i mam pare pytan wiec tak
  i mam pare pytan wiec tak Moim problemem jest moje zdrowie
 mam 193 wzrostu i waze 77kg moja waga jest strasznie nie stabilna wacha sie o jakies 5 kg raz waze 83-84 a raz 77kg chodzilem do lekaza itp no i jak to lekaz nic ciekawego nie powiedział
  mam 193 wzrostu i waze 77kg moja waga jest strasznie nie stabilna wacha sie o jakies 5 kg raz waze 83-84 a raz 77kg chodzilem do lekaza itp no i jak to lekaz nic ciekawego nie powiedział  wiec postanowiłem to wziasc w swoje rece cwicze juz około 2 miechow uzywam kreatyny i suplementow białkowych ale mam do was pytanie ogolnie moja sylwetka niczym nie imponuje bo wsumie czym miała by imponowac po 2 miesiacach
 wiec postanowiłem to wziasc w swoje rece cwicze juz około 2 miechow uzywam kreatyny i suplementow białkowych ale mam do was pytanie ogolnie moja sylwetka niczym nie imponuje bo wsumie czym miała by imponowac po 2 miesiacach  jestem dosc szczupła osoby czy myslicie ze powinienem trenowac tak aby w tym momencie zwiekszyc swoja mase miesniowa a potem ja kształtowac czy odrazu wziasc sie do roboty ogolnie tez wlaczylem do swojego treningu trening izometryczny czy to jest dobry pomysł?
  jestem dosc szczupła osoby czy myslicie ze powinienem trenowac tak aby w tym momencie zwiekszyc swoja mase miesniowa a potem ja kształtowac czy odrazu wziasc sie do roboty ogolnie tez wlaczylem do swojego treningu trening izometryczny czy to jest dobry pomysł?i robie sobie trening silowy we wtorek czwartek i sobote czy to jest dobre połaczenie ?
Chcem ogolnie ukształtowac swoje ciało nie jak kulturysta ale chcem byc poprostu sprawny fizycznie za jakis czas mam zamiar trenowac sztuki walki wiec dlatego cwicze i mam do tego zapał i napewno dopre swego

no i też nie przesadzaj bo jeżeli za dużo masy zrobisz to potem na SW będziesz się ruszał jak kłoda
  no i też nie przesadzaj bo jeżeli za dużo masy zrobisz to potem na SW będziesz się ruszał jak kłoda  
  FaceBook
 FaceBook