Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sklep MMA

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
300 odpowiedzi w tym temacie

budo_takedown
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4741 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Sklep MMA
Jeżeli ktoś chce to może u mnie zamówić same spodnie (firmy ATAMA). Proszę napisać maila z zamówieniem i do jakiego modelu. Wtedy ja sprawdzę cenę i dostępne rozmiary.
  • 0

budo_takedown
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4741 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

W środę wysyłam zamówienia do USA/Brazylii...kto nie zdąży będzie musiał się zadowolić tym co przyjdzie, ja zdecyduję co zamówić. Oferta będzie znacznie mniejsza ale z czasem oczywiście sukcesywnie powiększana. Wiadomo ile idą zamówienia zza oceanu. Biorę co prawda przesyłkę ekspresową która kosztuje masę pieniędzy ale tylko dlatego że chcę się wyrobić na otwarcie. Nie ma co zwlekać, próbuję naprawdę coś zrobić dobrego i kosztuje mnie to masę zdrowia. Jest już dużo zamówień ale wiem że lista zastanawiających się jest ogromna. Atutem jest że nie trzeba, jak już wcześniej pisałem, płacić całej sumy (chyba że ktoś ma ochotę), wystarczy 20 zł od sztuki. Liczę szczególnie na Gi/Kimona, bo o nie był zawsze największy problem. Oczywiście jeszcze jest trochę czasu, ale tak jak mówię...ŚRODA i CZAS OCZEKIWANIA NA OTWARCIE.
  • 0

budo_saruman
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 143 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Pasy to tez nie jest za dobry pomysl. To tlyko kawalek materiału ktory nie musi miec naszywki Atama.
  • 0

budo_lahatiel
  • Użytkownik
  • Pip
  • 20 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Guzik prawda, pasy to bardzo dobry pomysl. Mi akurat zalezy na tym by mial napis Atama/Koral :P
  • 0

budo_deprawator
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 514 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Guzik prawda, pasy to bardzo dobry pomysl. Mi akurat zalezy na tym by mial napis Atama/Koral :P

zajrzyj na bazar :)
  • 0

budo_takedown
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4741 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

W ciągu godziny dodam nowe bluzy, czapeczki z daszkiem i dwie świetne moim zdaniem koszulki Koral. Mam też nowy kontakt i mogę mieć rzeczy firmy No-Gi, znane z UFC rzeczy firmy Warriors, markę Quintona Rampage'a "Throwdown" (pewnie użył nazwy THROWDOWN bo TAKEDOWN już zajęte ® :wink: ) i także znane z UFC preparaty CryoGel. Zainteresowanych zapraszam na GG lub mail. Z Throwdown są dobre rękawice do MMA - model a'la UFC, udało by się jeszcze zdobyć OUANO - model z King of the Cage (dokładnie takie same jak w UFC tylko stworzone dla brytyjskiej organizacji KOTC), coś z Fairtexa - rękawice oczywiście. Jak będzie odpowiednie zainteresowanie to mogę zamówić.
  • 0

budo_franky
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 193 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

NO GI jest wypas
  • 0

budo_cyklonpoznan
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 147 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

ceny bardzo drogie taniej wyjdzie sprowadzenie z zagranicznych stron internetowych i przy okazji jest o wiele wiekszy wybor. no ale szacunek za to ze ktos otworzył pierwszy profesjonalny sklep fajterski. Mniejmy nadzieje ze z czasem ceny spadną w dół.
  • 0

budo_cyklonpoznan
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 147 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

ja ci moge sprzać pas z napisem official renzo gracie belt za 170zł metka gratis ;]

nie no dobra żart przepraszam ;]
  • 0

budo_bartekcopa
  • Użytkownik
  • Pip
  • 16 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

rowniez mysle ze NOGI to swietny wybor! :)
  • 0

budo_franky
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 193 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no i gdzie te nowe bluzy i inne prod??
mialy byc w godzine
  • 0

budo_takedown
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4741 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Za chwilę będą. Za mały jest jeszcze wybór? :roll:
  • 0

budo_jagodek
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 129 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hehehe to różowe gi to małe przegięcie
za złożenie czegoś takiego ktoś by mi raczej musiał zapłacić co najmniej 550 ;)
w takim to chyba na zawody by nie wpuścili
:) :) :)
  • 0

budo_takedown
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4741 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jak kto lubi, jeżeli jesteś zainteresowana damskimi modelami to napisz do mnie na gg. Są modele damskie (nie różowe) a zamówienie robię lada dzień. Zresztą jakoś nikt nie narzekał jak Kyra w nim startowała :wink: .Póki co żadna kobieta nie zainteresowała się, może lubią ćwiczyć w męskich. Choć faktem jest że nie wystawiłem dużej oferty dla pań. Już nie mogę patrzeć na te zdjęcia a tu i tak wołają z pretensjami że mało. Inni z kolei wołają że za duży wybór, inni że za drogo, inni że nie te kolory, inni że jest zbyt OK, inni jeszcze się wstrzymali ale niebawem uderzą.Pozdrawiam
  • 0

budo_takedown
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4741 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Spóźnialscy mają jeszcze czas, w nocy idzie zamówienie. Atama i WAND przede wszystkim.
  • 0

budo_wilk78
  • Użytkownik
  • Pip
  • 29 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Szacunek za podjęcie się otwarcia sklepu. Ale z cenami przeginasz. W Fight-Shopie mają te same artykuły ( nie wszystkie ale nie ograniczają się do mma tylko mają do wszystkich sportów i sztuk walki ) ale na przykład w rękawicach do mma jest w czym wybierać i ceny są o wiele niższe niż na twojej stronie !!! Dla porównania ochraniacze do mma Rogue kosztują 170,00 zł czyli o 100,00 zł taniej niż u Ciebie!!! Spodenki do Grapplingu od 20 do 50 zł taniej!
Stary, nie wytłumaczysz mi tego ani cłem ani kosztem transportu!
Proponuję skoczyć na allegro i porównać ceny! W dodatku wysyłka jest gratis i wystawiany jest tylko towar dostępny od ręki! Żadnych pre-orderów!
Obudź się chłopie bo konkurencja nie śpi!
Bez urazu, nie chcę Cię zdołować ani Ci zaszkodzić ale zastosuj podobne ceny do konkurencji jeżeli chcesz żeby twój sklep się utrzymał.
Powodzenia.
  • 0

budo_zden
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 306 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Czil ałt:) Mamy wolny rynek, konsument ma prawo wyboru tego, co chce kupić, gdzie i za ile. Jeśli konkurencja ma niższe ceny to kupujcie u konkurencji. Jeśli ceny w Takedown są za wysokie to z pewnością odbije się to na sprzedaży produktów, a to zmusi właściciela do zmiany dostawców lub też cen. Ludzie, wyluzujcie, przecież nikt Wam nie każe kupować tych produktów. Ja też uważam, że ceny są zbyt wysokie, ale przecież to nie jest powód do tego, żeby od razu jechać na twórcę sklepu za to. Doceńcie jego wysiłek, bo jest to chyba pierwszy sklep w Polsce w którym można nabyć tak szeroki asortyment produktów zagranicznych firm. A wiadomo - pierwszemu jest zawsze najtrudniej. Ja w każdym razie życzę samych sukcesów:)
  • 0

budo_takedown
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4741 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dziękuję przedmówcy. Mam nowe kontakty, liczę na to że w niedalekiej przyszłości uda mi się obniżyć ceny. Robię co mogę i już jestem na dobrej drodze.
  • 0

budo_pts00
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 150 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

towar masz od producenta czy od posrednika :?:
  • 0

budo_takedown
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4741 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wreszcie jakaś konkretna uwaga. Część towaru mam od producenta i ceny tych towarów są najniższe w Europie (Atama, Wand). Znaczną część mam jednak od pośrednika a ten choć bardzo solidny karze sobie płacić drogo. Nikt tego nie zauważył.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024