Grzyb...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Travogen, tym czyms wyleczyłem gówno z którym walczyłem okrągły rok (nie mylić z GYNO-Travogen który jest chyba na grzybice odbytu )
brzmi jak nazwa jakiegoś sterydu
mnie kiedyś grzyb wykluczył na okrągły miesiąc. Grz. palców i stóp to betka gorzej jak się złapie grzyba na paznokciach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mnie kiedyś grzyb wykluczył na okrągły miesiąc. Grz. palców i stóp to betka gorzej jak się złapie grzyba na paznokciach.
Mnie jak już pisałem wykluczył na rok!!! A miałem go na czole... Lazilem z wielką czerwoną piz.... plamą na czole no i z treningow nici. Co najgorsze byłem u 6 lekarzy i pomimo wielu badań nikt nie mógł zdiagnozować co to jest (podejrzewano nawet borelioze). W koncu w klinice akademickiej miła Pani doktor mi zapisała travogen po 2 tygodniach sladu nie było...
I dezynfekowac!!!polecam myc maty:)
Napisano Ponad rok temu
przez jakies fachury rok treningów z głowy
Napisano Ponad rok temu
jak wygladaja wasze grzyby?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To może być zakażenie bakteryjne. Nie tak dawno miałem coś podobnego: zaczęło się od otarcia. A potem zaczęło się rozprzestrzeniać (nie jednolita plama, tylko małe plamki w okolicy) i paprać (tzn. swędziało i nie goiło się ładnie). Wizyta u dermatologa, odpowednia maść z antybiotykiem i po tygodniu smarowania dwa razy dziennie spokój.wlasnie mi tez cos sie pokazalo na stopie ale porownujac to do zdjec grzybicy stop z gugla to wyglada zupelnie inaczej. jak takie obtarcie na kostce lekko zaczerwienione. mial ktos cos takiego
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
To może być zakażenie bakteryjne. Nie tak dawno miałem coś podobnego: zaczęło się od otarcia. A potem zaczęło się rozprzestrzeniać (nie jednolita plama, tylko małe plamki w okolicy) i paprać (tzn. swędziało i nie goiło się ładnie). Wizyta u dermatologa, odpowednia maść z antybiotykiem i po tygodniu smarowania dwa razy dziennie spokój.wlasnie mi tez cos sie pokazalo na stopie ale porownujac to do zdjec grzybicy stop z gugla to wyglada zupelnie inaczej. jak takie obtarcie na kostce lekko zaczerwienione. mial ktos cos takiego
jaka masc ci przepisal?
ja smaruje jakimis na grzyby od dwoch wczoraj ale jak narazie bez efektow.
nie swedzi mnie to ani troche lekko zaczerwienione zgrubienie na skurze takie...wogule to nie wyglada tylko jest
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Waże 65kg 178cm.....
- Ponad rok temu
-
Cudowny lek na raka?
- Ponad rok temu
-
Artroskopia...
- Ponad rok temu