trenadrol
Napisano Ponad rok temu
od przyszłego tygodnia zaczynam cykl na trenadrolu lecz zastanawiam się czy przy tym środku powinienem zwiększyć ilosć białka w diecie obecnie mam 2,4 gr na kg ciała to i tak dużo prosze o odpowiedz pzdr
Napisano Ponad rok temu
Dokup bialko nie zaszkodzi napewno. Powinines zwiekszyc i to o bardzo duzo tak samo wegle.witam
od przyszłego tygodnia zaczynam cykl na trenadrolu lecz zastanawiam się czy przy tym środku powinienem zwiększyć ilosć białka w diecie obecnie mam 2,4 gr na kg ciała to i tak dużo prosze o odpowiedz pzdr
Napisz cos o sobie staz waga przebyte cykle ps nie zapomnij o krecie i prozdrowotnych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zalezy od oraganizmu ja jestem typowym ekto wiec mi nawet jak poszlo ponad 10 kg na plus tluszczu 0. Ale to zalezy od organizmu. Ektomorfik moze zwikszyc dawke do kolosalnych ilosci i tam mu sie nic nie stanie ale normalny czlowiek hm. Ale mówie ci spokojnie ze 3g/kg bialka mozesz brac, ja bralem nawet ponad 3g a jeden kumpel jeszcze wiecej. Jezeli szybko lapiesz fat to nie przesadzaj z gainerem. PS: 105 kg to jest juz naprawde ladniestaż 1,5 roku, waże 105 kg to jest mój pierwszy cykl na ph ale mam już białko, osłonki, clomid i prozdrowotne ale teraz się zastanawiam ile powinienem przyjąć gram białka na kg ciała, a jeszcze jedno jak zwiększe węgle to zaleje mnie tłuszcz czy przy braniu ph jest inaczej pzdr
Aha przy trenie raczej nie bedziesz mial za duzo tluszczu, trenadrol buduje wysokiej jakosc suche miecho. Jest bardzo mocny i nie pamietam zeby kogos po nim zalalo nawet. Powinien cie troche nawet podrzezbic. Co innego massdrol ale to inna historia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak kup sobie chociaz 1 opakowanie Arremadextu XTR i bedzie gitaraja też jestem ekto i chyba odniose się do twojej rady i z większe do 3g/kg, a tak pozatym 105 kg to nie tak dużo przy wzroście 191 dzięki za odpowiedz ale mam jeszcze jedno pytanie bo po cyklu zamierzam wziąść 12 tabs clomidu i czy jest mi jeszcze do tego potrzebny ten pct