ochraniacze kolan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A sparringi parterowe bez maty to bardzo zły pomysł, żeby nie powiedzieć głupi. Aha, łokcie, kostki u nóg, barki i głowa też mogą znacznie ucierpieć.
eee, to sobie chyba daruję te ,,sparingi" . Obejrzałem sobie instrktażówki Basa Ruttena i się nakręciłem z lekka . No ale będę musiał zadowolić się doskonaleniem techniki w bezpiecznych warunkach ale na nieoporującym przeciwniku - swetrze :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ale będę musiał zadowolić się doskonaleniem techniki w bezpiecznych warunkach ale na nieoporującym przeciwniku - swetrze
Czy ja zrozumiałem dobrze? 8O 8O
Będziesz ze swetrem sparował?
Od dzisiaj jesteś moim bożkiem
Napisano Ponad rok temu
Czy ja zrozumiałem dobrze? 8O 8O
Będziesz ze swetrem sparował?
a co mam kurna robić? Na matce trenować jak nie mam z kim? Albo zamulać się oglądając programy kulinarne? A Ty dexter nie byłbyś taki sprytny jakbyś nie miał wyboru, tak jak ja. Jak nie ma innej opcji - jest sweter. Co w tym nienormalnego? Dźwignie trenuję, to żaden sparing. To taka walka z cieniem, tyle że w parterze. ,,Wyszłem" z siebie przez Was. Zadowoleni? Skończmy OT.
Napisano Ponad rok temu
Po drugie, sparing na przerwie w szkole, ty chyba żeś normalnie na łeb upadł, jeszcze pewnie z kumplem, który sztuki walki oglądał w filmach z Jackie Chan'em. Tak to ja bym od razu karetkę wzywał dla jednego a policję dla drugiego.
Nie wszystko co się zobaczy w jakimś filmiku trzeba od razu wypróbować, a przynajmniej nie na przerwie w szkole.
Napisano Ponad rok temu
masz 19 lat, może bardziej potrzebny ci psycholog, albo uwolnienie od mamusi
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze jak byś się chwilę zastanowił, to sparing z twardymi ochraniaczami nie zakończył by się zbyt dobrze dla przeciwnika.
o tym rzeczywiście nie pomyślałem :? . Ale z resztą nie było problemu. Kolega też oglądał Ruttena ale nic nie ćwiczy i jest o wiele słabszy ode mnie (krzywdy mi nie zrobi, sam miał zakwasy jak założył mi gilotynę i trzymał kilkanaście sekund), a ja kieruję się zasadą: ,,nie rób drugiemu co tobie nie miłe". Ale już z tym skończyliśmy, bo podłoga za twarda. No i się z nas brechtali w szkole, że się obmacujemy Więc już mi ochraniacze niepotrzebne, dzięki za rady i ,,konstruktywną krytykę."
Napisano Ponad rok temu
Nie będą się koledzy śmiać, że się obmacujecie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Alkohol i jego wpływ na efekty treningu sztuk walki
- Ponad rok temu
-
ćwiczenia do akrobacji
- Ponad rok temu
-
zacinajaca sie szczeka
- Ponad rok temu
-
aminostar
- Ponad rok temu
-
Ból ścięgien
- Ponad rok temu
-
Prosze o trening
- Ponad rok temu
-
problemy ektomorfika
- Ponad rok temu
-
suplementy po terminie przydatosci do spozycia
- Ponad rok temu
-
mleko UHT - pic czy unikac ?
- Ponad rok temu
-
Jak laczyc kreatyne z gainerem i białkiem?
- Ponad rok temu