Nin-jitsu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy ja napisałem, że ninja to tylko kroczenie drogą dobrotliwego serca .
Sprwadź dokładniej bo drogą dobrotliwego serca kroczyli tylko biali Ninja w czerwone i niebieskie grochy którzy głównie medytowali i rozwijali się duchowo a w chwili zagrożenia nie szli na łatwizne i nie sięgali po miecz tylko obezwładniali napastnika gąbką do ścierania tablicy. Takich Ninja jest całkiem sporo we współczesnych "Sztukach Walki"
Musisz lepiej poszukać.
Proponuje. Kup se siurikeny na Allegro po 5,50 i doskonal wbijanie w deske w domu.
Może kiedyś uda Ci się nawet komuś wbić w opasłe dupsko.
JAk nie rzucisz tak się wbija.
Super są też bomby z jajka niespodzianki i proszku do pieczenia. Sypiesz do jajka proszek a potem tylko jak trza otwierasz - plujesz - zamykasz-wkładasz Mamie do torebki- i jak potrząśnie torebką to BUM I wszytko uświnione
No i oczywiście żebyś był Bracie kompletny to potrzebujesz przede wszytkim tego. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I wszytko.
Zdaje się szyją w sam raz na Ciebie
Bo ten kostium co masz na zdjęciu To raczej nie... Za bardzo charakterystyczny..
Ewentualnie w wersji "...drogi dobrego serca .."
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Co do kostiumów to pewnie próbujesz sie pozbyć swoje "ekwipunku" do ćwiczeń ponieważ chcesz dobyć ten oto uber strój: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdro i życze udanej aukcji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem o co Ci chodzi, tak jak i pewnie sam Bogumił. Problem w tym, że po tym jak napisaleś jedną głupotę, zacząłeś się tłumaczyć kolejnymi.
Kolega dał sygnał, że powinieneś zweryfikować swoją wiedzę w tym temacie. Przyjmij to po męsku. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Bogumil, chcialem tylko zebys wiedzial ze jestes moim Bogiem - pisz dalej, prosze. Juz sie nie moge doczekac kolejnego posta!
ja takze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie były zakały ninja biorące zlecenia na zabójstwo niewinnego...
przestraszony... oczywiście mając na myśli "zdrowego" ninje a nie morderce który spacza opinie na temat tego.
Parafraza.Z pewnością zabijanie opanowali doskonale jednak radze poczytać jak ciężki był trening ninja i zastanowić się czy poświęcali temu tyle tylko po to by zabić czy samodoskonalić sie ?
Wszyscy wiemy jak ciężkie ćwiczenia przechodzą żołnierze jednostek specjalnych na całym świecie (czy u nas Grom). Zastanówmy się czy ci komandosi poświęcają tyle czasu, potu, krwi... tylko po to aby stać się doskonałymi maszynami do zadań specjalnych, w tym taż zabijania. Czy to ma sens? Czy ważniejsze nie jest ich samodoskonalenie się
Napisano Ponad rok temu
[Wszyscy wiemy jak ciężkie ćwiczenia przechodzą żołnierze jednostek specjalnych na całym świecie (czy u nas Grom). Zastanówmy się czy ci komandosi poświęcają tyle czasu, potu, krwi... tylko po to aby stać się doskonałymi maszynami do zadań specjalnych, w tym taż zabijania. Czy to ma sens? Czy ważniejsze nie jest ich samodoskonalenie się
Cypis, oni sie samodoskonalą przy okazji, w ramach efektów ubocznych
Napisano Ponad rok temu
gdybym byl modem napisalbym ze dyrekcja zoo prosi o nie dokarmianie trola ale nie jestem wiec poprosze Cie o jeszcze kilka postow
prosze Bogumil badz czlowiekiem daj sie posmiac
Napisano Ponad rok temu
A po drugie :dupa:- tu mnie właśnie pocałuj.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Aha, zeby bylo jasne - nikt Cie nie nauczy jak byc ninja szczegolnie w 3miescie chyba nie bedziesz biegal z mieczem po miescie, co? wspolczesna wersja ninja to glowny bohater filmu 'ghost dog' Jarmusha. Polecam!
Napisano Ponad rok temu
to tylko jedna z kilku historii, jakie klient ma w zestawie
Napisano Ponad rok temu
zapewnial, ze bijac sie z kims, jest w stanie przyjac kopniecie boczne (sidekick bodajze, u nas to sie martelo nazywa na zebra, by sie zoreientowac, jaka sila przeciwnik dysponuje...
całkiem możliwe ..zapomniał tylko dodać że moze zrobic to tylko raz w trakcie każdej walki :wink:
Napisano Ponad rok temu
Slowo daje nie wiem który tekst jest zartem a który pisany jest na powaznie
Żyje jeszcze dwóch prawdziwych Mistrzów Ninpo mają koło 90-tki Jeden to 54 pokolenie wielkich Mistrzów
1) Tenumra ? Czy jakoś tak? Pokazywali Go kiedyś na Discovery jak robił wydmuszki z jajek i wsypywał tam jakieś proszki,- Sie taka wydmuszke gniotło i sypało w oczy ofiary a ten Ślepł. - Podobno zawrtośc 100% z naturalnych składników- żadnej chemi )
Prowadzi Szkołe gdzieś w Japoni ? tyle że ma 11 uczniów na których przelewa wiedze i tajemnice.
2)Drugi Mistrz nawet nie zgodził się wystąpic przed kamerą (może dalej przyjmuje zlecenia- na roboty )
Ale też ma jakieś 10-12 uczniów.
(...)
Samych technik gryzienia w Ninpo jest kilka tysięcy.
(...)
Sprwadź dokładniej bo drogą dobrotliwego serca kroczyli tylko biali Ninja w czerwone i niebieskie grochy którzy głównie medytowali i rozwijali się duchowo
(...)
Panom chodzi raczej o Ninpo - pradawną sztukę zabijania wszelkimi sposobami - praktykowaną przez samurai skrytobójców.
kilka pytan
skad wiesz o tych mistrzach skoro nauczaja w tajemnicy kilku uczniow i skad wiesz ze jest ich tylko dwoch
kilka tysiecy technik gryzienia liczac ze uczylbys się jednej dziennie to masz około 20 lat z glowy na samo gryzienie
w cytacie trzecim podejrzewam zart
pozdrawiam Bogumil i proszę napisz jeszcze co nieco o Nin-Jitsu czy tez Ninpo 8)
Napisano Ponad rok temu
Wybralem perelki
Slowo daje nie wiem który tekst jest zartem a który pisany jest na powaznieŻyje jeszcze dwóch prawdziwych Mistrzów Ninpo mają koło 90-tki Jeden to 54 pokolenie wielkich Mistrzów
1) Tenumra ? Czy jakoś tak? Pokazywali Go kiedyś na Discovery jak robił wydmuszki z jajek i wsypywał tam jakieś proszki,- Sie taka wydmuszke gniotło i sypało w oczy ofiary a ten Ślepł. - Podobno zawrtośc 100% z naturalnych składników- żadnej chemi )
Prowadzi Szkołe gdzieś w Japoni ? tyle że ma 11 uczniów na których przelewa wiedze i tajemnice.
2)Drugi Mistrz nawet nie zgodził się wystąpic przed kamerą (może dalej przyjmuje zlecenia- na roboty )
Ale też ma jakieś 10-12 uczniów.
(...)
Samych technik gryzienia w Ninpo jest kilka tysięcy.
(...)
Sprwadź dokładniej bo drogą dobrotliwego serca kroczyli tylko biali Ninja w czerwone i niebieskie grochy którzy głównie medytowali i rozwijali się duchowo
(...)
Panom chodzi raczej o Ninpo - pradawną sztukę zabijania wszelkimi sposobami - praktykowaną przez samurai skrytobójców.
kilka pytan
skad wiesz o tych mistrzach skoro nauczaja w tajemnicy kilku uczniow i skad wiesz ze jest ich tylko dwoch
Żyje jeszcze dwóch prawdziwych Mistrzów Ninpo mają koło 90-tki Jeden to 54 pokolenie wielkich Mistrzów
1) Tenumra ? Czy jakoś tak? Pokazywali Go kiedyś na Discovery
Napisano Ponad rok temu
A po drugie to myślałeś, że jestem jednym z wybranych i stąd wiem ?
Świetna dedukcja Watsonie. Grartuluje ilorazu.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Front kick - problem
- Ponad rok temu
-
Szkolenie z R.A.T.
- Ponad rok temu
-
Byle nie pięścią ...
- Ponad rok temu
-
przygoda ze sklepem
- Ponad rok temu
-
zuzywanie sie worka treningowego - problem i dziura
- Ponad rok temu
-
Prosze Was o ocene planu treningowego na siłowni !!!
- Ponad rok temu
-
"fighterskie ciuchy"
- Ponad rok temu
-
Materiały arhiwalne z Bruce Lee ?
- Ponad rok temu
-
Doradźcie - gdzie w Wawie cwiczyc mając 30kę na karku?
- Ponad rok temu
-
Szacunek
- Ponad rok temu