Alkohol i jego wpływ na efekty treningu sztuk walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
S.O.S. w linku ktory podales jest napisane: Z jednym wyjątkiem: piwosze. Kilka litrów piwa tygodniowo potrafi w widoczny sposób zaokrąglić im brzuchy. Ale degustatorzy innych trunków nie mają tego problemu.
Czyli jednak piwo tez ma wplyw na miesien piwny
chodzi o to ze miesien piwny to nie sadlo, slowo alkohol nie odnioslem do samego piwa lecz szeroko pojetego alkoholu...moj blad
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
owszem. ale kalorie w z alkoholu maja pierwszenstwo, przez to jezeli zjesz cokolwiek pijac to to co zjadles zmieni sie w tluszcz. a "miesien piwny" to oprocz "rozepchanych organow"(?) tluszcz wewnetrzny, ktory jest grozniejszy od podskornego.moze nie koniecznie bezposrednio niszczy bialka ale odwadnia...z ta tkanka tluszczowa sie nie zgodze-kalorie z alkoholu nie zmieniaja sie w sadlo
isoto, ja jakbym mial pic to tylko wodke. najmniejszy kac (potwierdzne naukowo).
Napisano Ponad rok temu
Organoleptycznie również.isoto, ja jakbym mial pic to tylko wodke. najmniejszy kac (potwierdzne naukowo).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
muszę chyba podpis zmienić
Napisano Ponad rok temu
nie trzeba sie zawsze lac tylko po japie czasem trzeba pogadac posiedziec sobie..
przeciez nie bede siedzial przy wodzie mineralnej
ale jesli cykl treningowy jest mocniejszy bo przygotowujemy sie pod jakies zawody to uwazam ze picie wiecej niz jednego pivka nie ma sensu
bo moze bolec glowa i zazwyczaj sie niechce robic nic w nastepnym dniu wiec nie ma sensu sie cofac jak sie idze z forma do przodu
Napisano Ponad rok temu
( nie naklaniam nikogo do picia )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciecie sie zyletkami to syf, tnijcie sie nozami.
alkoholom i narkotykom stanowcze NIE.
Napisano Ponad rok temu
alkoholom i narkotykom stanowcze NIE.
i tak jak mowisz, ja o narkotykach nic nie pisalem.
Napisano Ponad rok temu
Blanty to syf już wolałbym sterydy napierdalać. Od sterydów przynajmniej sie rośnie a od blantów tylko sie głupieje. Chyba ze miales Tae Tad na mysli krecenie blantów z tetexem.
Tetex to gówno a na każdego kto pali patrze jak na kretyna. Nienawidze palenia
Napisano Ponad rok temu
Tak alkochol to tez narkotyki Brawo z inteligencjeTrawa to tez narkotyk tak samo jak alkohol.
A pozatym sam gubisz sie w odpowiedziach
Cytat z tego tematu:
Blanty to syf już wolałbym sterydy napierdalać. Od sterydów przynajmniej sie rośnie a od blantów tylko sie głupieje
I cytat z knajpy:
W ogole dzis z kumplem z czasów liceum siedzac na placu zabaw wspominalismy dawne czasy. Normalnie jak w roku 97 nic tylko blanta opierdolić Zreszta czesto wspominajac dawne czasy zaczynam z nim gadke od zdania "siema stary kiedy jaramy" albo "kiedy kwasa bierzemy... jutro?... kurwa czemu nie dzis?".
Ech łeska mi sie w oku kreci kiedy to pisze.Iide zajac sie czym pozytecznym bo "dzis jestem starszy mam coś w garści" jestem powazniejszy i zajecia mam troche madrzejsze
Kurwa Mate sam sobie przeczysz
I powiem ze wolal bym przy jarac cos raz na 2 miechy niz wpierdlac koksy.
Przepraszam za OT.
Napisano Ponad rok temu
pierwsza lepsza definicja narkotyku po wpisaniu "narkotyk" w google
Alkohol to tez narkotyk. Wkurwia mnie jakl slysze: nie bierzcie narkotyków pijcie lepiej wódkeNarkotyk to potoczne określenie substancji wpływających na świadomość.
Po 2
obszczekujesz nie to drzewo bo ani sie nie gubie w wypowiedziach ani sobie nie przecze. Nie biore narkotyków (typu trawa czy kwasy, Amfa, Hera and other shit)
Jesli chodzi o mój stosunek do alkoholu - nie spijam sie do utraty świadomosci a w okresach gdy dużo trenuje nie biore alkoholu do ust. Czyli podsumowujac pije tylko wtedy gdy lecze kontuzje. Nie pierdole co jest lepsze czy trawa czy wódka bo wszystko jest dla ludzi. Lubie sobie wypić wole to niż sie spizgać i sram na to czy alkohol to dla kogoś narkotyk czy nie.
Nie biore strerydów ale i tak wolalbym to niz jarać trawe. Jesli chodzi o gadki w stylu "kiedy jaramy" - kiedy tak mówie sam krece beke z siebie takiego jakim bylem jako 17 letni gówniarz.
Po 3
DziekiWiesz co Mate pojebany jestes rowno 8O
.
Napisano Ponad rok temu
Chuj kurwa niech bedzie ze pijac zarzywam narkotyk (choc w Polsce ze wzgledu na slowiańskie tradycje nie stawia sie miedzy wodką a innymi substancjami odużającymi znaku równości) ale przynajmniej nie uwazam ze jestem lepszy od kogoś kto lubi sie spalić. Koncze gadke bo jestem najebany zaraz strace swiadomośc i wyjdzie ze sam sobie przecze.
Napisano Ponad rok temu
Nie, ponieważ nie powoduje uzależnienia fizycznego.Trawa to tez narkotyk tak samo jak alkohol.
Powoduje psychiczne, ale jeśli definicję narkotyku rozszerzyć na uzależnienia psychiczne, to wtedy internet albo gry hazardowe też można nazwać "narkotykami" (korzystanie z nich zmienia samopoczucie, istnieją terapie dla osób uzależnionych od internetu i hazardu itd.)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ćwiczenia do akrobacji
- Ponad rok temu
-
zacinajaca sie szczeka
- Ponad rok temu
-
aminostar
- Ponad rok temu
-
Ból ścięgien
- Ponad rok temu
-
Prosze o trening
- Ponad rok temu
-
problemy ektomorfika
- Ponad rok temu
-
suplementy po terminie przydatosci do spozycia
- Ponad rok temu
-
mleko UHT - pic czy unikac ?
- Ponad rok temu
-
Jak laczyc kreatyne z gainerem i białkiem?
- Ponad rok temu
-
Grzyb...
- Ponad rok temu