Sklep MMA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiele przedmiotów jest na stanie, część jeszcze przez jakiś czas jest dostarczana w ciągu kilku dni. Jest coraz lepiej z każdym dniem. Już niedługo będzie pełna gotowość bojowa :wink:
Mi chodzi po prostu o to ,zeby bylo napisane ,ze ten przedmiot jest ,a na ten trzeba poczekac itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
vitamins and minerals Gi shorts czarne
TAKEDOWN czy miales juz spotkanie 3 stopnia z tymi szortami?? ciekawi mnie czy sprawiaja wrazenie solidnych... czy mialbys mozliwosc niebieskich sprowadzenia i czy ewentualnie rozmiar dopasowac w sensie wiekszy cos kolo A2 A3??
a moze ktos inny mial z nimi doczynienia??
p.s. czy ktos kiedys zamawial z riofightwear??
Napisano Ponad rok temu
Znalazlem ochraniacze na kolna za 90zł (cena nie duza)
Czy ktos ich uzywal? Czy nadaja sie tez to MT? Kolana sa roznego obwodu, wiec nie beda spadaly? Musze oszczedzac kolana i chcialbym kupic cos profesjalnego (w opisy artykulow do konca nie wierze, kazdy reklamuje swoje :wink: ).
Mam tez drozsza opcje, choc firma renome juz ma, ochraniacz M#####vid by kosztowal 147zł netto za sztuke (ochraniacze neoprenowe dla zapasnikow).
Jestes w stanie mnie przekonać do zakupu produktu z Twojego sklepu?
Pozdrawiam
ArturP
Napisano Ponad rok temu
...miałbym możliwość, mogę to zrobić w ciągu tygodnia. Zarówno A2 jak i A3. Napisz do mnie na gg. Powiem ci szczegóły.czy mialbys mozliwosc niebieskich sprowadzenia
:wink: Pisałem na gg, spróbuję później. Jakby co to w opakowaniu są dwie sztuki, często firmy podają ceny za ochraniacz na jedno kolano.Jestes w stanie mnie przekonać do zakupu produktu z Twojego sklepu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To otworz podobny sklep z nizszymi cenami, kazdy bedzie zadowolonyAle ceny masz kolego nieziemskie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam właściciela
jerz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sklep stronka [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] świetne produkty , napewno coś zamówie , mogło być troche taniej. sklep stronka [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] warto zauważyć obniżył troche ceny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K1 Sylwester Giant Silva vs Akebono walka roku!!!
- Ponad rok temu
-
Sklep internetowy
- Ponad rok temu
-
Różalski znów zwycięża...
- Ponad rok temu
-
Supercharge Droga do Tokyo Dome 2006
- Ponad rok temu
-
MMA/pieniadze/gielda/akcje... czyli jak zarobic 100 000$...
- Ponad rok temu
-
Gala MMA,K-1 Warszawa
- Ponad rok temu
-
WFA zakonczylo dzialalnosc
- Ponad rok temu
-
Mirko Filipovic w UFC !!!
- Ponad rok temu
-
TRAGEDIA?!? mirek i fiodor nie wystapia na shockwave!!!
- Ponad rok temu
-
Tapety MMA
- Ponad rok temu