Znalazłem pare stron na ten temat szkoda ze sa opisywane nie zawsze w sposob przyjazny do praktykowania bo i tak nie wiesz OCB jezeli ktos zaczyna przygode z rozciaganie tak jak JA
O to linki :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Przydało by sie to jakos lepiej objasnic
Zastanawiam sie jakie cwiczenia na rozsciaganie stosowac najlepiej przed treningiem i po treningu
Jak wiadomo jezeli sie dobrze wszystko zorganizuje i systematycznie sie bedzie to stosowac jest sie wstanie dosc do pewnego poziomu szybciej a potem znowu probowac nowych metod wydaje mi sie ze dobra organizacja zajec to duzy klucz do sukcesu
A tymbardziej ze podczas stosowania najlepszych dla CIEBIE metod do rozwoju fizycznego jest
systematyczne badanie
tego co ma sie robic
Czy ktos z was ma juz jakies swoje plany na trening silowy np we wtorek klatak bices itp....
macie jakies dobre plany z ktorych warto skorzystac
bo ja jestem na etapie tworzenia takiego planu i chcem sobie ulozyc taki plan ktory mi pomoze sie rozwijac w dobrym tepie
Pozdrawiam
aha no i jest tyle rodzajow rozciagania ze w sumie jak dla mnie jest ciezko to jak narazie ogarnac macie jakies pomysły
Pozdrawiam Maciej Niewiński