temu
-
Profesjonalny nożownik
- Ponad rok temu
-
Nożownicy na studniówce
- Ponad rok temu