wasze suplementy
Napisano Ponad rok temu
ja biore przedewszystkim
witamin vitaral albo centrum od 1 do 3 tabletek
magnez przecietnie co drug dzien albo po ciezkim wysilku fizycznym
chrom zeby niejesc czekolady ( od oklo miesiaca, dziala teraz niejadam slodyczy prawie wcale wczesniej zjadalem od jednej do 3 tabliczek czekolady + batoniki)
Bialko 2 3 razy dziennie czasem raz dzienni i zawsze okolo godzine po treningu( chcialbym przybrac troche miesni )
carbo przed i potreningu a w czasie treningu bardzo rozcieczone - wydaje mi sie ze czuje sie mniej zmeczony i szybciej sie regeneruje
co wy nato, waze jakies 72 kilo mam okolo 18. NIejadam miesa i wedlin! no moze raz na miesiac i niezmienie tego. Jestem delikatnie wyzylowany mam namysli ze dosc wyraznie widac mi miesnie poza brzuszkiemn, niejest duzy ale miesni nanim nie widac.chcialbym aby moje miesnie byly ogolnie wieksze. dlatego ciekaw jestem waszych propozycji i tego jak wy sie suplementujecie
Napisano Ponad rok temu
PS. oczywiście to jest moje osobiste zdanie, nie próbuje ci tu wmówić, że to co robisz jest złe, tylko, że sądze, że jest niepotrzebne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja niczego takiego nie łykam...odżywiam się jak mi się podoba ( lubie mięso, więc je jem ), jak mam jakieś batoniki, czekoladki to je jem, bo czemu nie, uważam, że jakieś super diety są niepotrzebne, ciało same stanie sie silniejsze, mięśnie same się rozwiną, trza tylko czasu
mysl tak dalej swiata tym nie zbawisz ale przynajmniej bedzie weselej :wink: ale jak bedziesz 10 - 15 lat starszy to pewnie zmienisz zdanie.
Przepraszam czy twoi rodzice sa rolnikami? prowadza gospodarstwo a ty dzieki temu jesz tylko zdrowe warzywa bez chemi i miesko ze zwierzątek karmionych naturalną paszą?a wiadomo, że naturalne żeczy są najlepsze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powiedz mi czy ktos ci tu placi za robienie z siebie pajaca czy robisz to z zamilowania?ja przez jeden dzień byłem na cyklu z odżywką białkowo - węglowodanową - Candy Up, ale zrezygnowałem. .
Napisano Ponad rok temu
jak chcesz mięśni to proponuję odwiedzać siłownię
Niechce napompowanych miesni i niechce wygladac jak bojler z silowni ktory ma problem zeby sie podrapac po lopatkach albo ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NIe, wiem ze zalezy to poprostu od rodzaju treningu ale zalozylem ten post z checi dowiedzenia sie jakie suplementy wy uzywacie i dlaczegoMyslisz ze trening na silowni rowna sie staniu sie nakoksowana swinia, i brakiem mozliwosci zrobienia normalnej sylwetki?
Napisano Ponad rok temu
dziękuje
Napisano Ponad rok temu
2.ja chodze na silownie i nie jestem napompowana swinia
3.moje suple to: cynk(zincas forte), magnez(filomag b6), witaminy(teraz: dialy formula), czasami kreatyna
dziekuje za uwage
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Beta karoten - podobno fajnie brac jak jestes krotkowidzem
Lecytyna - by lepiej myslec w walce
Bialko - dziala antykatabolicznie
Glutamina - antykatabolik i anabolik
Dziekuje za uwage 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-