Dla Vickomaniaków
Napisano Ponad rok temu
Przyda się, nie wiecie czy jest juz dostępny w Polsce?
Chcę wymienić swojego nomada na Niego.
Pozdr Zenobee
Napisano Ponad rok temu
Widzę, że spece od Vicków zapodali w swoim produkcie window breakera i ostrze dedykowane do przecinania pasów.
Podobuje mnie się okrutnie.
Jedno co mnie drażni, to ten żółty kolorek rękojeści :?
Eeeech, żeby była taka wersja z czarną, albo ich tradycyjną czerwoną...
Napisano Ponad rok temu
mnie się podoba - może bym tylko wnioskował o ostrze do cięcia pasów z możliwoscią otwierania 1 ręką, choć chyba jest to zapewnione - na końcu jest takie zahaczenie - więc ok..
Napisano Ponad rok temu
Sens stosowaniania tego koloru jest oczywisty, tyle, że nie jestem strażakiem, a kolorek mi się nie podoba i dlatego niniejszym składam oficjalny protest i zarzucam Victorinoxowi, że preferuje jedną firmę. :wink:Oj wydaje mi się, że kolorek żółty luminescencyjny (trudne słowo ) jest dla tego zestawu jak najbardziej na miejscu.
Cholera wie, jak jest z tym akurat.Poza tym wymiana okładzin w Vicku to chwila - no chyba, że zmienili ich kształt - co by w przypadku Vicka miało znamiona rewolucji.
Mnie też się podoba i nie powiem, bym nie był pod wrażeniem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 8Omnie się podoba - może bym tylko wnioskował o ostrze do cięcia pasów z możliwoscią otwierania 1 ręką, choć chyba jest to zapewnione - na końcu jest takie zahaczenie - więc ok..
A wygląda jak zwykły, poczciwy otwierany jedną ręką Vicek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
choc pewnie skoro jest to taka nowość, to trza będzie troche poczekać, z racji pewnej "bezwładności" polskiego rynku.
Napisano Ponad rok temu
Ot tak na wszelki wypadek. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Racja trzeba go mieć.
Pozdr Zenobee
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tani multitool?Mammut???
- Ponad rok temu
-