Sklep MMA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I czy wiesz coś nowego o rękawicach pride?
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za cynk ale myślę że Ryota ma ważniejsze sprawy niż przesyłać mi koszulki i inne gadżety.te TD wiesz jakies ciuchy sa bomba KILLER BEE jak bys zagadal z ryota to moze byscie cos dograli
Bo ja wiem, radzę omijać brazylijczyków. Jak dla mnie to wygląda to tak że wysyłam pieniądze, w zamian otrzymuję "nic". Jak znajdę z 10 osób które kupiły coś na oficjalnej stronie No Gi od Vitora Belforta to może dam się przekonać do inwestycji.Take nie wiem czy mial bys z kad ale poszukam i ja shopow z ciuchami vitka na jego www jest juz koszulka zajebista
Nie planuję tego teraz, może w przyszłości. Choć to dobry pomysł póki Fedor wygrywa :wink:powiedz, czy istnieje chociaż cień szansy, ze w ofercie będziesz mieść stuff Red Devil Sport Club
Nawet nie mogłem znaleźć ich stronki.lub Russian Top Team
Tu są spore szanse, ale to dopiero się dowiem.ew. Crocop squad?
Wiem że nie ma ich nawet na stronie Pride FC. Kontaktowałem się ale zastałem ciszę, nie odpowiedzieli. Trzeba cierpliwie czekać.I czy wiesz coś nowego o rękawicach pride?
Pozdrawiam również
P.S. A tak będąc w temacie rękawic to może troszkę niezbyt skromnie ale Rękawice Rogue Competition Pro Gloves które sprzedaję, zaskoczyły mnie niesamowicie pozytywnie. Jestem bardzo czuły i wymagający co do sprzętu. Zdjęcia zupełnie nie oddają jakości i dopasowania do dłoni. W skrócie - są świetne.
Napisano Ponad rok temu
Profesjonal:)
Polecam
Napisano Ponad rok temu
P.S. Fakt, towar jest świetny, z żalem odsyłałem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczerze muszę przyznać, że ceny mnie przeraziły. Te same rzeczy można znaleźć na stronach zagranicznych sklepów nawet 60-70% tańsze...
Doliczyłeś/aś sobie przesyłke
Napisano Ponad rok temu
Wejdz na strone Atamy, policz ich cene, plus ich przesylke i wtedy porownajniestety tak, wychodzi o połowe taniej
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K1 Sylwester Giant Silva vs Akebono walka roku!!!
- Ponad rok temu
-
Sklep internetowy
- Ponad rok temu
-
Różalski znów zwycięża...
- Ponad rok temu
-
Supercharge Droga do Tokyo Dome 2006
- Ponad rok temu
-
MMA/pieniadze/gielda/akcje... czyli jak zarobic 100 000$...
- Ponad rok temu
-
Gala MMA,K-1 Warszawa
- Ponad rok temu
-
WFA zakonczylo dzialalnosc
- Ponad rok temu
-
Mirko Filipovic w UFC !!!
- Ponad rok temu
-
TRAGEDIA?!? mirek i fiodor nie wystapia na shockwave!!!
- Ponad rok temu
-
Tapety MMA
- Ponad rok temu