Po co ci latarka, skoro możesz komórką sobie przyświecić?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tak sobie myślę, że ludzie, będący w posiadaniu czegoś od Gerberka, Fenixa, ARC, Lenserka, Inovy, Surefire czy innych producentów a nawet jakiegoś "bazarowca" mieli ostatnio w niektórych miejscach Polski znacznie przyjemniejsze życie od zwolenników świecenia komórkami. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Tak sobie myślę, że ludzie, będący w posiadaniu czegoś od Gerberka, Fenixa, ARC, Lenserka, Inovy, Surefire czy innych producentów a nawet jakiegoś "bazarowca" mieli ostatnio w niektórych miejscach Polski znacznie przyjemniejsze życie od zwolenników świecenia komórkami. :wink:
Pomyślałem tak samo, tym bardziej, że przez szpary w oknach lub wręcz wybite szyby wiatr pewnie niejednemu świeczkę zdmuchnął.
-- M.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... a po południu piec ropalałem z LL w odłoni. W ten dzien doceniłem swoje latarki.
To nieźle grzeje ten LL...
-- M.
Napisano Ponad rok temu
Hehejak na zlość L2P bez aku w CPF'ie siadł aku
Jak to z Tobą jest?
Bo ja trzymam się zasady, w myśl krórej do każdej latarki mam albo drugi komplet akumulatorów, albo drugi komplet bateri. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jeśli chodzi o dwufunkcyjność to ostatnio do rozgrzania rąk na rybach używałem huntlighta ft02 z aku cr 123 nieżle grzeje więc panowie 2 w 1 i lampka i kieszonkowy ogrzewacz rąk żeby jeszcze za mnie do roboty chodziła to była by zajeb....a latarka
Napisano Ponad rok temu
MMMMmmmmmmmmmmmmmmmmusi być latarka.
Komórka też- w razie awarii - to oczywiste
Pozdr Zenobee
Napisano Ponad rok temu
WIEDZIAŁA gdzie ona jest, WIEDZiAŁA, że świeci 20x mocniej (albo lepiej) niż jej latarka z hipermarketu na 3xR20, ale... nie chciała mi rozładować baterii (a latarka jedzie od pocz. maja na 1 kpl. 3xAAA )
Wolała się 2 dni po ciemku bujać... Z latarką, co daje mniej światła, niż świeczka... :?
Kupiła sobie Loco, teraz jest na kupnie jakiegoś folderka EDC (pewnie stanie na BM555), a po ostatniej awarii chce też latarkę... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
PS zeby nie bylo OT - od kiedy kupilem pierwsza latareczke (gerber IU) to nie wyobrazam sobie fuknkcjonowania bez czegos jasnego w kieszeni - przez trzy tygodnie jak czekalem na fenixa to ciezko bylo
P_P
Napisano Ponad rok temu
Hehehea jeśli chodzi o dwufunkcyjność to ostatnio do rozgrzania rąk na rybach używałem huntlighta ft02 z aku cr 123 nieżle grzeje więc panowie 2 w 1 i lampka i kieszonkowy ogrzewacz rąk żeby jeszcze za mnie do roboty chodziła to była by zajeb....a latarka
Do roboty, to raczej latarki chodzą ze mną, za mnie jakoś nie chcą.
na ryby jednak wolałbym tą latarkę w konfiguracji na dwa paluszki z akumulatorkami, bo dłużej poświeci.
Na aku CR-123 to raczej do kieszeni w miasto. :wink:
Dobrze gada, dać mu wódki.z komórką to jest tak, (...)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Która latarka?
- Ponad rok temu
-
Fenix L1S
- Ponad rok temu
-
Nowości HDS Systems/Novatac
- Ponad rok temu
-
ponownie fenix pomocy kontra alfalux
- Ponad rok temu
-
oringi
- Ponad rok temu
-
Rotho G.I. - latarka kątowa - co to za sprzęt?
- Ponad rok temu
-
Stadionowy sprzęt vs markowe produkty
- Ponad rok temu
-
Led-Lenser V6 mod XR-E mini recenzja
- Ponad rok temu
-
Chcialbym zostac synem szklarza!!!
- Ponad rok temu
-
teścik paru latarek